ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
to je nas babuka...provitnik 1/1 a on 0 /6 ....dobro smo mi normalni pored njega....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ljudino može li se break uzeti? Ne znam da li postoji gori igrač po tom pitanju, treba mu 20 break lopti da bi jedan break uzeo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
smijesno je i rec da je jedan federer slina and here you areKajzer10 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:23Jah, fali mu motivacije. Ganjas rekord plus nema igraca koji su te uglavnom sprijecavali da je taj rekord vec oboren. Gdje ces veceg razloga da zapnes sad i iskoristis situaciju.
Ne kaze niko da ces isto biti nabrijan protiv Rafe i Grka ali govoriti da nema motiva je smijesno.
Zamisli kako je forumasima koji za Milan i Slobodu, i Arsenal i Celik navijaju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
bravo cicibane ...ajmoooo!
dosta više dinosaurusa! dosadili su i bogu i narodu a da njih nema mogo bi se i ovaj forum normalno čitat
dosta više dinosaurusa! dosadili su i bogu i narodu a da njih nema mogo bi se i ovaj forum normalno čitat
stresno
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sedma brejk lopta će bit iz prve ako Bog da 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ma dobar je Ciconja na bl. Nadal je jucer recimo imao 2/9.Federer u Melburnu 0/12.Nije to slucajno, lik pronalazi servise uglavnom i slabo se i igra na brejk loptama.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:25Ljudino može li se break uzeti? Ne znam da li postoji gori igrač po tom pitanju, treba mu 20 break lopti da bi jedan break uzeo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Cicipas je meni ok lik.
Znam da je nesto vecini raje iritantan,ali meni je na terenu ok,a i igra poprilicno fino.
Znam da je nesto vecini raje iritantan,ali meni je na terenu ok,a i igra poprilicno fino.
ne mozes ti reci da on lose igra,i Ciciban je odlcian fkt ali **** ga 0 /6 brejk lopte a od toga je pola drugi servis....vala ne ide mi u glavu i tako kroz cijelu karijeru...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobice ovo Roger, samo da ustabili svoj servis ice to
Ali kakve razmjene BH i kakvi vineri BH strasno
Ali kakve razmjene BH i kakvi vineri BH strasno
Pa meni je on najtalentovaniji od ovog novog vala tenisera,ali zasad nije dobar u glavu. Mislio sam da ce ga Medo preslisat u buducnosti bas zbog toga, al ni Medo haman nije bas mentalno na nivou. Ako se Ciconja okruzi pravim ljudima, moze on dosta uradit u narednim godinama.LlullSergio je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:28Cicipas je meni ok lik.
Ko god uzme turnir dok nije Slina Grčka dobro je.
Nullius in verba
ocekivano.....nista cesttike ciletu ....previse gresaka,nema servisa..i psihicki one propustene BL uzele maha i to o je to ...nista sto mi koji navbijamo za babuku nismo navikli....idemo dalje 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako je kad se ne ukakis na break loptu.
Okružen je on već itekako dobrim timom na čelu sa Muratogluom.darker10 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:32Pa meni je on najtalentovaniji od ovog novog vala tenisera,ali zasad nije dobar u glavu. Mislio sam da ce ga Medo preslisat u buducnosti bas zbog toga, al ni Medo haman nije bas mentalno na nivou. Ako se Ciconja okruzi pravim ljudima, moze on dosta uradit u narednim godinama.LlullSergio je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:28Cicipas je meni ok lik.
Odličan je nema šta, i ja sam sličnog mišljenja, mislim da će bit najbolji teniser od ove mlade garde.
Raznese lik Rogera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Sto nije Medo, radi onog poraza protiv Rafe ?darker10 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:32Pa meni je on najtalentovaniji od ovog novog vala tenisera,ali zasad nije dobar u glavu. Mislio sam da ce ga Medo preslisat u buducnosti bas zbog toga, al ni Medo haman nije bas mentalno na nivou. Ako se Ciconja okruzi pravim ljudima, moze on dosta uradit u narednim godinama.LlullSergio je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:28Cicipas je meni ok lik.
Meni je Medo sa onim tenisom preko ljeta pa do Sangaja bas pokazao da je na tom nivou. Uhvatio je 3 mjeseca vrhunskog tenisa, na nivou Rafe,Rogera i Novaka. Haman drzao Rafu za jaja u finalu US Opena jbt, vratio se poslije 2-0. 2 Mastersa uzeo i jos par finala i jedna 500-ica osvojena. U jednom trenutku je morao pasti, to je bio kraj godine. I to prije mislim da se fizicki bas potrosio jer je non stop igrao tenis od pocetka ljeta.
Protiv Novaka servira da nema greske na prvi servis, a dns lik ne moze pogoditi prvi servis da ga ****.
Djeluje kao Novak, totalno nezainteresovan.
Djeluje kao Novak, totalno nezainteresovan.