BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Nista ovo nije do trenera. Ovdje se trener najmanje pita. Mozda bi covjek i radio svoj posao da mu to dopustaju. Ne moze se sa njima niko izboriti. U savezu niko nema veze sa sportom i ne znam zasto sipa nije upala u savez a ne ove jebne sudije hapsila. Isto kad uhapse nekog na cesti sa paketom trave a tamo negdje lezi onaj sa sto kila i ne diraju ga. Tako je ovdje savez problem. Kad se rijesi savez tad ce sve doci na svoje. Kuca se zida od temelja
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Armenija je za nas ipak ozbiljna fudbalska reprezentacija, što su uostalom i dokazali u našem zadnjem međusobnom susretu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kako je safet mogonebeskasila je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:41Nista ovo nije do trenera. Ovdje se trener najmanje pita. Mozda bi covjek i radio svoj posao da mu to dopustaju. Ne moze se sa njima niko izboriti. U savezu niko nema veze sa sportom i ne znam zasto sipa nije upala u savez a ne ove jebne sudije hapsila. Isto kad uhapse nekog na cesti sa paketom trave a tamo negdje lezi onaj sa sto kila i ne diraju ga. Tako je ovdje savez problem. Kad se rijesi savez tad ce sve doci na svoje. Kuca se zida od temelja

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
U pravu si. Trenutno smo bolji samo od Andore, i to jedva, i tako ce biti dok je Prosinecki selektor.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:41Armenija je za nas ipak ozbiljna fudbalska reprezentacija, što su uostalom i dokazali u našem zadnjem međusobnom susretu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sinoc sam bio na tekmi.
Moram reci jer vidim da se pisalo i ovdje da kao navijaci svi zajedno nemaju IQ 70. Nek pojedini ovdje imaju,svaka cast.
Otisao sam zbog Italije,otisao da vidim svog Romagnolija i Donnarumu i ostale klase,volim Italiju kao reprezentaciju i vjerujem da sam sinoc samo bio jedan od 1000 takvih,koji su tu bili vise zbog Italije.
Bio sam na zapadu odakle je poteklo skandiranje hocemo Ciru. Da razbijemo i taj mit.
Ciro Immobile se zagrijavao kraj aut linije,par navijaca ga zvalo imenom na sta se on okrenuo i pozdravio dio navijaca. Onda je krenula šega,tada se pocelo skandirati njegovo ime a ubrzo nakon toga je krenulo i ono: "Hocemo Ciru!".
U zivotu nemam potrebu da se pravdam ikad ikome,ali morao sam za ovo jer su pojedini neosnovano vredjali navijace,bar neke.
Repka nam je u raspadu,mislim da nas ceka jos jedna borba sa savezom u kojoj nazalost,ne vidim kako mozemo pobjediti
Moram reci jer vidim da se pisalo i ovdje da kao navijaci svi zajedno nemaju IQ 70. Nek pojedini ovdje imaju,svaka cast.
Otisao sam zbog Italije,otisao da vidim svog Romagnolija i Donnarumu i ostale klase,volim Italiju kao reprezentaciju i vjerujem da sam sinoc samo bio jedan od 1000 takvih,koji su tu bili vise zbog Italije.
Bio sam na zapadu odakle je poteklo skandiranje hocemo Ciru. Da razbijemo i taj mit.
Ciro Immobile se zagrijavao kraj aut linije,par navijaca ga zvalo imenom na sta se on okrenuo i pozdravio dio navijaca. Onda je krenula šega,tada se pocelo skandirati njegovo ime a ubrzo nakon toga je krenulo i ono: "Hocemo Ciru!".
U zivotu nemam potrebu da se pravdam ikad ikome,ali morao sam za ovo jer su pojedini neosnovano vredjali navijace,bar neke.
Repka nam je u raspadu,mislim da nas ceka jos jedna borba sa savezom u kojoj nazalost,ne vidim kako mozemo pobjediti
Jeste i vi ljudi primijetili, prilikom naših akcija, uvijek, ali uvijek, gađamo samo i jedino Džeku? Znači, bukvalno Krunić kreće sa lijeve strane u srednu, prolazi kroz nekoliko igrača, može ući u gol šansu i opet vraća loptu Edinu, koja do njega ne dolazi. Ne samo Krunić, nego i Višća i Cimirot i drugi. Nitko da preuzme odgovornost i da pokuša sam nešto učiniti.
Ja došao zbog Žoržinja i Emersona. Lako je pogoditi koji klub simpatišem.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:47Sinoc sam bio na tekmi.

Jakih klasaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:47Sinoc sam bio na tekmi.

Marconato gledao Kaku, Pirla, Seedorfa...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Inace se to ne dešavanebeskasila je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:41Nista ovo nije do trenera. Ovdje se trener najmanje pita. Mozda bi covjek i radio svoj posao da mu to dopustaju. Ne moze se sa njima niko izboriti. U savezu niko nema veze sa sportom i ne znam zasto sipa nije upala u savez a ne ove jebne sudije hapsila. Isto kad uhapse nekog na cesti sa paketom trave a tamo negdje lezi onaj sa sto kila i ne diraju ga. Tako je ovdje savez problem. Kad se rijesi savez tad ce sve doci na svoje. Kuca se zida od temelja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Tek sad pogledao golove, kakve su ovo reakcije Sehe Van der Sara kod drugog i treceg gola. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
gledao sam od Ronalda do Inijeste Xavija, Raula, Calilasa, hvala lijepamarconato je napisao/la: ↑16 nov 2019, 14:00Jakih klasaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:47Sinoc sam bio na tekmi.
Otisao sam zbog Italije,otisao da vidim svog Romagnolija i Donnarumu i ostale klase,volim Italiju kao reprezentaciju i vjerujem da sam sinoc samo bio jedan od 1000 takvih,koji su tu bili vise zbog Italije.![]()
Marconato gledao Kaku, Pirla, Seedorfa...![]()
![]()

Jos englezi da dodju u Zenicu i ne treba vise niko, mozda jos srbi da im vratimo za marakanu

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Goalgetter
- Kontakt:
Zalim samo sto nemamo dovoljno kvalitetnih igraca da ovog Besica i Viscu odstranimo iz repke za sva vremena. Tacno ne mogu ih vise gledati; pogotovo Viscu. Ne ide mi nikako u glavu taj igrac. Da je do nezalaganja ili neke kurcobolje u repci, razumio bih ga, ali on u repci kao da ima dvije lijeve noge. Svake 10te utakmice pokaze i to nesto malo sto ga krasi u Turskoj. A Mume; bez komentara.
I ja sam sve te, al ti nisi Ronalda Zubera, Gvardiolu, Stoickova..avenija je napisao/la: ↑16 nov 2019, 15:24gledao sam od Ronalda do Inijeste Xavija, Raula, Calilasa, hvala lijepamarconato je napisao/la: ↑16 nov 2019, 14:00Jakih klasaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:47Sinoc sam bio na tekmi.
Otisao sam zbog Italije,otisao da vidim svog Romagnolija i Donnarumu i ostale klase,volim Italiju kao reprezentaciju i vjerujem da sam sinoc samo bio jedan od 1000 takvih,koji su tu bili vise zbog Italije.![]()
![]()
![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sad ulazimo u prvu grupu lige nacija. Nadam se da cemo zaobic Belgiju i Spaniju, jer dosta mi je i jedni i drugi vise. Volio bih Engleze il Svabe.avenija je napisao/la: ↑16 nov 2019, 15:24gledao sam od Ronalda do Inijeste Xavija, Raula, Calilasa, hvala lijepamarconato je napisao/la: ↑16 nov 2019, 14:00Jakih klasaUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑16 nov 2019, 13:47Sinoc sam bio na tekmi.
![]()
![]()
Jos englezi da dodju u Zenicu i ne treba vise niko, mozda jos srbi da im vratimo za marakanu![]()
-
- Kontakt:
Ne znam jesam li ja jedan od rijetkih koji primijeti problem u reprezentaciji koji je nastao, pa rekao bih od povlačenja Rahimića. Koliko vidim niko ne spominje nedostatak tog osigurača.
Hajde jedan period dok se Bešić držao te pozicije defanzivnog veznog i bilo je okej ali sada ti njegovi izleti i gluma drugog tipa veznog igrača samo nanosi štetu.
Kod nas je u zadnje vrijeme izgubljena lopta šansa za protivnike, štoperi ostaju sami ispred napada dok veze nigdje nema. Treba nam jedan defanzivno orijentisan veznjak koji će imati povremene izlete u napad i ništa više od toga. Svakako nam bekovi u zadnje vrijeme igraju preofanzivno...
Čak i ako pogledamo najveće svjetske klubove uvijek tu ima takav jedan tip igrača. (Busqets - Barca, Casemiro - Real, Martinez - Bayern, Fernandinho - City itd)
Hajde jedan period dok se Bešić držao te pozicije defanzivnog veznog i bilo je okej ali sada ti njegovi izleti i gluma drugog tipa veznog igrača samo nanosi štetu.
Kod nas je u zadnje vrijeme izgubljena lopta šansa za protivnike, štoperi ostaju sami ispred napada dok veze nigdje nema. Treba nam jedan defanzivno orijentisan veznjak koji će imati povremene izlete u napad i ništa više od toga. Svakako nam bekovi u zadnje vrijeme igraju preofanzivno...
Čak i ako pogledamo najveće svjetske klubove uvijek tu ima takav jedan tip igrača. (Busqets - Barca, Casemiro - Real, Martinez - Bayern, Fernandinho - City itd)
Sada pregledao sazetak. Da li je moguće da je Dzeko bio toliko sebican. I kakva bezvoljnost kod igraca. Izadji u javnost i reci necu da igram dok je ovaj selektor, a ne da sute ko picke najvece.
I kakva dva gola prima Sehic. Ali momak je na nivou bio u kvalifikacijama.
I kakva dva gola prima Sehic. Ali momak je na nivou bio u kvalifikacijama.
-
- Kontakt:
Ko išta razumije od Fudbala, taj može vidjeti da Pjanić na poziciji kreatora igre nema šta tražiti. On guši našu igru, spor je i nezatvara rupe kada su protivnici u napadu, uz to je nejak i nema nikakve ideje.
Pogledajte samo zadnjih dvadeset minuta igre. Kako su se razigrali Krunić i Cimirot kada je izašao Pjanić.
Budući selektor će morati njega izvaditi iz igre ili ce mu morati dati manju bitnu ulogu u reprezentaciji !
Pogledajte samo zadnjih dvadeset minuta igre. Kako su se razigrali Krunić i Cimirot kada je izašao Pjanić.
Budući selektor će morati njega izvaditi iz igre ili ce mu morati dati manju bitnu ulogu u reprezentaciji !
Problem nase repke je Dzeko, misli da je on jedini reprezentacija.. I tako je vec duze vrijeme. 

- robertkosar
- Kontakt:
Najgori selektor u istoriji BH repke

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM