Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
Koliko sam ovako upratio, mozda je cak jedan od glavnih igraca Gorazda ove sezone. To ce ti pak @legenda bolje reci
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- legenda reala
- Kontakt:
Igra strasnu sezonu, izgleda da je odlucio da se vrati u Zelju pa se trudi svim silama, rastrcan ima ga na svim djelovima terena postize golove asistira prekida akcije sve.Igra nesto iza napadaca i sparta u oba pravca sigurno ove sezone igrac Gorazda u najboljoj formi
ps
Kakav je ovaj sudija iz Capljine za mec Zvijezda-Gorazde jel lopov
ps
Kakav je ovaj sudija iz Capljine za mec Zvijezda-Gorazde jel lopov
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- mohikanac12
- Kontakt:
Pravi li razliku na terenu? Kakav je psihicki, djeluje li kao ozbiljan igrac?legenda reala je napisao/la: ↑15 nov 2019, 14:02Igra strasnu sezonu, izgleda da je odlucio da se vrati u Zelju pa se trudi svim silama, rastrcan ima ga na svim djelovima terena postize golove asistira prekida akcije sve.Igra nesto iza napadaca i sparta u oba pravca sigurno ove sezone igrac Gorazda u najboljoj formi
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Delegiranje Serif Mubarek Olsun 
GOSK - Orasje
Sudije sa premijerligaske liste

GOSK - Orasje
Sudije sa premijerligaske liste

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zera je zvijer od igraca,nosioc igre uz Dzenisa.mohikanac12 je napisao/la: ↑15 nov 2019, 12:35Je li moze neko napisati malo vise o igrama Denisa Žerica za Gorazde. Ako je vjerovati Tm postigao 9 golova i ima 7 asistencija, interesuje me kakav je na terenu.
Hvala unaprijed.
Sigurno jedan od boljih igraca ove lige def
- mohikanac12
- Kontakt:
Hvala. Ocekivalo se da "prelomi", znaci da mu je godila sredina i igranje u kontinuitetu.
Sretno svima u nastavku.
Sretno svima u nastavku.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Dosta golova na danasnjim utakmicama. Kakvo je sudjenje bilo, zalili se ko???? Gorazdu cestitke na drugom mjestu 

U Gradaccu top sudjenje
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Čestitke mom Olimpiku na tituli jesenjeg prvaka. Još kad bi do proljeća očistili klub od raznih persona uvjeren sam da bi iduću sezonu igrali PLBiH. Ovako, ko zna šta je dogovoreno iza kulisa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ono Zukanovic mjenja ovo na transfermarktu oko igraca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Da, što.legenda reala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 22:07Jel ono Zukanovic mjenja ovo na transfermarktu oko igraca

- legenda reala
- Kontakt:
Proslo kolo nije dobio Neir Ćulov zuti nego Nidal koji je bio na klupi ovo danas je Neiru treci kartonASD je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:50Da, što.legenda reala je napisao/la: ↑16 nov 2019, 22:07Jel ono Zukanovic mjenja ovo na transfermarktu oko igraca![]()
- 7aprildomemoj
Zanimljivo bi bilo iznijeti statistiku za ovu polusezonu za svaki klub a posebno penale. Evo za Bratstvo svirana čak dva penala a protiv četiri 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Jesu svirana dva, ali u gostima7aprildomemoj je napisao/la: ↑17 nov 2019, 02:20Zanimljivo bi bilo iznijeti statistiku za ovu polusezonu za svaki klub a posebno penale. Evo za Bratstvo svirana čak dva penala a protiv četiri![]()

Evo neke statistike sto se penala tice, ako sam promasio neki javite pa da azuriram tablicu.
Ovo su dosudjeni kazneni udarci u ovoj polusezoni Prve lige. Nisu svi iskoristeni.
D - Domacin
G - Gost
Klik na sliku za uvecan prikaz

U 14. kolu je bio penal za Capljinu, ne za Zvijezdu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- ASD
- Kontakt:
To je samo dio statistike.Zoom088 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 10:26Jesu svirana dva, ali u gostima7aprildomemoj je napisao/la: ↑17 nov 2019, 02:20Zanimljivo bi bilo iznijeti statistiku za ovu polusezonu za svaki klub a posebno penale. Evo za Bratstvo svirana čak dva penala a protiv četiri![]()
![]()
Evo neke statistike sto se penala tice, ako sam promasio neki javite pa da azuriram tablicu.
Ovo su dosudjeni kazneni udarci u ovoj polusezoni Prve lige. Nisu svi iskoristeni.
D - Domacin
G - Gost
![]()
U našem sudačkom sistemu nerijetke su kompenzacije zato da bi statistika bila potpuna potrebno je prikazati odnos penala koje su svirane za ekipu i protiv ekipe.
Naprimjer. Brojka od nekih 4-5 penala je visoka, ali nije visoka ako se protiv njih sviralo 6.
Evo konkretno, kod Budućnosti je taj odnos 3-3.
Dobro, sljivotresu primitivni

Prepravicu ovo pa postaviti kad se kompletira kolo veceras.
@ASD
Tacno. Ovo je samo dio statistike. Kad dodju hladni, zimski dani

Kakva nekultura i primitivizizam, ali nista neocekivano od propalog novinara iz lukavca

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- 7aprildomemoj
Od dva penala za Bratstvo jedan je kući protiv Gorazda sviran a dugi u gostima u Kaknju. Od četiri penala protiv Bratstva jedan je kući sa Orasjem a tri na strani(Gabela, Čapljina i Travnik čini mi se. Recimo Goražde je iskoristilo četiri penala a protivnici jedan. Za plastiku treba maksuzile pogledati. Za njih su suđeni i penali i crveni kartoni protivnicima. Lahko je tako biti prvi kad si zastićen ko polarni medvjed. I Čekrčćići bi bili prvi ovdje sa takvim suđenjemZoom088 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 10:26Jesu svirana dva, ali u gostima7aprildomemoj je napisao/la: ↑17 nov 2019, 02:20Zanimljivo bi bilo iznijeti statistiku za ovu polusezonu za svaki klub a posebno penale. Evo za Bratstvo svirana čak dva penala a protiv četiri![]()
![]()
D - Domacin
G - Gost
![]()

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.