Ljudi moji, mi moramo nesto promijeniti, a najvise mi je krivo sto sve jedni te isti igraci igraju u prvih 11, a rezultati nikad gori.. Najvise krivim trenera, koji da ima imalo savjesti dosad bi napustio klupu. Svi znamo sta koji igrac (ne)moze, samo to trener ne vidi i imam osjecaj da bi pola ljudi sa foruma izvelo bolji sastav nego sto to radi prosinecki... Ova ekipa ima dosta mana, ali nije to toliko lose koliko su losi rezultati. On mora prvo vratiti Begovica, jer nemoguce je da Begovic ne moze biti medju tri golmana.. Onda odbrana se treba komplet mijenjati, jer ovo trenutno je katastrofa... Sredina terena ne postoji, problem je sto nemamo lidera, Pjanic to nije (eh Miske, kakav si ti tata bio), a sto se tice napada, Dzeko je vec u godinama, forma opada sto se vidi i na partijama u reprezentaciji.. ja da sam selektor (znam da nisam, ali imam pravo da mastam), igrao bih u formaciji 5-3-2, sa tri stopera (Memisevic,Bicakcic, Dilaver), lijevo Kolasinac, desno Visca (oba bi mogla vise da pomazu sredini), na sredini Pjanic, Loncar, Krunic , ofanzivni vezni Gojak ( rezerve Hajradinovic , Hajrovic) i u napadu Dzeko (rezerva Demirovic i Prevljak).. i sad kad pogledas, pa nije to toliko losa reprezentacija da ne moze **** Finsku ili Armeniju dobiti u gostima, plus sto mi nemamo nikakvu igru, sve nesto igramo na silu, na misice..