Nije samo da su repki ponudili najgore golmane u historiji poput alaima, guse, kjosevskog itd. nego sada i trenere nude.
Velika plbih
Za svakog Shevchenka imas 1000 Matthausa
Ne kapiram. Barbarez je dobar trener jer je Shevchenko nešto napravio sa Ukrajinom?
Znaci nije dobrodosao u bh repku. Jer ako dovede kvalitet iz dijaspore nema mjesta za levate iz fks i zelje koji se trebaju prodat preko repke.
kako sam se radovao robertu a sad bih i tebe brate potpisao a kamo li barbareza, samo da ovaj ode
al' fakat se cini da on tako prati igracebabino je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:50kako sam se radovao robertu a sad bih i tebe brate potpisao a kamo li barbareza, samo da ovaj ode![]()
poslije safeta i izjava tipa 'sta cu ih gledati', veceg nehljeba nasa klupa nece vidjeti, ovom je mrsko pricati a kamo li raditi, obilaziti, pratiti igrace...a tek vodjenje tekme i prilagodjavanje protivniku... mesha je barem znao 'vikati' vedooo....vrhunac mu je flashscore i provjera odigranih minuta.
Ja radi ovakvih gluposti od srca zelim da on dođe, pa da nas kuci bilo ko razvali 7-8 : 0 u baraznoj utakmici.
Vucevich je napisao/la: ↑15 nov 2019, 16:03al' fakat se cini da on tako prati igracebabino je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:50kako sam se radovao robertu a sad bih i tebe brate potpisao a kamo li barbareza, samo da ovaj ode![]()
poslije safeta i izjava tipa 'sta cu ih gledati', veceg nehljeba nasa klupa nece vidjeti, ovom je mrsko pricati a kamo li raditi, obilaziti, pratiti igrace...a tek vodjenje tekme i prilagodjavanje protivniku... mesha je barem znao 'vikati' vedooo....vrhunac mu je flashscore i provjera odigranih minuta.
![]()
emir79 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 18:09Vucevich je napisao/la: ↑15 nov 2019, 16:03al' fakat se cini da on tako prati igracebabino je napisao/la: ↑15 nov 2019, 15:50kako sam se radovao robertu a sad bih i tebe brate potpisao a kamo li barbareza, samo da ovaj ode![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam o cemu pises
Zato sto smo glup narod. Uvjek top komentar bude na bilo kojem portalu: "kad se dzeko jednom oprosti, onda cemo propasti, praviti cemo ga od gline". to je top komentar, a isti taj Dzeko je nekad igrao u Teplicama pa igrao za reprezentaciju, isti Vedo igrao 2. Bundesligu sa Hoffenheim. Ne kazem da ce biti njihov nivo, mozda hoce, mozda nece, ali treba im se odma dati prilika. Ali kod nas odma odgovor, neka neka, ima vremena, prvo neka odradi za strasnu u21 selekciju. Uvjek se imaju neke procedure kad od njih nemamo ikakve koristi.Maestro je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:28Cedric Itten kod svicarske dao gol koji svicarsku vodi na ep. Suigrac Demirovica u St. Gallenu. Uz to ima manje golova i vise utakmica odigrani nego Demirovic. I to usao u bitnoj tekmi a kod nas umjesto da se pruzi sansa igracima u nebitnoj tekmi kao danas, moraju igrati uvjek jedni te isti.
Za Italiju je protiv nas igrao momak 2000. godiste. Ne znam zasto je problem pozvati Omeragica i dati mu da odigra utakmicu. Evo mogao je ovu protiv konobara sada odigrati da se osiguramo.Maestro je napisao/la: ↑15 nov 2019, 22:28Cedric Itten kod svicarske dao gol koji svicarsku vodi na ep. Suigrac Demirovica u St. Gallenu. Uz to ima manje golova i vise utakmica odigrani nego Demirovic. I to usao u bitnoj tekmi a kod nas umjesto da se pruzi sansa igracima u nebitnoj tekmi kao danas, moraju igrati uvjek jedni te isti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.