Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Ko ga bi mi uzeli hahaha, pa svi mole boga da nas izvuku a pogotovo sjeverna irska protiv koje smo imali do sad nevidjenu srecu....hahahaha mi smo fa popusili jer je dosta lakse bilo otici na euro putem ove jadne grupe gdje bi svi osim italije ispali u bilo kakvim barazima... ako izuzmem italiju ja samon 4 igraca od ostalih protivnika mogu nabrojati, ma sve sama krema fudbala. Ovo je stvarno dno dna.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Opustite se i cekajte iduce kvalifikacije, ovo je gotovo. Kakav baraz, oni nikoga vise ne pibijedise. 

Ko sto bi Baho reko:"lopta je okrugla"bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 21:29Sj.irska ubi holandjane, evo promasise i penalvi izgleda jos uvijek niste shvatili u kojim smo go.vnima
![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ako je za utjehu nece biti para za prehljebe u savezu.
Mjau !
Ne kontam samo što živite u ubjeđenju da nas novi selektor vodi u baražu, lik je bubašvaba, atomsku bi preživio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi ovakvi necemo nikog pobjediti, zbog raznih faktora koji nam ne idu u korist. Prvo sto je selektor navuako gnjev na sebe i jer je pogubio konce, drugo jer se nece desiti promjene u spisku tj. imamo 3-4 bolja igraca za prve postave ali ce zvati ove iste gdje ima 10ak igraca koji su nivo BIH PL. Trece jer igraci i koji igraju nemaju dovoljno zalaganja.Mokes je napisao/la: ↑16 nov 2019, 21:25Ako Slovačka uzme Hrvatsku, onda Vels može na euro jedino ako Slovačka ne uzme Azerbejdžana kući i da oni slave protiv Mađarske. Iskreno, ne znam koga bih prije uzeo za potencijalnog protivnika, Slovake ili Velšane. Slovaci sličan stil fudbala kao i mi, Velšane smo skoro redovno uzimali, ali opet strah i od jednih i od drugih. Bilo bi svega.
Nama treba totalni remont. Novi selektor, promjene u savezu, Dilaver, Memisevic, povratak Lulica, Begovic, vise igranja Gojaka, Hajrovica pa cak i Vranjes.
Ovako kada nece biti promjena je ravno cudu da pobjedimo nekog, svi su sretni jer igraju sa nama.
Narode ne nadajte se bezveze, lakse ce vam biti. Ovi u barazu akcije nece postene odigrati.
Mi smo favoriti u polufinalu protiv bilo koga (od ovih potencijalnih protivnika) na Bilinom polju i to cak i da ostane Robi selektor...a kamoli u slucaju kakvih pozitivnih promjena.
U toj biti ili ne biti utakmici, na Bilinom polju ti i ne treba selektor.
...nama je problem gostovanje i zato je jako bitno da budemo domaćini i u finalu..
U toj biti ili ne biti utakmici, na Bilinom polju ti i ne treba selektor.
...nama je problem gostovanje i zato je jako bitno da budemo domaćini i u finalu..
Sve i da dođe kao da ce se nesto promjeniti ako dođe novi selektor, mi se samo mozemo nadati da ce igraci biti redovni u svojim klubovima radi forme i snage, a svakako debili iz saveza i menađeri diktiraju tim.
Mjau !
Ma i to svakako, ja sam mišljenja od starta da bi, ako ne ovako loše onda bilo slično da je ne znam ti ko sjeo na klupu. I ovo mlaćenje prazne slame sa nekim igračima, imenima koje je trebao zvat...ok, trebao, mogao, ali manje više isto bi nam bilo. Nema tu kvalitete a ni profesionalizma nažalost. To je već i očito.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Selektor je ovdje svakako samo zbog pocetne atmosfere. Svaki selektor koji udje u uzi krug ima sta savezu i managerima da ponudi samo, pa ko prevagne. Nece doci neki postenjak. 

-
- Kontakt:
Salih1984 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 21:36Ko sto bi Baho reko:"lopta je okrugla"bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 21:29Sj.irska ubi holandjane, evo promasise i penalvi izgleda jos uvijek niste shvatili u kojim smo go.vnima
![]()
![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Mi smo mentalni patuljci prije svega a onda ovaj nas savez pa sve ostalo.
Mjau !
Čim to ide u Džamije prije utakmice nema od njih ništa, idi treniraj i spremi se za utakmicu, nabrij se jer igraš za svoju domovinu i narod, a ne ovamo očekuju da im neki imaginarni lik pomogne s neba, zato gdje smo mi, gdje je svijet.
Uredu je ici u dzamiju,to je privatna stvar
Ali jesti kod Brajlovica prije utakmica je smjesno

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema od ovog ništa, mi kad nismo ovakvu grupu prošli nećemo ni baraž. U baražu su ekipe barem 3x jače nego sve ekipe u ovoj grupi osim Italije. Mi nismo uspjeli proći pored Finske i Armenije, poluamaterske ekipe i sad kao proći ćemo S. Irsku, Wales ili sl.
Definitvno, nešto za šta svi trebaju da odgovaraju a ne samo sekektor, koji ne da treba već mora otići.
Definitvno, nešto za šta svi trebaju da odgovaraju a ne samo sekektor, koji ne da treba već mora otići.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sve su prilike da ce to bit Slovacka, Irska i Sjeverna Irska. Ovi zadnji na svom u polufinalu.
Sve su to prosjecne ekipe kao i mi, samo sto mi imamo dva individualca u napadu sto su 10 nivoa iznad svega sto oni imaju. Oni su zato svi bolji u defanzivi. Ali sve je to u 5 deka. Novi selektor i finale na svom terenu bi ja mislim bilo dovoljno za plasman. Ako ovaj ostane ili dobijemo finale u Dublinu pogotovo, mislim da pusimo. Nadam se i da Vels ide direkt, jer su barem po igracima dosta iznad ove 3 ekipe.
Sve su to prosjecne ekipe kao i mi, samo sto mi imamo dva individualca u napadu sto su 10 nivoa iznad svega sto oni imaju. Oni su zato svi bolji u defanzivi. Ali sve je to u 5 deka. Novi selektor i finale na svom terenu bi ja mislim bilo dovoljno za plasman. Ako ovaj ostane ili dobijemo finale u Dublinu pogotovo, mislim da pusimo. Nadam se i da Vels ide direkt, jer su barem po igracima dosta iznad ove 3 ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moze se ako se hoce. Promjena trenera odbrana Vranjes Dilaver napad Krunic Pjanic Gojak Dzeko Stevanovic i ja ti garantujem prolaz.
I prošlu su vodili do 80. minute.bhfanatic14 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 21:29Sj.irska ubi holandjane, evo promasise i penalvi izgleda jos uvijek niste shvatili u kojim smo go.vnima
![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
1.) Reprezentacija (S.Irska) koju si 2x pobijedio u toj istoj Ligi naciji i koja je zavrsila posljednja u grupi ce imati priliku da te jednom pobjedom ili penalima eliminira...koja besmislenost Lige nacije.
2.) Slovacka i R.Irska koje uopce nisu bile prvoplasirane u svojim grupama niti su u osnovi trebale igrati baraz ce moguce imati privilegiju da budu domacini finalne utakmice...jos jedan besmisao Lige nacije.
3.) Itd.
Sistem koji je nadmasio i nase jadno uredjenje u komplet drzavi i to u svim sferama.
2.) Slovacka i R.Irska koje uopce nisu bile prvoplasirane u svojim grupama niti su u osnovi trebale igrati baraz ce moguce imati privilegiju da budu domacini finalne utakmice...jos jedan besmisao Lige nacije.
3.) Itd.
Sistem koji je nadmasio i nase jadno uredjenje u komplet drzavi i to u svim sferama.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 16 nov 2019, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ma mi smo u odbrani teška ****, a bez toga se danas možeš poselamiti sa ozbiljnim fudbalom.
Nema koncentracije, a ni intenziteta. Manjak kvaliteta moraš nadoknaditi trčanjem.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 7 gostiju.