A gledam po statistici nisu imali sut u okvir gola. Ali eto "ubise" Holandiju.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Meni je Stevanovic super igrac. Upravo tih nekoliko promjena i imas bolju reprezentaciju.Alipasino je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:05Jel problem vratit Vranjesa Dilaveru izganjat papire vratit Stevanovica i imali li bi i odbranu i napad super. Trenera tj zutog nabit nogom dovest koga bilo ja bi Papeta vratio i garantujem da sa ovim idemo na Euro sta vi mislite o ovoj soluciji i napadu Krunic Pjanic Dzeko Gojak Stevanovic.Minimalno2-3 gola po tekmi uz Vranjesa i Dilavera nazad prolaz garantovan.
Treba Stevanovicu dati priliku,tesko da moze biti gori od Visce.Tristan10 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:08Meni je Stevanovic super igrac. Upravo tih nekoliko promjena i imas bolju reprezentaciju.Alipasino je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:05Jel problem vratit Vranjesa Dilaveru izganjat papire vratit Stevanovica i imali li bi i odbranu i napad super. Trenera tj zutog nabit nogom dovest koga bilo ja bi Papeta vratio i garantujem da sa ovim idemo na Euro sta vi mislite o ovoj soluciji i napadu Krunic Pjanic Dzeko Gojak Stevanovic.Minimalno2-3 gola po tekmi uz Vranjesa i Dilavera nazad prolaz garantovan.
Je li zato Irska nije u stanju dat gol Gruziji? Je li zato Sjeverna Irska popusila u svim utakmicama lige nacije protiv nas i Austrije? Je li zato Slovacka gubi glavu dok Hrvatska uvali jedan gol i zato nisu u stanju dobit Vels na svom kad im treba za prvenstvo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:13Opet neki nasi forumasi gledaju sastave ekipa, a u nasoj ekipi vide samo Pjanica i Dzeku pa misle jaci smo. Nismo jaci jer se kod ovih protivnika zna ko sta radi na terenu, a i ima dugogodisnji sistem te zdrava spona savez-trener-igraci-navijaci.
Irska je nas vec jednom izbacila i to se moze reci rutinski. Oni nisu neka bajna ekipa ali sigurno da su poslozeniji od nas i da ima neka hijerarhija u ekipi i da kada dobiju priliku za tih 90 minuta da ce odraditi disciplinovano i sve zadatke ispostovati. Manje vise njihova grupa je bila izjednacena i recimo Svicarska je na guzove dobila Gruziju koja je trenutno bolja od BIH, Irska je igrala sa Gruzijom nerijeseno. Ali ni Danska koja se plasirala nije dobila Gruziju. Tacnije Gruzija se pokazala boljom nego sto neko ocekuje da jeste.Cartman je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:16Je li zato Irska nije u stanju dat gol Gruziji? Je li zato Sjeverna Irska popusila u svim utakmicama lige nacije protiv nas i Austrije? Je li zato Slovacka gubi glavu dok Hrvatska uvali jedan gol i zato nisu u stanju dobit Vels na svom kad im treba za prvenstvo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:13Opet neki nasi forumasi gledaju sastave ekipa, a u nasoj ekipi vide samo Pjanica i Dzeku pa misle jaci smo. Nismo jaci jer se kod ovih protivnika zna ko sta radi na terenu, a i ima dugogodisnji sistem te zdrava spona savez-trener-igraci-navijaci.
Ovo su sve strasno limitrane ekipe, nivo ko i mi u najboljem slucaju. Niti se u njih zna ko sta radi niti tu ima dugogodisnji rad. Nego zakrpi i nadaj se najboljem.
Upravo. Niti jedna od ovih ekipa nije bolja od nas, naprotiv, mislim da smo čak i kvalitetniji. Igrali smo sa njima, gledali smo ih posljednjih godina i sve se zna, niko nikoga ne može iznenaditi. Proći će oni koji budu imali najozbiljniji pristup utakmicama, e to je parametar u kojem smo mi najslabiji.
U potpunosti se slažem da ne treba pozivatu Čiča Vranješa,ali de reci koga bi ste lično Vi pozvali ali da bude pravo pojačanje.Nemoj samo našu ligu spominjati...dokazalo se da zaostajemo 1000 nivoa za ozbiljnim fudbalom...ElCartel11 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:37Al da opet neko posle svega priziva Vranjesa
Takvi ljudi ste bez stava, samopostovanja i nemate ni grama mozga. Neka ide Sranjes sa cica Drazom igrati, a mi imamo dosta boljih momaka od njega, no ovaj klocan na klupi em sto nema pojma, em se ne trudi da dovede neko novo ime.
Ne trebaju nama nova imena trenutno, imamo sve što nam treba. Trebaju nam dvije ozbiljne utakmice, kao ona protiv Finske. Ulog je ogroman, a protivnici po mjeri.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 23:37Takvi ljudi ste bez stava, samopostovanja i nemate ni grama mozga. Neka ide Sranjes sa cica Drazom igrati, a mi imamo dosta boljih momaka od njega, no ovaj klocan na klupi em sto nema pojma, em se ne trudi da dovede neko novo ime.
Da u dozi da to lici na nesto, tj. da budemo sigurni da ce to izgledati dobro u martu. Ovako se mozemo samo nadati. A ne volim kada se nadamo jer se pokazalo u svim slucajevima do sada kako je to samo lazna nada i da to opet nece biti dobro u martu, sto zbog motivacije, sto zbog manjka znanja.
Pa ja jer smo najbolji na svijetu. Optimizam kao i uvijek. Sto i ne bi bio kad ovako fino igramo hehe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.