BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Boli Dzeku briga realno i reprezentacijom nema vise motiva uopste ostarilo se, odgodili put za sutra u Lihterstajn da se veceras provedu ali najjace mi je bilo kada proziva sinoc igrace kao ne igraju u svojim klubovima a on medju 3 najlosija igraca ovih kvalifikacija. Sta on misli sto se preziva Dzeko to je to mogu presetati kvalifikacije. Historijska greska je bila kada je njemu dodjeljena kapitenska traka jer on moze biti sve na svijetu ali povuci motivirati, biti lider NE MOZE.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:50Boli Dzeku briga realno i reprezentacijom nema vise motiva uopste ostarilo se, odgodili put za sutra u Lihterstajn da se veceras provedu ali najjace mi je bilo kada proziva sinoc igrace kao ne igraju u svojim klubovima a on medju 3 najlosija igraca ovih kvalifikacija. Sta on misli sto se preziva Dzeko to je to mogu presetati kvalifikacije. Historijska greska je bila kada je njemu dodjeljena kapitenska traka jer on moze biti sve na svijetu ali povuci motivirati, biti lider NE MOZE.

gdje si to procito?avenija je napisao/la: ↑16 nov 2019, 16:50Boli Dzeku briga realno i reprezentacijom nema vise motiva uopste ostarilo se, odgodili put za sutra u Lihterstajn da se veceras provedu ali najjace mi je bilo kada proziva sinoc igrace kao ne igraju u svojim klubovima a on medju 3 najlosija igraca ovih kvalifikacija. Sta on misli sto se preziva Dzeko to je to mogu presetati kvalifikacije. Historijska greska je bila kada je njemu dodjeljena kapitenska traka jer on moze biti sve na svijetu ali povuci motivirati, biti lider NE MOZE.
Nisam obracao paznju, samo usao da vidim golove nabrzinu i ovo mi zapalo za oko.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sad ce nasi šampiNJoni poderati NIKAD JACI Lihtenštajn i sve ce im biti oprosteno
Ajmo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ajmo našiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Po drugi put od kad znam za sebe navijam sa nas protivnik obruka. Da nas hoce ovi konobari dobiti, to bi bio slag na poslasticu. 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koja milina, drugari, ne gledat tekmu vec samo poslije vidjet rezultat i ovlash procitat izvjestaj ... i onda zatvoris laptop i zaspes ko da se nista nije deilo ... jedva cekam baraz da ga propustim tutto completo ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
treba se dobro potruditi pa ovako srozati repku...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Otpao i Kvržić, eto mu šanse da opet Memiševića stavi na desnog beka pa ga ne zove više jer će odigrati loše.
-
- Kontakt:
Sinoc pijanka do daske u bosni...
Evo i kvrzic otpao jadan , probo je sve da se otrijezni ali ipak Whisky je bio prejak zalogaj . Odmori zoka lagano u "rijeci"
idemo Liechtenstein Sutra najmanje do boda 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Slave ljudi baraz, pustibhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 11:14Sinoc pijanka do daske u bosni...Evo i kvrzic otpao jadan , probo je sve da se otrijezni ali ipak Whisky je bio prejak zalogaj . Odmori zoka lagano u "rijeci"
![]()

-
- Kontakt:
A nema beka uopste eto ti spisak i ku rac....neka ti imas balvana na klupi da je griju ubleho.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Imal slikabhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 11:14Sinoc pijanka do daske u bosni...Evo i kvrzic otpao jadan , probo je sve da se otrijezni ali ipak Whisky je bio prejak zalogaj . Odmori zoka lagano u "rijeci"
![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 11:21Slave ljudi baraz, pustibhfanatic14 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 11:14Sinoc pijanka do daske u bosni...Evo i kvrzic otpao jadan , probo je sve da se otrijezni ali ipak Whisky je bio prejak zalogaj . Odmori zoka lagano u "rijeci"
![]()
![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Sutra svim srcem uz Lithenštajn

Još ako nas dobije Lichtenstein,sto naravno nije isključeno. Hoće li tad selektor napustiti poziciju?
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Sta ce se to promjeniti ako nas Robert napusti a dođe XYZ selektor ? Nista !
Mjau !
Blago se namaNije nemoguća opcija da jedan tv komentator završi posao u Ligi nacija. Zlatan Nalić, “ex” trener Slobode i prvak sa U-21 reprezentacijom Švedske, navodno je planski na “stažiranju” kao komentator jedne televizijske kuće. Gledatelji su primjetili da je Nalić zato i oprezan u svojim komentarima, u kojima nema mjesta za kritike prema “Zmajevima”, pogotovo se štede glavni igrači.
Nalić, navodno ima naklonost većine članova Izvršnog odbora NSBiH na čelu s Elvedinom Begićem.

Joj koliko serete s tim lulicem I njegovom izjavom. Pa sto se on nije pokazao jbt fudbal. Lik bio isto kao i Visca. Trci, nabij, pogodi prvog čovjeka ispred sebe. Dva najlimitiranija igrača u povjesti bih. A po raji s foruma ispade ovaj dok je igrao bio Roben. A lik lutmas teški kao i većina ovih ubleha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.