Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
Englezi, Talijani i Holanđani će sve tri tekme igrati na domaćem terenu grupne faze. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Po meni loše. Kao i globalno prvenstvo sa 24 ekipe. Vratiti na 16 ekipa i samo jedna zemlja za domaćina. Para vrti tamo gdje burgija ne može.
"We need to suffer. And we need to fight."
pa normalno da je loše. ma šta loše, grozno! sve je to maloumna ideja onog lopova platinija, prokletnik jeb.em mu sve francusko. taj čovjek i njegov smrdljivi kriminalac sarkozi su pored toga kumovali svjetskom u kataru, da nije njih bilo vjerovatno ne bi imali to gov.no od prvenstva!
zabiše ga portugalci
luksemburg je posegao za istom taktikom ko mi na grbavici protiv belgije ... teren .... koji teren?
luksemburg je posegao za istom taktikom ko mi na grbavici protiv belgije ... teren .... koji teren?
Mitrovic ubica!
10 komada u kvalifikacijama i ukupno 34 u dresu reprezentacije na 55 meceva. 0.61 gol po mecu, nisam siguran da iko ima bolji koeficijent u evropi?!
Samo Lukaku ja mislim, 52 na 84 meca.
10 komada u kvalifikacijama i ukupno 34 u dresu reprezentacije na 55 meceva. 0.61 gol po mecu, nisam siguran da iko ima bolji koeficijent u evropi?!
Samo Lukaku ja mislim, 52 na 84 meca.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
krištijano
čovjek će na kraju imati i najviše tekmi i najviše golova u reprezentativnom dresu, ako se ne povrijedi. igraće minimalno do SP22, a vjerovatno i dalje ako mu koji go bude falio
CR ima 0.60, 99 na 164, ali dobro, nije za poredjenje kada ima mnogo vise odigranih meceva, sto je teze naravno.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sve podređeno velkim, kvalfikacije za svjetko, euro, kao i LP, EL, sve to radi krimi Fifa/Uefa.
Mjau !
Ima Ramos 170 utakmica, a mlađi je godinu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Navijao sam za Kosovare ali previse lizu dupe Englezima!Nek izgube ko ih Yebe!
@MarkoIgnjatov17
9h9 hours ago
More
Replying to @SportTi43915378
I gde su sada optužbe za rasizam, fašizam, naci(onali)zam.... FSS teeba ovo da prosledi FIDA I UEFA...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nesto se nisu ovako qrcili po Bg-u, a imali su prilike u poslednje 3 god i navijaci Liverpoola, Tottenhema, Uniteda, Arsenala...
Englezi su najveci licemjeri na kugli zemaljskoj. Non stop kukaju na neki rasizam, a oni ga "patentirali". Prepotentci koji misli da su nivo iznad svih, a zaprovo nemaju osnovne kulture!
Licno sam se ove godine u Grckoj na moru uvjerio. Samo se drogiraju, pisaju po onim lezaljkama na kojim preko dana leze..
Nije ni cudo sto ih gazi gdje god ko stigne, narocito Rusi na EP u Francuskoj!
Irci i Velšani su za njih gospoda!
Englezi su najveci licemjeri na kugli zemaljskoj. Non stop kukaju na neki rasizam, a oni ga "patentirali". Prepotentci koji misli da su nivo iznad svih, a zaprovo nemaju osnovne kulture!
Licno sam se ove godine u Grckoj na moru uvjerio. Samo se drogiraju, pisaju po onim lezaljkama na kojim preko dana leze..
Nije ni cudo sto ih gazi gdje god ko stigne, narocito Rusi na EP u Francuskoj!
Irci i Velšani su za njih gospoda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.