Krupa standardno neugodna za nas
Nije mi jasno i to mi nikad nece ici u glaavu da igraci koji manje igraju, nemaju uopste neke volje i zara da se dokazu. Tako u prvom poluvremenu Asim katastrofa. Hajd sto je u napadu los, al defanzivno je jos gori. Ispao je par puta pravi amater i fkt ne kontam kako imaju zivaca da ga duraju. Bogi standardno, cini mi se da je on i kriv kod prvog gola. Krenuo on, krenuo Eric i obojica stali. Ericu svaka cast za drugi gol, ono je umjetnost. Trojica u vezi onako, njih i nije za kritikovati jer su mladi i tek ulaze u seniorski nogomet mada Hajdar vec polako zasluzuje velike kritike za igru sa loptom. Procitat ce igru dosta puta, presjeci napad, ali kad je treba povuci ili odigrati loptu igracu koji je od njega udaljen vie od 10 metara, to je problem. Da li je strah ili nesto drugo, ne znam, al vakat mu je da dobro poradi na tome prije svega zbog sebe jer ima potencijala. Pavic se popravlja dosta pa je tako i danas bio medju najboljima u prvom poluvremenu.
Drugo poluvrijeme smo poceli sa Dacicem i Becom u odbrani. Dacicu to nije prirodna pozicija, ali je izgledao dosta dobro. Beca jako dobro igra nogom. Iako je mozda nizak za stopera, sve ostale predispozicije ima. On mi je najveci plus i dobitak danasnje utakmice. Bio je i Graovac ''nizak''. Dado i Mesa onako, Dado malo bolji. Mesa nekad povuce zivaca kad stane, galami i mase rukama umjesto da nastavi igrati pa poslije nek ganja sudiju. Stilic da nam bude zdrav i da ga ne ureknemo

Mujezinovic, uz Becu, ''najbolji''. Vidi se na njemu da je zeljan igre i da ce svaku svoju priliku dobro iskoristiti. Sinan dobar, daj boze da ga zaobidju povrede pa da se moze na utakmicama redovno i visoki presing igrati kao kod Adzema.
Sve u svemu, dobra utakmica po mom misljenju, rezultat manje bitan. Osjeti se velika razlika izmedju dva nasa tima i nadam se da cemo se na zimu ciljano pojacati. Jedno od potencijalnih pojacanja je i bilo na tribini