valjalo biLlullSergio je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:55Najbolje da ugase tenis kao sport kad se Rodjo oprosti jelde.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bravo za Cicija.Imao je katastrofalno ljeto i uspio se vratiti u zadnjih par turnira
Neke fine pobjede u medjuvremenu nad Djokovicem,Federerom ,Medvedovim i evo sada Thiemom.
Jedino se brinem da ga ne urekne ovaj trofej. Ovi zadnji pobjednici su imali katastrofa sezone nakon osvajanja.
Sjajan meč, obojica su držali visok tempo skoro cijeli meč. Tsitsipas bi stvarno mogao biti veliki igrač, smiren, ima sve udarce, inteligentan i nadam se da smo dobili novog velikog šampiona.
O Thiemu je sve već rečeno, blokada kad je najpotrebnije i tako iz godine u godinu.
O Thiemu je sve već rečeno, blokada kad je najpotrebnije i tako iz godine u godinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh to je sad do njega .Moze covjek stvarno puno.Jaki udarci,jednorucni bekhend,dobro kretanje,visina pa mu toliko i ne smetaju ti visoki spinovi na bekhend itd itd.Ima sve,samo da u glavu ostane dobar kao na ovom turniru i bit ce to dobro za njega
pa nekako to tako i ide...cim neki trofej dignu i izgube se...nadma se da nece to biti slucaj sa cicijem 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Sad ide video log:
''How I Conquered the World''
''How I Conquered the World''
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad ce prestat pjena
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Nail for Real
- Kontakt:
Kad umre serve and volley
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dzaba se nadasNail for Real je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:32Kad umre serve and volley.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
@Bosnaile pretpostavljam da znaš zašto Pique ne liči na fudbalera u zadnje vrijeme?
Sutra mu kreće DC u Madridu, bacio se brat u teniske vode, Barca mu je hobi samo.
Sutra mu kreće DC u Madridu, bacio se brat u teniske vode, Barca mu je hobi samo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako je meni bilo upuceno...ne, Barcu ne gledam iz principa, imam pametnija posla u zivotu
Znam da je trazio od one krtice da ga pusti da oposljava obaveze ali nemam pojma o cemu se radi
Nije tebi nego @BosniaBoston on je valjda Messijev dickrider
Lik je glavni u organizaciji ovog DCa što se igra naredne sedmice u Madridu, bukvalno sve preko njega, ne znam uopšte kako ima vremena igrat fudbal od ovog, više je na teniskim nego na fudbalskim terenima, a i dalje je neizostavan član Valverdeove prćije
Lik je glavni u organizaciji ovog DCa što se igra naredne sedmice u Madridu, bukvalno sve preko njega, ne znam uopšte kako ima vremena igrat fudbal od ovog, više je na teniskim nego na fudbalskim terenima, a i dalje je neizostavan član Valverdeove prćije
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Suti ba on je jos odlican kakvi su ostali clanovi stare gardebodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:47Nije tebi nego @BosniaBoston on je valjda Messijev dickrider![]()
Lik je glavni u organizaciji ovog DCa što se igra naredne sedmice u Madridu, bukvalno sve preko njega, ne znam uopšte kako ima vremena igrat fudbal od ovog, više je na teniskim nego na fudbalskim terenima, a i dalje je neizostavan član Valverdeove prćije![]()
tema ne tenis...ATP....hvala 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Rafa direktno i indirektno radi za kraljevski klub, jedino mu ostaje da obuce dres i izadje na teren, umjesto Lucasa recimo
.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti ne bi bas o fudbalu,jesul razlog traume od ole’s at the wheel
samo kriketBosniaBoston je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:00Ti ne bi bas o fudbalu,jesul razlog traume od ole’s at the wheelJestel se na PDFu pomirili s cinjenicom da je Liverpool najveci engleski klub
![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dje sevkec,ne vidam ga zadnjih par danadelinjo je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:08samo kriketBosniaBoston je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:00Ti ne bi bas o fudbalu,jesul razlog traume od ole’s at the wheelJestel se na PDFu pomirili s cinjenicom da je Liverpool najveci engleski klub
![]()
![]()
zavvrsio svoju misiju nakon Rafinog prvog mjesta....zena pritisnula 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.