Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Pozoves ljude i onda nas se jedno 500 hladno vrati, porodice do mene iz Bihaca dosla. A papci malu salu uzeli. I onda iduci put se uhvati za glavu kada ne dodje niko, napisi mozda i naslov kako Sarajevo nije polozilo ispit ili nesto....
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zasto ne igra Melisa Brcaninovic, povrijedjena ili nesto drugo? Zna li neko nesto o tome? I imamo li jos neke igrac.da su kvalitet ali da trenutno ne igraju? Jer ovdje su 3 4 max.igracice da igraju, ostale cini mi se da su samo na broju. Pa da li imamo jos nekog da ne igra, a da je kvalitet a ne samo broj?
Ona Vrančić isto da ju je fanatic pohvalio
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U svađi sa savezom.deda je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:11Zasto ne igra Melisa Brcaninovic, povrijedjena ili nesto drugo? Zna li neko nesto o tome? I imamo li jos neke igrac.da su kvalitet ali da trenutno ne igraju? Jer ovdje su 3 4 max.igracice da igraju, ostale cini mi se da su samo na broju. Pa da li imamo jos nekog da ne igra, a da je kvalitet a ne samo broj?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ko je ovaj novinar sto je razgovarao sa Jones,kakav je ovo engleski sunce ti poljubim 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na koji fazon jedna od boljih wnba igracica igra za nas? Ovo je isto da Towns igra za musku nam reprezentaciju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nije lijepo sto me kopiras.

Prekratka je ovo rotacija za neke ozbiljnije stvari. Ne mislim konkretno na kvalifikacije, jer bismo njih morali rijesiti i s ovim rosterom, ali da bi se nesto napravilo na prvenstvu, moramo imati vise od 3 i po igracice. Deura i Vrancic su duplo losije u odnosu na prosle kvalifikacije. Njih dvije jesu najiskusnije, ali su jos uvijek daleko od veteranki. U svakom slucaju, Melisa mora imati mjesto medju 12 kosarkasica i taj sukob s njenom majkom ne smije utjecati na njeno mjesto u ekipi. Osim nje, vjerovatno i starija sestra Zubac, te Rahmanovicka zasluzuju da budu medju 12 najboljih. Ova Markovicka iz Banovica je jos mlada i nedorasla ovom nivou, a upravo ona pokriva te centarske pozicije.
Vidim da je sa Bahama. Vjerovatno oni ni nemaju reprezentaciju. A plavo zuta i njima zastava pa je mozda do toga. 

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Mislim na ovo sto si je uporedio s Townsom.

Da nam bi da se i u muskoj kosarci namirimo s kakvim dobrim Amerom.

Ma nisam je ja uporedio sa Townsom zbog igre vec zbog zemlje odakle je. Njegovi su isto neozbiljni. Ne gledam ja zene. Samo vidim da ubija.

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Evropa bolje plaća od WNBA i zbog našeg pasoša je tu, a s našim pasošem ima bolji status i dosta bolju platu kada dođe u Rusiju igrati.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- ASD
- Kontakt:
Ima razlog zbog čeg Rahmanovička nije tu.Ghuraba je napisao/la: ↑18 nov 2019, 00:54Nije lijepo sto me kopiras.![]()
Prekratka je ovo rotacija za neke ozbiljnije stvari. Ne mislim konkretno na kvalifikacije, jer bismo njih morali rijesiti i s ovim rosterom, ali da bi se nesto napravilo na prvenstvu, moramo imati vise od 3 i po igracice. Deura i Vrancic su duplo losije u odnosu na prosle kvalifikacije. Njih dvije jesu najiskusnije, ali su jos uvijek daleko od veteranki. U svakom slucaju, Melisa mora imati mjesto medju 12 kosarkasica i taj sukob s njenom majkom ne smije utjecati na njeno mjesto u ekipi. Osim nje, vjerovatno i starija sestra Zubac, te Rahmanovicka zasluzuju da budu medju 12 najboljih. Ova Markovicka iz Banovica je jos mlada i nedorasla ovom nivou, a upravo ona pokriva te centarske pozicije.
Koji je razlog sto nema Irme Rahamnovic i Melise Brcaninovic? I Nikolina Zubac je odlična, mislim da ima mjesto među 12.
Ima li nakon ovih kvalifikacija nekih dodatnih ili idu prve dvije selekcije na Euro, odnosno one najbolje druge?
Ima li nakon ovih kvalifikacija nekih dodatnih ili idu prve dvije selekcije na Euro, odnosno one najbolje druge?
- ASD
- Kontakt:
Zubac prošle godine bila najbolja u Banovićima, u Waba ligi. Ne znam što je nema.
Ma jasno mi je to. Ali mogla je birati zemlju za koju ce nastupati. Cudno da za nas igra.Wandelanoite je napisao/la: ↑18 nov 2019, 02:13Evropa bolje plaća od WNBA i zbog našeg pasoša je tu, a s našim pasošem ima bolji status i dosta bolju platu kada dođe u Rusiju igrati.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Tek sad pomno procita spisak i skonta da mi se ispunila dugogodisnja zelja ... da jedna BiH repka bude sastavljena iskljucivo od Bos. srba i hrvata i da svi igraju ko da nije ... jos veceras da izgubimo od buranije i mogu reci da sam u ovih 27 godine apsolutno sve vidio i dozivio ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Naši ljudi pretjeruju u želji za stiskom ruke i traženju selfia, smorili su Jones kao i Nurkića.
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Muumii, TripleThreat i 7 gostiju.