NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Ma retardirani. Ja nakon tri dana basketa nastelim sut da skoro ne promasujem kad sam slobodan. Al kad imaju visinu i atletiku pa im se moze.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 00:05Umor i koncepcija...Howard se tuce pod kosem to ti je ko da medicinku bacas pa ti daju loptu da sutas...mada opet smijesno je da ne moezs upucat makar 70-75 posto.Kobe Bryant je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:12Meni inače nije jasna tolika razlika ali samo kod crnaca u odnosu trening utakmica. Kad se sjetim Howard na treningu skoro 90% slobodna a u sezoni prvi put kod nas ispod 50%isto Ben sa sutem kad gledaš to solidno izgleda a u samoj tekmi ni nasta nalik
![]()
Pa eo Brook Lopez ili Kevin Love ljudi upucali sut ko da su Korver jbt
Steta sto Kingse jebu povrede. Mislim da bi cak i sa ovim na klupi mogli u playoff da su zdravi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nije to samo kod crnaca ja sam jedne godine licno gledao Adina Vrabca u onoj maloj sali Skenderije na treningu siba trice ko Curry na treningu, svaka ko kap ulazi, naravno ne moram ni da spominjem kako to izgleda na utakmicama. Velika je to razlika i fizicki i mentalno sutati na utakmici u odnosu na trening..Kobe Bryant je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:12Meni inače nije jasna tolika razlika ali samo kod crnaca u odnosu trening utakmica. Kad se sjetim Howard na treningu skoro 90% slobodna a u sezoni prvi put kod nas ispod 50%isto Ben sa sutem kad gledaš to solidno izgleda a u samoj tekmi ni nasta nalik
![]()
A sto se tice slobodnih e to mi vec nije jasno kako profesionalni kosarkas u bilo kojoj ligi a kamo li najboljoj na svijetu suta 50% slobodna znaci to jednostavno ne mogu shvatiti.
- invincible1921
- Kontakt:
Nik Stauskas jel ono 96 od 100 dok je jos bio na koledzujapa je napisao/la: ↑18 nov 2019, 00:19Nije to samo kod crnaca ja sam jedne godine licno gledao Adina Vrabca u onoj maloj sali Skenderije na treningu siba trice ko Curry na treningu, svaka ko kap ulazi, naravno ne moram ni da spominjem kako to izgleda na utakmicama. Velika je to razlika i fizicki i mentalno sutati na utakmici u odnosu na trening..Kobe Bryant je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:12Meni inače nije jasna tolika razlika ali samo kod crnaca u odnosu trening utakmica. Kad se sjetim Howard na treningu skoro 90% slobodna a u sezoni prvi put kod nas ispod 50%isto Ben sa sutem kad gledaš to solidno izgleda a u samoj tekmi ni nasta nalik
![]()

=\_1921_/=
bodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:55Historija kaze da se treningom procenti slobodnih itekako mogu popravit. Znaš i sam da su svakakvi ciglaši i centri uspjevali preko ljeta nagurati od 50 do podnošljivih 70 posto uz veliki rad i trud.Monolog je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:41Ma ubijeđen sam da Ben pogodi 30 slobodnih zaredom na treningu. Problem su utakmice. Nije jedini. Pa Howard je znao na treninzima ubacivat slobodna bacanja k'o lud, ali svi znamo kakav je (bio) na zvaničnim mečevima.bodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:33
Trice inekako, nije jedini koji ih ne šuta i koji ima kamenu ruku. Al pazi ba slobodna bacanja, jedva preko 50 posto.
Da sam profesionalni košarkaš, a pogotovo neko ko je PG, ne bih izlazio iz dvorane mjesec dana sve dok ne mognem ubaciti barem sedam od deset bacanja u jednoj seriji. Sramota.
E sad ako je Simmonsov problem mentalne prirode kao što ti misliš, to je nešto što je 10 puta gore.
4 uzete trice u 15ak odigranih utakmica matematički teze ka nuli, što znači da mozeš slobodno reć da i DeMar ne šuta trice.
u 13 odigranih tekmi,sto bi u sezoni bilo otprilike 24-25 šutnutih trojki,za razliku od simmonsa koji ovim tempom u sezoni nece ni jednu sutnuti
Upravu je čojk, kad pustiš limes teži ka nuli. I matematički i statistički.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
s benom kao drugom opcijom u napadu ovi nikad titule nece uzet.bodi123 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 22:33Trice inekako, nije jedini koji ih ne šuta i koji ima kamenu ruku. Al pazi ba slobodna bacanja, jedva preko 50 posto.
Da sam profesionalni košarkaš, a pogotovo neko ko je PG, ne bih izlazio iz dvorane mjesec dana sve dok ne mognem ubaciti barem sedam od deset bacanja u jednoj seriji. Sramota.
Ne moze brat 20 ppg imat u PO.
Ispast ce na kraju ingram za njeg MJ licno
Wtf, kakvi jadoviRaptors won’t give Valanciunas, Wright and Miles championship rings
Pa sad, imas argumenta i za jednu i drugu stranu.. Kakva je inace praksa? Dobijaju li igraci prsten i ako su tokom sezone trejdovani? Iskren da budem neznam zasto bi neki igrac i prihvatio prsten (osim ako nemas namjeru prodati i zaraditi lovu
) kad nisi bio tima koji je osvojio titulu. Znaci ne da si bio povrijedjen pa kao nisi mogao igrati vec nego nisi uopste dio ekipe.. Hmm? 

@igrajlopte 🐦
- AshburtonG
- Kontakt:
Krenula trica Greena, kaze Bronu "Cmon, Im on fire" 
edit: Majko draga, ovi ce otic na +30 nakon 12 min igre.
edit2: Izadje Bron, ljudi napravise 13:0 u 2 minute.

edit: Majko draga, ovi ce otic na +30 nakon 12 min igre.

edit2: Izadje Bron, ljudi napravise 13:0 u 2 minute.

ReX je napisao/la: ↑18 nov 2019, 03:37Pa sad, imas argumenta i za jednu i drugu stranu.. Kakva je inace praksa? Dobijaju li igraci prsten i ako su tokom sezone trejdovani? Iskren da budem neznam zasto bi neki igrac i prihvatio prsten (osim ako nemas namjeru prodati i zaraditi lovu) kad nisi bio tima koji je osvojio titulu. Znaci ne da si bio povrijedjen pa kao nisi mogao igrati vec nego nisi uopste dio ekipe.. Hmm?
![]()
Sedam godina je bio u Torontu, čak je i veći dio prošle sezone proveo tamo, bukvalno smiješno da mu ne žele dati prsten. Svi nebitni igrači Warriorsa su ih redovno dobijali.
Davis nema skoka, a evo uskoro će zadnja četvrtina

Nije mi jasno zasto mu James sad igra,imaju 20+ poena prednosti, stvarno lik nece da odmara nikako 

- samoOlimpick
- Kontakt:
KARMA !
- BuffonGigi
- Kontakt:
Grehota ovog Turnera, sta je sve moglo biti od njega s ovim predispozicijama i talentom.
A Lebron sinoc 12 asista i 0 TO, nerealno, nestvarno.
A Lebron sinoc 12 asista i 0 TO, nerealno, nestvarno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Klizanje, nije od driblinga.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakva kosarka Brona u 35-toj godini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.