Mene moj sef poslao 50 kilometara da vozim o svom trosku, a primio svog komšiju na moje mjesto.Fantasista je napisao/la: ↑17 nov 2019, 18:09U ovoj usranoj državi nemaš nikakva prava. Prolaziš kroz sve što sam i ja prošao. Čim sam se malo pobunio krenuli me lomit ne bi li napustio i na kraju mi nisu produžili ugovor. Bio sam jedan od najboljih radnika al nisam šefovima odgovarao jer sam tražio svoja prava. Ne daju ti godišnji, oni nameću svoje i ne pitaju možeš li. Ujutro dođem i zadužim lopatu da čistim snijeg dok kolege unutra piju čaj. Kao što bi Čorba rekao: osjećam se k'o posljednje go.vno.Marsal je napisao/la: ↑17 nov 2019, 17:39U smislu da me poslovođa vrijeđao, da je jedino meni dosad prijećeno oduzimanjem sati i pisanjem prijava zbog nečega što apsolutno svi rade, da me je na prevaru i koristeći se smicalicama slao na drugo radno mjesto, da konstantno upravniku prenosi loše informacija sa terena o meni i da mi na leđa stavlja da radim više od drugih. U smislu da direktor pogona hoće da me prebaci i na gore radno mjesto zbog svega što je ova seljačina nalajala o meni.
I na kraju mi i ne produze ugovor i hajd na biro.