Iskreno se nadam da će nas ljudi uzeti.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Iskreno se nadam da će nas ljudi uzeti.
Bas tako. Ova repka je uvijek bila veliki cirkus i svasta se radilo, ali ovo sada je najveci cirkus odkada postojimo. Sta samo znace ibisevic, lulic, begovic veliki profesionalci, cim su otisli raspad sistema. Idemo lihtenstajn za poslednji šamar ovim klaunovima. Neka nam se svi smiju kad smo glupi.Salih1984 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 10:39Ovakvog malahaskog ponasanja i rađenja ko sta hoce nebi bilo ni kad bi npr Braco Vrbanjusa ili Slavko Petrovic bili selektoribhfanatic14 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 10:30Ode i Buric, mora da su mu sinoc rekli za šankom da brani losiji golman piric. Kao titanik, kao titanik....Danas velika pijaca u Liechtensteinu, rasprodaja polovnih menadzerskih igraca, dodjite i kupite, veliki popusti do -90% .![]()
Kakva država, takva i reprezentacija.Salih1984 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:29Dosadilo narodu vise.
Pored svakodnevnih problema sto vecina gradjana ima,odes pogledati utakmicu reprezentacije i vidis kako igrace boli qurac i kako se ne bore.
Majku im yebem bezobraznu,da neko moze biti tolika moralna nakaza da ima kurcobolju kad igra za drzavnu reprezentaciju ne ide mi u glavu nikako
Nikad nisam bio za neko prosipanje sile, ali kad ne jednu, ne dvije, nego citav niz utakmica, 10 njih ne pokazes postovanje prema dresu reprezentacije, ne pokazes volju i zelju, ne ispostujes ni 1% navijace koji su isli i u Torino i u Erevan i Helsinki i evo Vaduz.Giljotina je napisao/la: ↑18 nov 2019, 11:41Jedino što je ovdje sigurno to je da su ovi koji, navodno, postrojište reprezentativce zreli za prdekane. Po kojem osnovu oni išta sebi dadoše za pravo? Zamisli da ima gomila liluputanaca koji ustanu jedan dan s naumom da trebaju postrojiti fudbalere koji ne igraju onako kako bi oni željeli.I to sve zbog, zamisli, šutanja lopte.
Da vam je takva volja za onim koji vam, foteljaški, crtaju sudbinu, a ne da vam odgovaraju za bilo šta oni što hloptaju.
Upravo navijaci i jesu najbitniji dio neceg, jer bez navijaca nema ni fudbala.
To postrojavanje može upaliti kada je riječ o klubovima.
BravoDrFilgud je napisao/la: ↑18 nov 2019, 13:20Bilo kakve pozitivne promjene u fudbalu, se tesko mogu desiti bez minimuma zdravog i odgovornog odnosa medija.
Sto rece, nas su talijani kritikovali vise nego mi sami, nasi novinari razvodnjavaju, amortizuju najvecu sramotu od nastanka reprezentacije.
Oni su najstetnija karika u tom lancu propasti, upravo zato sto oni treba da detektuju i razotkriju nepravilnosti.
Nazalost, oni su ljigavi, podli saucesnici u kriminalu i propadanju bh fudbalu.
Ma daj molim te
Ja sam sam rekao da se na kraju krajeva fudbal igra radi navijaca. To ce ti svako reci ko se bavi fudbalom. Ako nema navijaca, nema ni fudbala.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 13:34Ma daj molim te![]()
Isto za klubove, dodje Torcida postrojava igrace i upravu hajduka, a pola njih nema pojma ni ko su ti igraci niti ih boli qrac za igru nego eto idu glume navijace i onda ce on nekoga da postrojava jer kao eto BOZE JA IDEM NA GOSTOVANJA JA MOGU STA HOCU ....
Ma hajde, nije niko corav. Svako vidi da nesto ne stima. Pola ekipe ti odjednom napusti reprezentaciju, i sad bi trebalo da bude ok, sve uredu. Na neki nacin, vecinom je u zivotu tako, koliko ulozis toliko ti i "sreca" vrati.
Upravo! Pojam i prava navijaca su nesto drugacije definisana u svijetu i ovdje....u "divljini"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.