Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakva li ce situacija biti kada sve bude natkriveno, mislim i na jug. Da li ce onda raja ici na sjevermohikanac12 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 21:45Posljednja utakmica sa gledaocima na istoku bez krova.
Allah je jedan.
braco je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:16Šehić se vraća na Grbavicu: Želim se nametnuti Osimu, zreliji sam za nešto bolje
https://sportsport.ba/fudbal/sehic-se-v ... lje/341398
Nekad pomislim i da nisam svjestan svega što se uradilo na NAŠEM stadionu i šta će se uraditi. Da nam je neko pričao o svemu ovome prije 5 godina ne bi mu vjerovali. Da će moja Grbavica nakon okončanja svih planiranih projekata ličiti jedan lijepi europski stadion meni još uvijek djeluje kao neki san iz kojeg ne želim da se probudim. A mi navijači imamo tu čast da svjedočimo gradnji ovoga svega i ne samo da svjedočimo nego i da učestvujemo u njoj. Moći ćemo pričati našoj djeci i unucima o tome kako je Grbavica nekada neuslovna, sva u sivilu, a nekad davno i zapaljena, postala jedan fantastičan fudbalski hram ostavljen u amanet narednim generacijama Željovaca koji će dolazit na nju. E to je drugovi osjećaj koji prevazilazi sve u sportu, biće i titula i kupova, ali osjećaj da znaš da si nešto napravio i ostavio narednim generacijama u narednim decenijama je nešto specijalno. Vrijeme leti, prošlo je već više od 2 i po godine kako se otvorio istok. Prošla je već godina i po od rekonstruktije terena. A evo sada ide i krov, sljedeće godine i jug, preuređenje sjevera nadam se i sve ostalo, možda i trening kamp u nekoj bližoj budućnosti. Zato počnimo svi cijeniti to što imamo NAŠ stadion koji je iz dana u dan sve ljepši i zato iskoristimo tu blagodat pa dođimo u što većem broju na Grbavicu! Evo sad idealna prilika protiv Širokog jer:
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, b00t, dark44, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Hrammm1921, Kaunas, mavi, N3R3D, Napaceni87, Orvel i 168 gostiju.