FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Desava li se sta kod nas administrativno, radi li se na toj reorganizaciji skupstine, nekim sponzorima, ili nastavljamo krcmiti drzavne jasle.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Radi se ljudi su napravili fin plan barem na papiru.Sviuodbranu je napisao/la: ↑15 nov 2019, 14:37Desava li se sta kod nas administrativno, radi li se na toj reorganizaciji skupstine, nekim sponzorima, ili nastavljamo krcmiti drzavne jasle.
samo Sloboda
Rekli su u januaru da ce izac i reci da li su uspjeli ili nisuSviuodbranu je napisao/la: ↑15 nov 2019, 14:37Desava li se sta kod nas administrativno, radi li se na toj reorganizaciji skupstine, nekim sponzorima, ili nastavljamo krcmiti drzavne jasle.
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Ima više od 30 ovih sto ce dati po 2000 mjesečno pa ne znaju šta će. Razmišljaju da se podigne iznos na 5 milja.katarakta je napisao/la: ↑15 nov 2019, 23:30Rekli su u januaru da ce izac i reci da li su uspjeli ili nisuSviuodbranu je napisao/la: ↑15 nov 2019, 14:37Desava li se sta kod nas administrativno, radi li se na toj reorganizaciji skupstine, nekim sponzorima, ili nastavljamo krcmiti drzavne jasle.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Nisu u stanju produžiti ugovor Hodžiću to je do sada trebalo biti završeno, kao i za Begu i Pršu jer i njima na kraju sezone ističu ugovori. To je broj 1 trenutno sto trebaju da urade po meni kako bi imali podrsku i pokazali da ima nešto od te njihove priče.
Odgađanje prijateljske utakmice sa Čelikom je pokazatelj neozbiljnosti jer su znali čime raspolažu. Bezveze bruku prave.
Odgađanje prijateljske utakmice sa Čelikom je pokazatelj neozbiljnosti jer su znali čime raspolažu. Bezveze bruku prave.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
meni je to smijesno joj nisu u stanju da produze.sviunapad1010 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 09:04Nisu u stanju produžiti ugovor Hodžiću to je do sada trebalo biti završeno, kao i za Begu i Pršu jer i njima na kraju sezone ističu ugovori. To je broj 1 trenutno sto trebaju da urade po meni kako bi imali podrsku i pokazali da ima nešto od te njihove priče.
jel vi shvatate da sva ta djeca imaju menadzere, da te menadzere boli kuraci i za Slobodom i za djetetom. Koriste tu situaciju da se MORA s nekim produzit ugovor i traze duplo vise para od Slobode nego sto traze kad nude dijete Zelji, Sarajevu, Zrinjskom. A Slobodu gledaju kao sigurica opciju ako sve ostalo propadne.
zato treba dijete koje nece da produzi ugovor zadnju godinu, godinu i po na tribine poslat. A za to ti treba kontinuitet uprave i rukovodstva. 5 godina neko mora vodit klub da bi se drzao odgovornim za ovakve stvari, a ne kao kod nas 4 uprave u 4 godine.
Sa Hodzicem je Senad potpisao ugovor , mozda cak i Azmir, znaci ljudi koji "davno bilo sad se spominjalo" sto se tice Slobode. Nikakav kontinuitet nigdje ne postoji. Svaka uprava izgubi 6 mjeseci dok se sabere dje je dosla. Administracija, sportski segment, klub- nista ne postoji i svako krece od nule kad je on dosao. A naslijedis problema da ti je jedan Hodzic namjanji.
kasno je kad si ti dosao u ovu poziciju da dijete mroa igrat jer nemas igraca drugih a onda iz toga svi gledaju da profitiraju na konto Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Ne mora se nikome produžiti ugovor ali trebali su pokrenuti tu priču i pokušati dogovoriti. Ako ne ide izneseš u javnost sta se nudilo i zdravo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 nov 2019, 10:46meni je to smijesno joj nisu u stanju da produze.sviunapad1010 je napisao/la: ↑16 nov 2019, 09:04Nisu u stanju produžiti ugovor Hodžiću to je do sada trebalo biti završeno, kao i za Begu i Pršu jer i njima na kraju sezone ističu ugovori. To je broj 1 trenutno sto trebaju da urade po meni kako bi imali podrsku i pokazali da ima nešto od te njihove priče.
jel vi shvatate da sva ta djeca imaju menadzere, da te menadzere boli kuraci i za Slobodom i za djetetom. Koriste tu situaciju da se MORA s nekim produzit ugovor i traze duplo vise para od Slobode nego sto traze kad nude dijete Zelji, Sarajevu, Zrinjskom. A Slobodu gledaju kao sigurica opciju ako sve ostalo propadne.
zato treba dijete koje nece da produzi ugovor zadnju godinu, godinu i po na tribine poslat. A za to ti treba kontinuitet uprave i rukovodstva. 5 godina neko mora vodit klub da bi se drzao odgovornim za ovakve stvari, a ne kao kod nas 4 uprave u 4 godine.
Sa Hodzicem je Senad potpisao ugovor , mozda cak i Azmir, znaci ljudi koji "davno bilo sad se spominjalo" sto se tice Slobode. Nikakav kontinuitet nigdje ne postoji. Svaka uprava izgubi 6 mjeseci dok se sabere dje je dosla. Administracija, sportski segment, klub- nista ne postoji i svako krece od nule kad je on dosao. A naslijedis problema da ti je jedan Hodzic namjanji.
kasno je kad si ti dosao u ovu poziciju da dijete mroa igrat jer nemas igraca drugih a onda iz toga svi gledaju da profitiraju na konto Slobode.
Imal šta novo u ovom klubu?
Web page novi rade, vidim ne radi?
Web page novi rade, vidim ne radi?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Zna li neko kakvo je stanje sa povredama? Milenko je rekao da imamo veliki broj povrijedjenih i da je zbog toga otkazana utakmica sa Celikom.
Utakmica protiv Zvijezde je definitivno najvaznija u cijelom dosadasnjem dijelu, sa 3 boda bi se prikljucili malo Celiku, Velezu, Sirokom, a ako ne do Bog izgubimo definitivno se borimo za to jedno mjesto iznad crte do kraja, sto je opasan posao..
Utakmica protiv Zvijezde je definitivno najvaznija u cijelom dosadasnjem dijelu, sa 3 boda bi se prikljucili malo Celiku, Velezu, Sirokom, a ako ne do Bog izgubimo definitivno se borimo za to jedno mjesto iznad crte do kraja, sto je opasan posao..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Spominje da je povrijedjen Halilovic koji nije ni igrao,Uzelac je slomio prst(napucana lopta) pred utakmicu sa Zeljom a nisam siguran da ce uspjeti to sanirati do subote a Bega i Sasa su sa Mladom reprezentaciom.Ni jedan igrac nema suspenziju.Kad je Salihovic u prvoj postavi onda smo dobro oslabljeni.
Evo nesto interesantno od igraca reprezentacije lihtenstajna
Sloboda i Zrinjski
U razgovoru sa Salanovićem saznali smo da, kad god to stigne, prati utakmice Premijer lige BiH.
- Ne mogu pratiti baš sve utakmice, ali često pratim utakmice Slobode i Zrinjskog. U Zrinjskom igraju tri-četiri moja prijatelja, a pošto su moji iz Tuzle, pratim i Slobodu za koju i navijam. Imam puno simpatija prema mojim Tuzlacima - kaže Denis.
Sloboda i Zrinjski
U razgovoru sa Salanovićem saznali smo da, kad god to stigne, prati utakmice Premijer lige BiH.
- Ne mogu pratiti baš sve utakmice, ali često pratim utakmice Slobode i Zrinjskog. U Zrinjskom igraju tri-četiri moja prijatelja, a pošto su moji iz Tuzle, pratim i Slobodu za koju i navijam. Imam puno simpatija prema mojim Tuzlacima - kaže Denis.
Dana 19.11.2019 Fudbalski klub „Sloboda“ odlukom upravnog odbora raspisuje Konkurs za sljedeće pozicije:
– Direktor općih poslova FK Sloboda Tuzla (1 izvršilac)
– Sekretar FK Sloboda Tuzla (1 izvršilac)
– Sekretar Škole fudbala FK Sloboda Tuzla (1 izvršilac)
– Trener omladinskih selekcija U-19, U-17, U-15, U-13 (po 1 izvršilac) i trener u školi fudbala (4 izvršilaca)
– Direktor općih poslova FK Sloboda Tuzla (1 izvršilac)
– Sekretar FK Sloboda Tuzla (1 izvršilac)
– Sekretar Škole fudbala FK Sloboda Tuzla (1 izvršilac)
– Trener omladinskih selekcija U-19, U-17, U-15, U-13 (po 1 izvršilac) i trener u školi fudbala (4 izvršilaca)
-
- Kontakt:
Bem ti koda je konkurs za varioca u Solani.
Mene zanima ko je to ostao u omladinskom kao trener?
-
- Kontakt:
Ima li dje onog mramora,
Imal sta na belegijicu?
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Konacno smo docekali da nas sindikat pohvali hahaha
Mora zato sto su i Celik, klosaricna obicna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.