Naravno da ne štima. Ali da se igrači pravdaju krezubim navijačima što misle da su neko i nešto jer su platili kartu, to je znak da smo za gašenja.
Što se tiče promjena, promjena neće biti jer nema mase koja bi trebala mijenjati.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Naravno da ne štima. Ali da se igrači pravdaju krezubim navijačima što misle da su neko i nešto jer su platili kartu, to je znak da smo za gašenja.
Barem su ljudi nesto pokazali. Imaju neko dostojanstvo.ASD je napisao/la: ↑18 nov 2019, 13:47Naravno da ne štima. Ali da se igrači pravdaju krezubim navijačima što misle da su neko i nešto jer su platili kartu, to je znak da smo za gašenja.
Ghuraba je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:12Sta je ovo, niko da predvidi sastav za veceras?
Ja cu poceti, ako mi dozvolite.
Piric - Bicakcic, Memisevic, Mihojevic, Civic - Jajalo, Saric - Hotic, Hajradinovic, Duljevic - Hodzic
Ostane jos Hajrovic da udje s klupe oko 70. minuta i da rijesi tekmu kao nekad u Slovackoj.![]()
Đe Prče u Vrana ?bhfanatic14 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:43Ghuraba je napisao/la: ↑18 nov 2019, 14:12Sta je ovo, niko da predvidi sastav za veceras?
Ja cu poceti, ako mi dozvolite.
Piric - Bicakcic, Memisevic, Mihojevic, Civic - Jajalo, Saric - Hotic, Hajradinovic, Duljevic - Hodzic
Ostane jos Hajrovic da udje s klupe oko 70. minuta i da rijesi tekmu kao nekad u Slovackoj.![]()
pa od ovog sastava ni Đerzelez Zenica nebi imala respekta , a kamoli lihtenstajn
ovo su najnize grane koje je dotakla ova Reprezentacija!
Kolašinac napustio pripreme reprezentacije, Prosinečki najavio promjene u sastavu
Ma daj ba, dje ce nas ovi mrtvaci dobiti.
Hrabra izjava za navijača reprezentacije u kojoj je Zukanović donedavno bio bitan faktor.
Suti ba, pilam naopako.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 17:02Hrabra izjava za navijača reprezentacije u kojoj je Zukanović donedavno bio bitan faktor.
Nema veze, ne mogu nam Lihtenstajnci nista, i to je fact. :rafabenitez:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.