Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 nov 2019, 18:38
Da sada ovog momenta opet stave Roberta i Amara ja bi glasao za Roberta opet...bez obzira na sve. E toliko o Amaru.
Daj naseg pudlicu makar najgore bilo. Pu yebem ti nas mentalitet.
Daj Muzurovica, daj ovog onog nas je cojk i generacije upropastene bolan generacije....
Samo zbog nakaradnih selektora i niceg vise.
Bolic,Baljic,Hibic,Konjic,Salihamidzic,Barbarez, nisam vidio repku sa toliko zvijezda a skromnijim ucinkom u 20 godina.
Konacno je vrijeme da savez sazrije i postavi trenera svjetske klase.
Ovo malo sto je ostalo zvijezda, i ove naredne 4 godine msksimalno igrace poput Pjanica,Kolasinca, Begovica,znaci ukupno 4-5 igraca ne smijemo ostaviti ublehama poput Roberta, Amara, Bazdarevica i slicnim kvazi trenerima.
Treba nam moderan trener za fudbal 21 stoljeca a ne jugonostalgicare ....Nasi treneri su mrtvi u vremenu i prostoru,....Za 4 godine mi se vracamo u rang Makedonije, Albanije i slicnih ako se nesto radikalno ne promjeni....
Robert je otjerao duplo boljeg golmana, a savez i kriminalci Ibisevica, Lulica i td....
Grijesili su i oni bilo je losijih utskmica ali sine protiv Grcke sam se pitao gdje je Lula da zabije glavu ko noj i potrci po lijevoj strani pa niko da preuzme odgovornost i krene naprijed.
Dzeko se setac postao i dodje samo da odradi vidi se sa famelijom nakrka rakije i mesa i onda opet nekim cudom u Romi postaje profi, cak i potrci nekada mozes misliti.