BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: BiH-Italija/Lihtenštajn-BiH (15.11./18.11.)
Iskompleksirani malograđani i pravo glasa.
Daj trenera svjetske klase. kuknjava
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Za Bijelog Klosara je i Slavko Petrovic Guardiola
Kamoli onda amar ili safet
Kamoli onda amar ili safet
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nemojte bezveze napadati čovjeka,jer je u pravu što se tiče naše lige.Redovno i pažljivo pratim svako kolo (zašto pojma nemam)ali u našoj ligi zaista nema niti jednog,bukvalno niti jednog igrača koji bi mogao kvlitetom i na klupu repke.Sada druga je stvar što bi oni bili jednako loši kao i ovi trenutni reprezntativci..ali suština je da bi opet bili kanta za nabijanje.Igraju zaista loš fudbal,većina ih nije savladala osnove...prijem lopte,pravilan pas,izmjena pozicija,pravilno pokrivanje prostora itd.itd.da to više nije ni smiješno nego baš žalosno.Jedino se ne slažem da pretrče 8 km.,možda 5% igrača i pretrči toliko,ostali puno manje a i to upitno kojom brzinom i koliko je to trčanje korisno.
Mozes da navedes ti 4/5 igraca ako nije problemholyman je napisao/la: ↑18 nov 2019, 18:51@jonsnow da bi stigli rang armenije i finske koji su ispred nas, trebamo jaku ligu a nema jake lige sve dok ljudi imaju stav slican tvom. Ne mozemo blatiti na sve strane a da cekamo da klubovi dovode mancestere u nase gradove.
Odgovorno tvrdim da premijer liga ima barem 4-5 igraca koji zasluzuju biti na spisku reprezentacije.
Kad je Amar Osim bio slobodan, a Zelju vodile neznalice, onda je masinerija preko portala i foruma radila samo eto da Amar Osim makar dodje do klupe reprezentacije, i da navijaci Zelje osjete neko zadovoljstvo. Kad je Amar Osim postao trener Zelje, onda je normalno bolje da vodi Zelju, ebes reprezentaciju i sve. To objasnjava ono pocetno, vi ste prije svega navijaci kluba, puno vise, pa onda tek reprezentacije. Ista je masinerija radila da nam svim silama dokaze kako je Sehic Told za Begovica. Prkosite se previse, a niste puno dali reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:07Amar više nije bitan, možda nekad u dalekoj budućnosti ponovo bude kandidat. Samo mi je drago što su svi oni koji su ga tako gnusno pljuvali, sad na marginama, jer ih je njihov pulen i favorit tako popiškio, kao nikad niko.emir79 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 18:59Bez da ulazim u neku preveliku polemiku, Amar je za Prosineckog Mourinho u svakom pogledu. Samo i sam znas da kad bi Amar bio selektor da bi poslije prvog poraza gorilo sve i raspadali bi se na sve strane, ovako isto mislim i sa Husrefom. Razloge ti ne moram navoditi, znas ih.
Znaaci ni u snu ne bih pozelio za selektora ni Amara ni Husrefa, za dobrobit reprezentacije. Znas kakvi smo.
Amar je doktor fudbalskih nauka za ovu ublehu i moralnu nulu, koja je evo još uvijek selektor. Znači, svakog selektora sam branio, od Blaževića, preko Sušića, Baždarevića, pa i do ove ublehe dok nas nije zavila u crno. Ne sjećam se da sam ikada nekom selektoru uputio uvredu ili ružnu riječ, ali ovaj budi ono najgore u čovjeku.
Amara bi pljuvali i kad pobjeđujemo, a kamoli kad gubimo, ali eto, dobili su Prosinečkog i ponovo imaju obraza da oni nešto predlažu i pametuju. Normalan čovjek bi se pokrio po ušima i barem ćutao, ali ne i Bošnjo... on još uvijek zna.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 nov 2019, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam na utakmici FKS - Orebro. Glavni razlog sto je Sarajevo savladalo Orebro, i to bez problema jeste sto su oni usli preko kupa, a tu sezonu su bili 10. na tabeli.
Ne, Amar Osim je bio bolji kandidat od Roberta Prosinečkog, to je ono što vi nikada niste željeli da shvatite/priznate. Prosinečki je nikakav trener, a mi smo to znali od početka, i kada su njih dvojica ostali jedini kandidati, logično je bilo da svako ko ima pojma o fudbalu naginje na stranu Amara Osima. To nema nikakve veze sa Željom.Tristan10 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:15Kad je Amar Osim bio slobodan, a Zelju vodile neznalice, onda je masinerija preko portala i foruma radila samo eto da Amar Osim makar dodje do klupe reprezentacije, i da navijaci Zelje osjete neko zadovoljstvo. Kad je Amar Osim postao trener Zelje, onda je normalno bolje da vodi Zelju, ebes reprezentaciju i sve. To objasnjava ono pocetno, vi ste prije svega navijaci klub, puno vise, pa onda tek reprezentacije. Ista je masinerija radila da nam svim silama dokaze kako je Sehic Told za Begovica.
E sad, naravno da se konstantnim vrijeđanjem porodice Osim (ne samo Amara) probudio revolt u navijačima Željezničara. Zato sad sa uživanjem gledamo ovu propalicu na klupi i sve one koji su se tako silno borili za njega.
Nismo dali puno, dali smo najviše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Nije problem u igracima koliko je problem u zapostavljanju lige. Ne mozes domace prvenstvo ugasit da bi igrao debeli moron Besic, yebac kamila Saric, golman iz prosjeka Izraelske lige, rezervni golman iz Slovenije, druga Turska, druga Njemacka, fenjeras Poljske i tako dalje i tako dalje.
Eto to su klubovi i igraci, yebo te hljeb i ko vam upali internet prvi put, yebo on mater svoju u usta.
Eto to su klubovi i igraci, yebo te hljeb i ko vam upali internet prvi put, yebo on mater svoju u usta.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
O sta ima arijevska rasomohikanac12 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:07Iskompleksirani malograđani i pravo glasa.

Prije bi da se ugasi reprzentacija,nego brkatu spodobu da bude selektor.Tamam da neko kaze,izaberite Amara,bicete svjetski prvaci da se ja pitam,ne bi ga uzeo...I upravu ste,pobjedjivali ili gubili yebo bi mu mater na svakom koraku.(mora se ovako odgovoriti,jer sa zaljubljenicima brkate spodobe svaka argumentovana rasprava je suvisna).
Na stranu Robert neznalica i narkoman,ali kakve to reference ima Amar,par titula u 101 ligi svijeta,jednoj od najgorih u evropi,lige koja je maltene jedna od rjetkih koja nema pretstavnika u ligi prvaka ili el,lige gdje je infrastruktura misaona imenica...Koje smislene Argumente ima Amar osim sto je ljubimac plavog dijela Sarajeva....

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- invincible1921
- Kontakt:
Da amar dodje napravj novu plejadu mladih dobrih igraca, da odemo glat na SP da igramo kao nikad doslo bi ti pola foruma i rrklo "ma sve to stoji al sta ce on vidi mu glave je.bo ga lutvo"...Virtu4l je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:07Amar više nije bitan, možda nekad u dalekoj budućnosti ponovo bude kandidat. Samo mi je drago što su svi oni koji su ga tako gnusno pljuvali, sad na marginama, jer ih je njihov pulen i favorit tako popiškio, kao nikad niko.emir79 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 18:59Bez da ulazim u neku preveliku polemiku, Amar je za Prosineckog Mourinho u svakom pogledu. Samo i sam znas da kad bi Amar bio selektor da bi poslije prvog poraza gorilo sve i raspadali bi se na sve strane, ovako isto mislim i sa Husrefom. Razloge ti ne moram navoditi, znas ih.
Znaaci ni u snu ne bih pozelio za selektora ni Amara ni Husrefa, za dobrobit reprezentacije. Znas kakvi smo.
Amar je doktor fudbalskih nauka za ovu ublehu i moralnu nulu, koja je evo još uvijek selektor. Znači, svakog selektora sam branio, od Blaževića, preko Sušića, Baždarevića, pa i do ove ublehe dok nas nije zavila u crno. Ne sjećam se da sam ikada nekom selektoru uputio uvredu ili ružnu riječ, ali ovaj budi ono najgore u čovjeku.
Amara bi pljuvali i kad pobjeđujemo, a kamoli kad gubimo, ali eto, dobili su Prosinečkog i ponovo imaju obraza da oni nešto predlažu i pametuju. Normalan čovjek bi se pokrio po ušima i barem ćutao, ali ne i Bošnjo... on još uvijek zna.
Kompleksi su cudo
=\_1921_/=
Kazu ljudi nema mjesta za nekog iz nase lige u reprezentaciji dok u isto vrijeme ima mjesta za Duljevica, Todorovica, Sarica, Zakarica, Hodzica, Burica, Kovacevica, Cimirota, Loncara, Hodzica, Bajica...koji su do prije godinu, dvije, tri igrali istu ovu ligu i apsolutno ni jedan od njih nije bio dominantan u ovoj ligi. Bili su i Hodzic, Bajic, Zakaric najbolji strijelci lige ili u samom vrhu, osvajali su titule Cimirot, Duljevic, Saric, ali ni jedan od njih nije prekucao ovu ligu. Sutra ce npr. Peco potpisati za Jihlavu i odjednom ce postati kalibar za reprezentaciju iako je taj klub veca kita od Radnika.
To je i najveci problem kod nas. Pa Hrvatska radije pozove mladog igraca iz Dinama, Hajduka, Rijeke nego neke ojebine iz Slovacke, Kazahstana, Turske, da ne spominjemo nege egzoticne destinacije. Zato im i domaci fudbal napreduje na krilima nekoliko igraca svjetske klase koje imaju u svojoj reprezentaciji. Tako su se i prodavali Lovren, Vida, Brozovic, Kovacic i svi ostali. Da je Brozovic bio u Zelji, **** bi mater selektoru sto igra i na kraju bi ga prodali u Ankaragucu gdje bi i propao.
Zar nije bolje pozvati Kovacevica umjesto Burica? Ukoliko sve bude dobro prodat ce se u top klub gdje ce jos vise napredovati, domaci klub ce fino zaraditi od transfera i mozda uloziti pare u pravljenje novih igraca.
Mi moramo cekati da igrac ode u neku ligu i tek onda mu slati poziv da bi tamo neki klub zaradio.
To je i najveci problem kod nas. Pa Hrvatska radije pozove mladog igraca iz Dinama, Hajduka, Rijeke nego neke ojebine iz Slovacke, Kazahstana, Turske, da ne spominjemo nege egzoticne destinacije. Zato im i domaci fudbal napreduje na krilima nekoliko igraca svjetske klase koje imaju u svojoj reprezentaciji. Tako su se i prodavali Lovren, Vida, Brozovic, Kovacic i svi ostali. Da je Brozovic bio u Zelji, **** bi mater selektoru sto igra i na kraju bi ga prodali u Ankaragucu gdje bi i propao.
Zar nije bolje pozvati Kovacevica umjesto Burica? Ukoliko sve bude dobro prodat ce se u top klub gdje ce jos vise napredovati, domaci klub ce fino zaraditi od transfera i mozda uloziti pare u pravljenje novih igraca.
Mi moramo cekati da igrac ode u neku ligu i tek onda mu slati poziv da bi tamo neki klub zaradio.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi draze da zuti unistava repku i dalje samo zbog ogromne mrznje prema amaru
I ja velim da je safet bolji od amara
Ali amar je guardiola i za zutog i za nalica

I ja velim da je safet bolji od amara
Ali amar je guardiola i za zutog i za nalica
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Pa toj logici onda bi trebao i sad da budes zagovornik Amara, jer zelis uspjeh reprezentacije. Svako se vrijedjao Fuad Muzurovic, Baka Sliskovic, Safet Susic, Mesa Bazdarevic koji je isto ikona Zelje, pa i Prosinecki na kraju. Tu se ne radi o ikakvom revoltu, nego upravo o razmisljanju - ma bolje je sad Osima zadrzati na klupi Zelje, nego da vodi BiH reprezentaciju.Virtu4l je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:20Ne, Amar Osim je bio bolji kandidat od Roberta Prosinečkog, to je ono što vi nikada niste željeli da shvatite/priznate. Prosinečki je nikakav trener, a mi smo to znali od početka, i kada su njih dvojica ostali jedini kandidati, logično je bilo da svako ko ima pojma o fudbalu naginje na stranu Amara Osima. To nema nikakve veze sa Željom.Tristan10 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:15Kad je Amar Osim bio slobodan, a Zelju vodile neznalice, onda je masinerija preko portala i foruma radila samo eto da Amar Osim makar dodje do klupe reprezentacije, i da navijaci Zelje osjete neko zadovoljstvo. Kad je Amar Osim postao trener Zelje, onda je normalno bolje da vodi Zelju, ebes reprezentaciju i sve. To objasnjava ono pocetno, vi ste prije svega navijaci klub, puno vise, pa onda tek reprezentacije. Ista je masinerija radila da nam svim silama dokaze kako je Sehic Told za Begovica.
E sad, naravno da se konstantnim vrijeđanjem porodice Osim (ne samo Amara) probudio revolt u navijačima Željezničara. Zato sad sa uživanjem gledamo ovu propalicu na klupi i sve one koji su se tako silno borili za njega.
Nismo dali puno, dali smo najviše.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 nov 2019, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo zbog tih kompleksa nisu uspjeli shvatiti da je Amar Osim bio idealan kandidat sa kojim bi napokon iskočili iz šablona i kolotečine u koje smo ušli sa posljednjim selektorima.invincible1921 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:22Da amar dodje napravj novu plejadu mladih dobrih igraca, da odemo glat na SP da igramo kao nikad doslo bi ti pola foruma i rrklo "ma sve to stoji al sta ce on vidi mu glave je.bo ga lutvo"...
Kompleksi su cudo
Mnogo toga bi bilo drugačije i po prvi put bi imali selektora kojem se niko ne bi petljao u posao, koji nikada ne bi imao problem da stvari nazove pravim imenom.
Ma dosta o Amaru, on je završena priča.
Treba podržati momke u ove, nadam se, dvije utakmice baraža, pa ćemo onda vidjeti šta i kako dalje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Stvar je u tome da nema trenera u PL koji je kalibar voditi repku i napraviti neki rez,bilo kakav.....Pa bio to Amar,Milenko Husref,nebitno...
Ovakve reakcije ti izazovu oni bolidi koji u svakoj raspravi guraju Amara,koda je Ferguson licno a ne trener u jednoj od najgorih liga svijeta.
A za igrace sto momci pisu,se potpuno slazem,ima ovdje 4-5 balvana umjesto kojih je bolje pozvati mlade iz lige,stetu ne mogu napraviti sigurno.
- mohikanac12
- Kontakt:
Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:21O sta ima arijevska rasomohikanac12 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:07Iskompleksirani malograđani i pravo glasa.
Daj trenera svjetske klase. kuknjava![]()
![]()
Prije bi da se ugasi reprzentacija,nego brkatu spodobu da bude selektor.Tamam da neko kaze,izaberite Amara,bicete svjetski prvaci da se ja pitam,ne bi ga uzeo...I upravu ste,pobjedjivali ili gubili yebo bi mu mater na svakom koraku.(mora se ovako odgovoriti,jer sa zaljubljenicima brkate spodobe svaka argumentovana rasprava je suvisna).
Na stranu Robert neznalica i narkoman,ali kakve to reference ima Amar,par titula u 101 ligi svijeta,jednoj od najgorih u evropi,lige koja je maltene jedna od rjetkih koja nema pretstavnika u ligi prvaka ili el,lige gdje je infrastruktura misaona imenica...Koje smislene Argumente ima Amar osim sto je ljubimac plavog dijela Sarajeva....![]()
I ja bi da ti sad umres ko pas. Ako mi vjerujes sad bi te polio benzinom i zapalio, prvo jer si glup ko qurac, drugo jer si bezobrazan i trece jer ja ispastam zato jer si ti glup ko qurac, pa me zajedno sa tobom jase ko stigne. Razumijes?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ijao sastava

Vidite, ovo vam je eklatantan primjer Bošnje, onoga iz viceva, zbog čijeg nas intelekta svi ismijavaju. Glup, zadrt, nepismen, neobrazovan i ponovo glup.Sviuodbranu je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:21O sta ima arijevska rasomohikanac12 je napisao/la: ↑18 nov 2019, 19:07Iskompleksirani malograđani i pravo glasa.
Daj trenera svjetske klase. kuknjava![]()
![]()
Na stranu Robert neznalica i narkoman,ali kakve to reference ima Amar,par titula u 101 ligi svijeta,jednoj od najgorih u evropi,lige koja je maltene jedna od rjetkih koja nema pretstavnika u ligi prvaka ili el,lige gdje je infrastruktura misaona imenica...Koje smislene Argumente ima Amar osim sto je ljubimac plavog dijela Sarajeva....![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gledaj sto se upalio ko kutnjak,yebo ti Amar sve...Tacno volim sto nikada nece biti neki ku rac nego hljeba jesti,poserem ti brkatu spodobu 

Cuj Amar selektor,ustani Alija da ja legnem

Cuj Amar selektor,ustani Alija da ja legnem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.