NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Doncic > San Antonio
Tako izgleda prva cetvrtina
Tako izgleda prva cetvrtina
- invincible1921
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakvo mi sranje napravimo za 1.30 do kraja poluvremena .. vodiš 7 razlike i onda useres šefa i stanicu prvo profulase dva zicera ljudi te kazne i nakon sto si vodio 7 ti sad gubiš 4 ali et .. kod Bucksa su sve i jedna ista akcija mi ih ne čitamo jer Grk kao James zaleti se pod reket jer to se z a ili je faul ili je asistencija Grka onom ko ostane uglavnom sam na trici ili ispod kosa jer svi krenu zatvorit Grka ... jbg takve su odlike Grka i Jamesa uvjek znas kako će se završiti ..
Treneru je valjda sad jasnije da Gafford mora da igra lik u svojoj prvoj utakmici 16p na poluvremenu .. valjda je idiotu jasno koliko je moćan lik atletican i da nam takav treba protiv Grka i sličnih
Edit:
Ja ne znam sta se dešava sa Markkanena skroz mi izgleda umoran , nezainteresovan svaku utakmicu kada sam bio .. lik ili je bolestan ili povredjen ovo nije Markkanen kojeg poznajem jako
Je loše ovo sta radi .. svaku utakmicu je ave gori i gori .. odmori ga dvije sedmice vidi sta se dešava jer vise nam šteti ekipi
Treneru je valjda sad jasnije da Gafford mora da igra lik u svojoj prvoj utakmici 16p na poluvremenu .. valjda je idiotu jasno koliko je moćan lik atletican i da nam takav treba protiv Grka i sličnih
Edit:
Ja ne znam sta se dešava sa Markkanena skroz mi izgleda umoran , nezainteresovan svaku utakmicu kada sam bio .. lik ili je bolestan ili povredjen ovo nije Markkanen kojeg poznajem jako
Je loše ovo sta radi .. svaku utakmicu je ave gori i gori .. odmori ga dvije sedmice vidi sta se dešava jer vise nam šteti ekipi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa dečko da li si ti normalan

- Nail for Real
- Kontakt:
Mamba mentality
!!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nisam ocekivao da ce Luka biti ovako dobar. Jos samo da prestane sa debilnom stepbackthree. Mada zna nekad i to pogodit.
Spursi su bez Derozana najgori tim lige. Zao mi Popa. Jos ce mu i Trumpa opet izabrati.
Spursi su bez Derozana najgori tim lige. Zao mi Popa. Jos ce mu i Trumpa opet izabrati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Luka Doncic becomes the 2nd youngest player in NBA history to have a 40 point triple double
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- LlullSergio
- Kontakt:
Da, da, for the idioooots in the baaack

Auuu, Lukec iz tekme u tekmu usutkava pojedine americke neznalice. Sta treba da jos uradi da ga ljudi priznaju, uzme MVP? Sa ovakvim igrama nije daleko. Ljudi ga uporedjuju sa T. Youngom, ali Luka je ipak lvl iznad, sama krema basketa.
dokle je došlo ovo sa small ball postavama mozda najbolje govori to da je sinoć jedan iman shumpert neko vrijeme igrao na četvorci
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Smart je ove sezone na 38 posto sa trojke, najbolji procenti u karijeriAzpi je napisao/la: ↑18 nov 2019, 23:19Samo sto ovaj zna da ne zna sutati, smart i dalje misli da zna![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Ma Luka yebe mame , Boston na aparatima...
Ne zna više šta da napiše , gubi se ko abdest na Libingu Elmem..
Na Istoku imamo Younga , ma ljepota prava za ljubitelje košarke, možda za par godina dobijemo veliko rivalstvo, Dallas će učiniti sve da Luka bude novi Dirk za njihov tim...
Ne zna više šta da napiše , gubi se ko abdest na Libingu Elmem..
Na Istoku imamo Younga , ma ljepota prava za ljubitelje košarke, možda za par godina dobijemo veliko rivalstvo, Dallas će učiniti sve da Luka bude novi Dirk za njihov tim...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Pa ako je Green igrao sa 198 cm na petici , šta ti je čudno da Shumpert sa 196 cm igra na četvorci ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
jbg,nekad je igrao na playu,sad je četvorka,o tome govorimbombaysaphire je napisao/la: ↑19 nov 2019, 09:19
Pa ako je Green igrao sa 198 cm na petici , šta ti je čudno da Shumpert sa 196 cm igra na četvorci ?
"Marvin Begli je bolji za našu ekipu od Dončića. Bolji igrač, sjajan talenat. Bio je ovo lak izbor za nas", rekao je Divac.
Inace savjetnik Vlade Divca je BosnjoBoston.
Inace savjetnik Vlade Divca je BosnjoBoston.
Obzirom na to da Divac ima bas ogroman fetis na igrace s nasih prostora, cisto sumnjam da je izbor Bagleya bio njegova odluka. To je vjerovatno ludi Vivek trazio da se on uzme ko onomad Stauskas. Opet su najveci zaj.eb napravili Sunsi s Aytonom. Em lik mekan u odbrani do te mjere da Towns pored njega izgleda kao Rodman, em toliko glup da ga uhvate dopingovanog.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pajseru na minimum 50% projekcija je bagley bio 2.pik iza Aytona.Koji si ti pacenik
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prca Russ 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
J*bote ja sam ocekivao da Luka bude siguran all star ove sezone, ali sa ovakvom igrom, on sigurno upada u neki od all nba timova i postaje jedan od kandidata za MVP-a, narocito jer i Dallas pobjedjuje.
29.5/10.7/9.3 nakon prvih 13 utakmica

29.5/10.7/9.3 nakon prvih 13 utakmica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.