Bitno je da se razumijemo

Podrška aneksu sedam i oduzimanju bh pasoša koji su se dijelili i prodavali devedestih za čistije i ljepše Sarajevo

Nisam mislio na to... Al nema veze.
Ja im nedavni govorio, oni se prave budale, dizu kredite konstantno da vracaju druge kredite, igrwcima se kasni sa isplatama, klub koji sa vana izgleda fino, a unutra katastrofa al sve ce izaci na vidjelobelosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 10:34Znacajan rast kreditnih zaduzenja otkako je awaw preuzeo kriminalnu organizaciju zeljeznicar.
SELIMOVIĆ: Da, istina je… Imate tačnu informaciju. Klub je nedavno dobio zahtjev za isplatu od 400.000 KM od gospodina Amara Osima na ime tužbe.
Nekad nudili 400kE za Duljevica, a sad moraju 400k al KM platiti svojoj legendi na ime tuzbebelosevic28 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 12:00Znas njih kad se razbahate, pa ih to opali po usima. Nije da nismo mavikli...
Ja patim, a vjerujem i mnogi ovde, od kvalitetne infrastrukture, od kolko tolko humanih uslova na stadionima... vi bi mogli biti pokretac da i drugi, a to posebno mislim na nas, da se pokrenemo s mrtve tacke
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, NeSamSafetee, senad82 i 25 gostiju.