FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LBJ MVP » 17 nov 2010, 18:35

Ispod 2 miliona ne ide jbg odlično brani večeras,Treabo je i Višću zvat on bi skočio na 5 miliona :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 nov 2010, 19:04

Najgore je što će, ako sada ode, otići bez odštete, jer mu ističe ugovor. Možda ga Amar nekako nagovori da produži još na godinu, pa da ga proda na kraju sezone

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 17 nov 2010, 19:08

Svaka cast za SEHU !!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 17 nov 2010, 19:11

Da je imao jednog Kerlu ili Vasilića u odbrani, rezultat bi glasio 0:3 ;)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 17 nov 2010, 19:13

"Imam ugovor do kraja sezone, tako da još ne razmišljam o produženju. Na polusezoni ću sjesti sa menadžerom Osimom i ostalim ljudima koji su odgovorni za to, pa porazgovarati."
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/se ... om-ugovoru

Ako imate bolje info do kad mu je ugovor, da mu kazemo, ipak bi i on trebao to da zna...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 nov 2010, 19:15

Seyo_TM je napisao/la:"Imam ugovor do kraja sezone, tako da još ne razmišljam o produženju. Na polusezoni ću sjesti sa menadžerom Osimom i ostalim ljudima koji su odgovorni za to, pa porazgovarati."

Ako imate bolje info do kad mu je ugovor, da mu kazemo, ipak bi i on trebao to da zna...
PU jest ti ruzna slika :D PU PU PU...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 nov 2010, 19:16

Seyo_TM je napisao/la:"Imam ugovor do kraja sezone, tako da još ne razmišljam o produženju. Na polusezoni ću sjesti sa menadžerom Osimom i ostalim ljudima koji su odgovorni za to, pa porazgovarati."

Još bolje onda, promakao mi je ovaj intervju. Ne mislim ništa loše, samo sam malo zabrinut. Inače, odlično je odigrao danas tekmu, malo se zezao pred kraj, al dobro, u njegovom stilu :)

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 17 nov 2010, 19:55

Seha mnogo jak!
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 nov 2010, 19:57

jel bi na u slucaju da mepas bude sponzor, bio logo na dresu ? :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 nov 2010, 20:12

S obzirom da mu je prva za "A" repku-Šeha odličan. Pratio igru. Možda je kod drugog gola mogao i bolje reagirati, ali je Jabulani dobila žabicu. Džeko kralj, još da je barem Štilu ubacio bar 10 minuta. Štilu svi selektori zovu, a niko mu nije dao bar poluvrijeme da odigra. Svašta i od ovih selektora. Još jednom čestitke Šehiću na odličnoj utakmici.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 20:46

uh da je sehu prodat za neke parice i dzekson da predje negdje,sljedece godine (ako nas ne suspenduju) svasta bi se moglo uradit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 17 nov 2010, 22:10

nick je napisao/la:uh da je sehu prodat za neke parice i dzekson da predje negdje,sljedece godine (ako nas ne suspenduju) svasta bi se moglo uradit...
sa sehom do titule

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 18 nov 2010, 00:11

Seha odlican za ono sto moze. Nije jos za jakih Reprezentativnih klubova poput Spanije i Portugala i tih. Ova tekma mi se nekako i ne pika. Cim malo jace opale loptu to je gol. Al je dobar i to mu je super sto je igrao za Repku pa dosta se i nauci. Vjerovatno ce to pomoci i Zelji.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 18 nov 2010, 00:17

Obradovao me post u kojem pise da lovu od lp-a dobijamo na kraju ove godine a ne na kraju sezone... to je dobra finansijska injekcija za klub u ovom "susnom" zimskom periodu... sto se tice pojacanja ostavimo to strucnom stabu... mene najvise brine sto je prilicno opala posjeta u odnosu na proslu sezonu, pa nije valjda da smo se zasitili titula pa da odmaramo jednu sezonu... da se ovaj trend nebi nastavio apelujem na odgovorne u klubu da se malo pozabave marketingom jer ce im se ulozena sredstva vratiti (sjetimo se samo kakav je bum napravila petominutna emisija ŽELJOTV koja se radila u svega nekoliko epizoda ali je, izmedju ostalog, zasluzna za povratak navijaca na grbavicu i vecinom ispunjene tribine )
I DA NE ZABORAVIM
BAJARAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI
26.05.2010-TITULA

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 18 nov 2010, 00:22

sandokan_TM87 je napisao/la:Obradovao me post u kojem pise da lovu od lp-a dobijamo na kraju ove godine a ne na kraju sezone... to je dobra finansijska injekcija za klub u ovom "susnom" zimskom periodu... sto se tice pojacanja ostavimo to strucnom stabu... mene najvise brine sto je prilicno opala posjeta u odnosu na proslu sezonu, pa nije valjda da smo se zasitili titula pa da odmaramo jednu sezonu... da se ovaj trend nebi nastavio apelujem na odgovorne u klubu da se malo pozabave marketingom jer ce im se ulozena sredstva vratiti (sjetimo se samo kakav je bum napravila petominutna emisija ŽELJOTV koja se radila u svega nekoliko epizoda ali je, izmedju ostalog, zasluzna za povratak navijaca na grbavicu i vecinom ispunjene tribine )
I DA NE ZABORAVIM
BAJARAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI
Ma polako vratiće se raja na proljeće kada bude ljepše vrijeme, a i u drugom dijelu sezone svi iole atraktivni protivnici dolaze na Grbavicu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 18 nov 2010, 01:06

1921 je napisao/la:Ma polako vratiće se raja na proljeće kada bude ljepše vrijeme, a i u drugom dijelu sezone svi iole atraktivni protivnici dolaze na Grbavicu.
Po ovom reklo bi se da ljudi na Grbavicu dolaze zbog lijepog vremena i drugih, kako ih ti nazivaš, atraktivnih protivnika. A ja budala mislio da ljudi dolaze da gledaju Želju :?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 nov 2010, 01:38

zeljovac87 je napisao/la: Po ovom reklo bi se da ljudi na Grbavicu dolaze zbog lijepog vremena i drugih, kako ih ti nazivaš, atraktivnih protivnika. A ja budala mislio da ljudi dolaze da gledaju Želju :?
:roll:

Posjeta zavisi od mnogo faktora, atraktivnost protivnika (meni lično je svejedno protiv koga igramo, ali ogromnoj masi nije), je jedan od najvažnijih.

I da, Avdukić nije ni blizu Šehiću, ne znam što ti ono treba. :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 nov 2010, 08:59

Bajram šerif mubarek olsun svima koji slave !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 18 nov 2010, 10:33

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ke ... zio-ugovor
Ima ihihi od ovog teksta, a kao niko nije siguran kakav je s njim ugovor. Dobro je, još s Šehom produžiti ugovor na dvije godine, ili ga prodati i super.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 nov 2010, 10:51

Dajte ljudi šta svršavate na Šehića do kraja sezone ode iz kluba na jadan način i tako ga slavite.Prvo neće još dugo biti u Želji drugo nemamo nikakve zarade od njega.Kada bih rekao nebi valjalo da Šehić ode ovi iskusniji na forumu bi rekli nema veze imamo zamjenu,vjerovatno je i imamo ali nije samo u tome stvar.Treba i love zaraditi od njega,a ne puštati tek tako da ode pa dokle više... :|
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []