Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- akisarajevo92
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Kupiš šta bilo u Travniku i napreduješ.Heller je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:02Realno diploma im treba samo da ispune uslove konkursa. Recimo u MUP TK moraš samo imati fakultetsku diplomu. Pa tako svaka drotina kupi DIF prije 10-15 godina i danas imaš maltene 60-70% rukovodnog kadra MUPa koji imaju DIF.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 nov 2019, 12:58Braca, stranci i jesu to aminovali, samo sto se oni prave glupi i coravi, a mi kao pametni (haha jesmo ih zayebali). Trebaju im kakva takva pokrića, a ostalo će sve naučiti kroz posao i u hodu.
Svjež primjet, Azmirov neki rođak poluretardirani bio običan drot, kupi diplomu dobije čin Mlađeg Inspektora, sad će sljedeće činovanje bit inspektor, za manje od godinu.
U sudskoj policiji s tim možeš imati 2 milje i više u Tuzli.
Početna plata 1600. Što ne bi malo uložio u diplomu.
Više imaš ljudi s diplomom u sudskoj policiji nego u NASi.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 19 nov 2019, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima France24 i Pro7, a imaš i na HRT titlove kad je neki srpski program.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Na osnovu liste, imaš tri france24
http://www.mojatv.ba/kanali-informativni.html
Ja odoh vala za koji dan da se prešaltam na moju tv.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dnevna doza prosjecne komunjare.Artetitis je napisao/la: ↑19 nov 2019, 13:01Nedavno je bio prilog o nekoj srednjoj školi gdje je išao i Titov unuk. Otišao Tito da upita, vidio da mu direktor nešto vrda i na silu hvali unuka za kojeg je Tito znao da je gelipter i koji bi ako opet padne na godinu, izgubio pravo školovanja. Tito je zatražio od direktora da mu da iskren odgovor i rekao mu da obore malog na godinu ako je loš jer mašine su vrijedne i ne smiju se davati u ruke nestručnim ljudima.
Evo, ovaj lik koji je neki dan hapšen od SIPA-e...štancao diplome. Moglo se i cjenkati.![]()
Ma jasta nego aminuju. Eto kao da švabe ne znaju na koji nacin se dolazi do diplome medicinara.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 nov 2019, 12:58Braca, stranci i jesu to aminovali, samo sto se oni prave glupi i coravi, a mi kao pametni (haha jesmo ih zayebali). Trebaju im kakva takva pokrića, a ostalo će sve naučiti kroz posao i u hodu.
- Fantasista
- Kontakt:
ima svaki švabski kanal samo zavisi od boxa/tv-a, i to čak ima i na švabskom za gluhonijeme itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Fantasista
- Kontakt:
Ima li na txt-u da se uključi?
Izgleda da se napokon završio ovaj cirkus oko ANP.
NATO
NATO
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Koji to svapski ima na mojoj tv?Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 15:28ima svaki švabski kanal samo zavisi od boxa/tv-a, i to čak ima i na švabskom za gluhonijeme itd.
misliš da neće 3 minute nakon imenovanja Tegeltije bit poderan taj sporazum i izjava "ništa od ANP"
much to learn, young padawan, you have
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.