nek se sa juga ori plavog manijaka glas!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima cudnih stavki, ali helikopter je fkt potreban, sramota da grad i kanton nisu do sada imali helikopter
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Ko ce čekat Široki. Svi u napad jedan je Jug.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Kaže dajdža Rile da su dali čvrsto obećanje da će izdvojiti pare iz budžeta za Grbavicu ali i Koševo, dio novca vec imaju a dio ce traziti kroz rebalans, nije rekao koliko, na kraju rekao da ono što su obecali moraju i ispuniti, otegnuće se ovo, ako ne bude večeras onda sutra
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Gradi Željo, kopaj temelje!

Joj vidi je.

Joj vidi je.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja koliko znam oatale su pare za ledenu dvoranu i kako je taj projekat propao vec imaju te pare samo ce biti preusmjerene za kosevo i grbavicuRadmilo87 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:53Kaže dajdža Rile da su dali čvrsto obećanje da će izdvojiti pare iz budžeta za Grbavicu ali i Koševo, dio novca vec imaju a dio ce traziti kroz rebalans, nije rekao koliko, na kraju rekao da ono što su obecali moraju i ispuniti, otegnuće se ovo, ako ne bude večeras onda sutra

- mohikanac12
- Kontakt:

Naprijed Željo ljubavi moja!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ne znam odakle su, prenosim ono što Rile reče u obraćanju, ima sve na tom linku samo izgleda svima mrsko da potražeKANA je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:05Ja koliko znam oatale su pare za ledenu dvoranu i kako je taj projekat propao vec imaju te pare samo ce biti preusmjerene za kosevo i grbavicuRadmilo87 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:53Kaže dajdža Rile da su dali čvrsto obećanje da će izdvojiti pare iz budžeta za Grbavicu ali i Koševo, dio novca vec imaju a dio ce traziti kroz rebalans, nije rekao koliko, na kraju rekao da ono što su obecali moraju i ispuniti, otegnuće se ovo, ako ne bude večeras onda sutra![]()
mohikanac bjezi **** se
polako braca ide krov ide siroki polako
![]()

MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:

Ovako je ljepše.
Dame i gospodo, novi Jug stadiona Grbavica.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Znaci krov budceg juga je malo duzi ali u istoj visini kao buduci krov istoka, također ovako na prvu mi djeluje da ce buduci jug biti visociji (strmiji) za par redova za razliku od sjevera.
Mjau !
Obecao Rile, Muberom se zakleo da ce ispostovati. Kratko i jasnoRadmilo87 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:16Ne znam odakle su, prenosim ono što Rile reče u obraćanju, ima sve na tom linku samo izgleda svima mrsko da potražeKANA je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:05Ja koliko znam oatale su pare za ledenu dvoranu i kako je taj projekat propao vec imaju te pare samo ce biti preusmjerene za kosevo i grbavicuRadmilo87 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:53Kaže dajdža Rile da su dali čvrsto obećanje da će izdvojiti pare iz budžeta za Grbavicu ali i Koševo, dio novca vec imaju a dio ce traziti kroz rebalans, nije rekao koliko, na kraju rekao da ono što su obecali moraju i ispuniti, otegnuće se ovo, ako ne bude večeras onda sutra![]()
mohikanac bjezi **** se
![]()
![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:20
Ovako je ljepše.
Dame i gospodo, novi Jug stadiona Grbavica.
Ako slucajno znaš da mi odgovoriš hoce li ostati sadasnji jug i preko njega se ulaziti ili će se sadašnji jug skroz rušiti?
moSa ljoŽe
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim da se prostor iza novog juga mora osloboditi za prilaz, tako je po uefa standardima.
Joj ljepote majko draga... ustani jug!!!!
Joj ljepote majko draga... ustani jug!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma citav dan gledam skupstinu, vidio sam kad je Rile to rekao. BIo aam skeptican ali izgleda da ce biti JugRadmilo87 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:16Ne znam odakle su, prenosim ono što Rile reče u obraćanju, ima sve na tom linku samo izgleda svima mrsko da potražeKANA je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:05Ja koliko znam oatale su pare za ledenu dvoranu i kako je taj projekat propao vec imaju te pare samo ce biti preusmjerene za kosevo i grbavicuRadmilo87 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:53Kaže dajdža Rile da su dali čvrsto obećanje da će izdvojiti pare iz budžeta za Grbavicu ali i Koševo, dio novca vec imaju a dio ce traziti kroz rebalans, nije rekao koliko, na kraju rekao da ono što su obecali moraju i ispuniti, otegnuće se ovo, ako ne bude večeras onda sutra![]()
mohikanac bjezi **** se
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Levin, NerminFatic, WeekendOffender i 40 gostiju.