bodi123 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:53
Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 17:40
neću biti đubre pa ti spomenuti Tatara....to ne bih nikad....ali ozbiljno je li ti prvi put u živoru da čuješ za igrače bez ugovora i dovođenje takvih u ovoj ligi? i da bonus-runda: šta bi rekao na to da ovaj momak zabije više od Ubiparipa i Krpića u nastavku? da li ti lično vratio novac od bespotrebne kupovine Voje npr.??? tog napadača iz lige....
mislim malkice ti je prejaka reakcija na običnu probu igrača?
Nema sretnijeg od mene ako zabije 15 golova na ljeto, ali taj scenario je malo vjerovatan. Mnogo je vjerovatnije da ga potpišemo, on presjedi na klupi, odigra par tekmi reda radi, istok mu staru naguzi i na ljeto raskid... kao da bi nam bilo prvi puta da dozivimo ovakav scenario.
Neozbiljno je porediti Voju s ovim likom, uozbilji se. Da su bogdom naši stručnjaci sposobni dovest klasu ranga Voje, gdje bi nam kraj bio.
izvini molim te gdje je Vojo igrao prije BiH? FC Vereinloss? kako je neuporediv? sa 31. godnu ovo mu je tek 3. sezona da je zabio 10 golova??? pa gde si GOLGETERRRRUUUU??? nemani, zveri

KLASO rasna
Guzina je npr. napadač iz lige

opet kažem ovaj momak je 5 godina mlađi od Handžeta a zabio je finih golova(s obje noge i glavom) nek se ograde klauzulom kao i dosad i da vidimo šta može... puno mi je bitnije da se riješe poluigrača Maria,Nathana,Šišića za npr. jednog jačeg igrača i podignu prosjek kvaliteta u ekipi....
Zadnja izmjena:
Denchi, dana/u 19 nov 2019, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače