i zabio bajnih 14 golova u 6 godina i sve to za 3.500 minuta u totalu
ili
učinak Ahmetovića samo prošle godine
bježi ba mani me se Voje i riječi klasa
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
i zabio bajnih 14 golova u 6 godina i sve to za 3.500 minuta u totalu
Nema veze, nisam ni napisao da je bio standardan prvotimac. Bio je isporuka s klupe i imao ulogu dzokera. Ali šta hoću da kazem je da je bolje bit zamjena u klubu kao što je Lech koji je u to vrijeme bio haman pa najjači klub u poprilično jakoj Poljskoj ligi uz Legiu i igrao ako se ne varam i evropska takmičenja, nego davat golove u dnu slovenske lige. Razlika je to, nije ni blizu. Koliko je to igrača iz ove lige doguralo do ekipa ranga Lecha? Na prste jedne ruke mozeš nabrojat, ako i toliko.Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:26i zabio bajnih 14 golova u 6 godina i sve to za 3.500 minuta u totalu
ili
učinak Ahmetovića samo prošle godine![]()
bježi ba mani me se Voje i riječi klasaposebno u tim godinama...
greška.bodi123 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:30Nema veze, nisam ni napisao da je bio standardan prvotimac. Bio je isporuka s klupe i imao ulogu dzokera. Ali šta hoću da kazem je da je bolje bit zamjena u klubu kao što je Lech koji je u to vrijeme bio haman pa najjači klub u poprilično jakoj Poljskoj ligi uz Legiu i igrao ako se ne varam i evropska takmičenja, nego davat golove u dnu slovenske lige. Razlika je to, nije ni blizu. Koliko je to igrača iz ove lige doguralo do ekipa ranga Lecha? Na prste jedne ruke mozeš nabrojat, ako i toliko.![]()
To ne poričem, mozda si i u pravu, i ja sam sličnog mišljenja.Denchi je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:35greška.
tad je najbolje igrati
za razvoj fudbalera, posebno u manjem klubu...
sjedenje na klupi i ulazak po parminuta nikog nije učinilo boljim fudbalerom
to su uloge za starije iskusnije igrače koji ne mogu potrčat ko nekad ali imaju dovoljno iskustva da iskoriste umor stopera ili neopreznost golmana
i tako prelome tekmu....
drugo je što su igrači s ovog podneblja gladni para pa pristaju na sve za novog golfa i koku sa silikonima...
Vojo je mogao biti igračina velika da je igrao 6 godina po 3milje minuta po sezoni negdje umjesto što je grijao klupu u poljskoj...
Vojo je prije BiH bio bez ugovora mjesecima kao i ovaj dečko, s tim da je Vojo stariji došao u BiH....tačnije u najboljim fudbalerskim godinama...je došao u BiH,bodi123 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 18:42
To ne poričem, mozda si i u pravu, i ja sam sličnog mišljenja.
Ali to nije tema naše diskusije. Tvrdio sam da je neozbiljno poredit kvalitete i klasu Voje s ovim dečkom i ti si me pitao šta je Vojo uradio prije BiH. Treba doći i do klupe Lecha, ako ništa to je uradio, a ovaj dečko je miljama daleko od toga.
Svaka čast.
npr. poput Kunića u Zrinjskom dok je za Borac igraoElCartel11 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 20:55Ne bi trebao biti ubleha ovaj Skrbic pa makar.
Zabiti 12 golova i biti 5 strijelac, a igras za klub ranga Mladosti nije lose. Eto zamislite samo, da ove sezone neki napadac iz Zvijezde, Mladosti zabije 12 golova, pa iskrvili bi se sa konama i Zrinjskim da ga dovedemo u svoje redove, a vrlo vjerovatno bi takav igrac zavrsio negdje u jacoj ligi.

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Laganini1986, misstianopenaldo i 41 gost.