Šteta što se u ovom pravcu nije razmišljalo kad je u pitanju trenerska pozicija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije. Nisu igrali oremus, ahmetovic, rahmanovic i jos par prvotimaca.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Bujrum u subotu raja. Bice lijep i suncan dan, tako da ce sigurno “goriti” na terenu a tribine da i ne spominjem.
Mostar u srcu Velež do groba !
I vi ste uvijek dobro dosli na Kosevo.VolimVelez je napisao/la: ↑20 nov 2019, 11:49Bujrum u subotu raja. Bice lijep i suncan dan, tako da ce sigurno “goriti” na terenu a tribine da i ne spominjem.
Neka pobijedi bolji

- FKS -
-
- Kontakt:
Dole nek nam kartoniraju dva igraca koja vec imaju po 2 zuta i pusimo derbi. Velez onakvom igrom ne mozemo dobiti takodje.
Nek nam je Bog na pomoci....
Kad smo govorili "da ne bude kasno poslije", vrijedjali su nas, prijetili, psovali nam...
Kad smo govorili "da ne bude kasno poslije", vrijedjali su nas, prijetili, psovali nam...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Serbecic/Ahmetović prijeti suspenzija, kome još?belosevic28 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 13:38Dole nek nam kartoniraju dva igraca koja vec imaju po 2 zuta i pusimo derbi. Velez onakvom igrom ne mozemo dobiti takodje.
Ko propušta tekmu?
ZZ
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Mislim da jos Tataru prijeti suspenzijamoj uzor-S.G je napisao/la: ↑20 nov 2019, 13:41Serbecic/Ahmetović prijeti suspenzija, kome još?belosevic28 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 13:38Dole nek nam kartoniraju dva igraca koja vec imaju po 2 zuta i pusimo derbi. Velez onakvom igrom ne mozemo dobiti takodje.
Ko propušta tekmu?
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Reaguj Upravo i hitnim postupkom angazuj modernog trenera koji ce izvuci 6 bodica iz naredne dvije tekme! Predlazem mlade i moderne trenere Sedloskog ili Vukasa!!!
Thomas BRDARIC!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Ja bih odmorio u Mostaru ove kojima prijeti suspenzija, derbi je najbitniji.
Moramo biti u fullu !
Moramo biti u fullu !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nadam se da cemo bit pametni, i da niko kome prijeti suspenzija nece dobit karton, dosta jeftinih zuti kartona smo dobili.
Ako budemo odmarili igrace i vratili im svjezinu tokom ove pauze, uz neku malo bolju uigranis (ocekujem da stanoje i oremus ) dignu fizicku spremu bar za 15 minuta i da tatar dosegne neku optimalnu formu koju moze imat jer njemu fali veoma malo.
Sto se tice Veleza oni su dobra ekipa sa dosta energije al ne kontrolirana potrosnja energije dosta puta im se obije o glavu, al oni samo tako mogu i pobjedit, kad krenu sa nesto nizom brzinom desava im se da ih mladost razvali, i oni nesmiju krenut na nas punom brzinom jer znaju da mi do 60-70 minute dobro stoimo I tu vidim priliku za nas upravo radi Tatara stanojevica i oremusa, jer mislim njihov kvalitet ce nama bit prevaga i teska prepreka za velez..
Sudiske pogreske mogu kostat i jednu i drugu ekipu bodova
Ako budemo odmarili igrace i vratili im svjezinu tokom ove pauze, uz neku malo bolju uigranis (ocekujem da stanoje i oremus ) dignu fizicku spremu bar za 15 minuta i da tatar dosegne neku optimalnu formu koju moze imat jer njemu fali veoma malo.
Sto se tice Veleza oni su dobra ekipa sa dosta energije al ne kontrolirana potrosnja energije dosta puta im se obije o glavu, al oni samo tako mogu i pobjedit, kad krenu sa nesto nizom brzinom desava im se da ih mladost razvali, i oni nesmiju krenut na nas punom brzinom jer znaju da mi do 60-70 minute dobro stoimo I tu vidim priliku za nas upravo radi Tatara stanojevica i oremusa, jer mislim njihov kvalitet ce nama bit prevaga i teska prepreka za velez..
Sudiske pogreske mogu kostat i jednu i drugu ekipu bodova
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi Vukasa!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Yebo majku koliko nas kolju kartonima ove sezone.. Strasno, non stop nam neko fali u ekipi
ZZ
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne kolju nas kartonima, nego mi tučemo iz nemoći jer je ekipa fizički loša. Mi dobijamo kartone protiv Zvijezde, Mladosti, Čelika...ekipa koje treba da riješiš čisto. Ali jok.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:04Yebo majku koliko nas kolju kartonima ove sezone.. Strasno, non stop nam neko fali u ekipi
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Haj oca ti vise ne seri dokurcio si i Bogu i naroduSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:11Ne kolju nas kartonima, nego mi tučemo iz nemoći jer je ekipa fizički loša. Mi dobijamo kartone protiv Zvijezde, Mladosti, Čelika...ekipa koje treba da riješiš čisto. Ali jok.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:04Yebo majku koliko nas kolju kartonima ove sezone.. Strasno, non stop nam neko fali u ekipi
Protiv Veleža dole će biti užasno teško. Oni su kući jaki, imat će pune tribine, možda nama ide u korist jer su našli navikli igrat pred više ljudi u gostima. Vole naši ove jače utakmice. Jedino pametnom, smirenom i iskusknom igrom može se nešto uraditi. Do šefa je.
- pravnik1981
- Kontakt:
FK Velež i FootballTrips.Net Vas nagrađuju na poluvremenu najstarijeg bosanskohercegovačkog derbija, koji je na programu u subotu 23.11.2019. godine u 13h, putovanjem na utakmicu 1. FC Union Berlin - FC Schalke 04 koja je na programu 18.04.2020. godine.
Pred sam kraj prvog poluvremena bit će upriličeno izvlačenje učesnika kviza, koji će se održati na poluvremenu utakmice. Izvlačiti će se po dva učesnika sa sjeverne, zapadne, te tribine sa gostujućim navijačima. Iz tog razloga pozivamo i navijače FK Sarajevo da ne bacaju svoje ulaznice.
Pred sam kraj prvog poluvremena bit će upriličeno izvlačenje učesnika kviza, koji će se održati na poluvremenu utakmice. Izvlačiti će se po dva učesnika sa sjeverne, zapadne, te tribine sa gostujućim navijačima. Iz tog razloga pozivamo i navijače FK Sarajevo da ne bacaju svoje ulaznice.
Sto je najsmjesnije, covjek je u pravu . Kartoni vecinom su bili prigovori, povlacenja s ledja i zaistavljanja kontri
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.