Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Salih1984
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Salih1984 » 20 nov 2019, 00:08

tuzlak1987 je napisao/la:
20 nov 2019, 00:00
Ovi prije Prosineckog su cak vece sifre bili. Kada ih mediji pitaju za misljenje bacaju toliko glupu pricu. Narcisoidni Susic se jos uvijek cudi sto je dobio otkaz jer je radio odlican posao. Ako podrazumjeva to da je poveo 14 igraca u Izrael i nije pozvao napadaca. A Bazdarevic bi isforsirao Medunjanina i Ibisevica ove kvalifikacije jer ima u njima jos toga za izvuci. U prijevodu dva defektasa iskoristila najbolje godine iz reprezentacije bez ikakvog ucinka, a sada ce svakom narednom da bude ovako kao Robertu.
Kakve igrace imaju Nizozemska i Italija pa nisu igrali na svjetskom 2018?
Imal finska kvalitetne igrace?
Nije sve do igraca ,vise je to selektora koji mora nametnut autoritet nad njima.
A ne ko Zuti koji dopusta igracima da rade sta hoce.
Hrvatska ima extra igrace i malo je falilo da ne prodju na svjetsko,da nisu promjenili selektora pred baraz nebi ni osli.
Promjenili selektora prosli baraz i osvojili srebro na svjetskom :mrgreen:
Pogledaj Giggs ili Sevcenka koji su preporodili svoje repke
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 nov 2019, 00:11

Ma ostaje smrad na klupi 100%.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 nov 2019, 00:21

Klix je dobru analizu napravio i fkt je napisao za neke igrace da nekad nisu mogli sanjat da budu blizu reprezentacije ...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 nov 2019, 00:25

Prosinecki je mogao nauciti neke stvari kroz ligu nacija , odmah je mogao vidjet da nesto ne stima , da neki igraci nisu spremni za repku i td al zavarali ga rezultati .. ostalo se zna . Pravi strucnjak bi rekao poslije Lige nacija , da ce se igra popraviti da je ovo lose i ako smo pobijedili i td i td ovaj narkoman gleda u oci i laze ..

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2019, 00:41

Tristan10 je napisao/la:
20 nov 2019, 00:04
tuzlak1987 je napisao/la:
20 nov 2019, 00:00
Ovi prije Prosineckog su cak vece sifre bili. Kada ih mediji pitaju za misljenje bacaju toliko glupu pricu. Narcisoidni Susic se jos uvijek cudi sto je dobio otkaz jer je radio odlican posao. Ako podrazumjeva to da je poveo 14 igraca u Izrael i nije pozvao napadaca. A Bazdarevic bi isforsirao Medunjanina i Ibisevica ove kvalifikacije jer ima u njima jos toga za izvuci. U prijevodu dva defektasa iskoristila najbolje godine iz reprezentacije bez ikakvog ucinka, a sada ce svakom narednom da bude ovako kao Robertu.
Medunjanin bi nam itekako valjao protiv Finske na strani kad je falio Pjanic, ebo te nismo imali igraca da uputi bilo kakav pas da se neka prilika stvori.
Imo si vrancica koji je klasa u rangu medunjanina , mozda i bolji . To garantujem, znas da nikad ne fulam. Ali nije bilo mjesta za igraca iz najbolje lige svijeta. Morala se ispostovat menadzerske naredbe. Zato jesmo tu gdje jesmo, na samom dnu. Zamisli imas na klupi vrancica u sjajnoj formi a igraju ti 3 ista igraca besic saric cimirot, nezna se ko je gori u tom momentu. Ni jedan nezna kreirat nista prema naprijed. Onaj crnjo u sredi finaca ih sam pojeo, kamara. Nazalost velika sramota sta gledamo i sve dopustamo, prljave igre za najgore kvale u historiji.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 nov 2019, 01:03

HeraklitMracni je napisao/la:
20 nov 2019, 00:21
Klix je dobru analizu napravio i fkt je napisao za neke igrace da nekad nisu mogli sanjat da budu blizu reprezentacije ...
Upravo pročitah. Konačno jedan fin tekst sa opširnijom analizom. Treba ovako i kroz medije ga tjerati.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 20 nov 2019, 01:19

Jedan je Šuškavac :bih:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 nov 2019, 01:20

Stvarno smo odigrali katastrofalni utakmica Armenija, Grcka, Finska i nema opravdanja. Al ja bi ostavio Prosinečkog nekako mislim da za baraz cemo se nabrijati i svu ovu negativu okreniti u svoju korist,ona poslovica poslje kiše dodje sunce. Ovo je samo osjecaj licno i ako ode roby realno nije neka šteta.sve u svemu koliko god trenutno loše izgledalo vjerujem da mozemo na euro.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 20 nov 2019, 01:44

Yebo te Prisinecki i svaki trener u paksu kad obuces sveti dres trci P.cko!

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 20 nov 2019, 01:57

Treba vratit Baku Sliskovica pa da cujemo kad drekne "Pjana reci Dzeki da se ne zajebaje" :kafa: :tokralju: :tokralju:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 nov 2019, 02:05

Medunjanin je komentirao svoj odnos s Prosinečkim.

– Ne volim kada se lažemo. Nisam ja dijete. Prošao sam puno toga i znam kad neko govori istinu - kazao je veznjak prefinjenog kova.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2019, 09:50

Sto je ovo ovako tiho, niko iz saveza ili blizak savezu da podijeli neke informacije?

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 20 nov 2019, 09:58

Wandelanoite je napisao/la:
20 nov 2019, 02:05

– Ne volim kada se lažemo. Nisam ja dijete. Prošao sam puno toga i znam kad neko govori istinu - kazao je veznjak prefinjenog kova.
Prefinjenog kova, tko se zahebava? Nije cudo gdje ste.kada je medunjanin prefinjen. Mozda za U19 da igra?
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2019, 10:02

crozla je napisao/la:
20 nov 2019, 09:58

Prefinjenog kova, tko se zahebava? Nije cudo gdje ste.kada je medunjanin prefinjen. Mozda za U19 da igra?
Najvise je pokazao na Americkoj turneji protiv Meksika i Amerike, i to ubjedljivo. Corluka je mogao na stakama dolaziti da igra za Hrvatsku, ali kad je BiH u pitanju onda se drugacije gleda.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 20 nov 2019, 10:23

Tristan10 je napisao/la:
20 nov 2019, 10:02
crozla je napisao/la:

Najvise je pokazao na Americkoj turneji protiv Meksika i Amerike, i to ubjedljivo.
Glupost, kakva amaericka turneja, tu se nije igralo za bodove. Spor je on kao i Rijad Bajic, trom igrac. Igra se ubrzala i drugi napreduju daleko brze, ovoj reprezentaciji je vrijeme stalo. Hajradinovica niko ni ne spominje, a decko je od svih novih jedini dvosmjeran igrac, pun snage, zatvara, ulazi u zavrsnici, ima volju, zelju.Vracati Medunjanina bi bio korak nazad.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 20 nov 2019, 10:24

Ma da su 80te Medunjanin bi igrao u tadašnjoj Barci ili Realu. Čovjek je rijetko viđen talent što se tiče tehnike, šuta i osjećaja za prostor, samo ga ne krasi sve ono što je bitno u modernom fudbalu, a to je trka, sprema i brzina.
I dalje mislim da zadnjih 20 min može biti koristan ekipi kad treba smiriti i zadržati loptu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 nov 2019, 10:25

Tristan10 je napisao/la:
Najvise je pokazao na Americkoj turneji protiv Meksika i Amerike, i to ubjedljivo.
I Hajrović je tu bio odličan, pa ćorak na kraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 nov 2019, 10:30

crozla je napisao/la:
20 nov 2019, 10:23
Tristan10 je napisao/la:
crozla je napisao/la:

Glupost, kakva amaericka turneja, tu se nije igralo za bodove. Spor je on kao i Rijad Bajic, trom igrac. Igra se ubrzala i drugi napreduju daleko brze, ovoj reprezentaciji je vrijeme stalo. Hajradinovica niko ni ne spominje, a decko je od svih novih jedini dvosmjeran igrac, pun snage, zatvara, ulazi u zavrsnici, ima volju, zelju.Vracati Medunjanina bi bio korak nazad.
Za ekipe ko Finska I Estonija odlican. Pogotovo da bude dio ekipe, ima iskustvo. Ko ce sta prenijeti mladjim igracima? Jedini dvosmjeran od novih je Rade Krunic.

TedBundy
Kontakt:

Post Postao/la TedBundy » 20 nov 2019, 10:40

bhfanatic14 je napisao/la:Cuj boruc na golu normalno da ce asmir uskoro opet nazad na gol, ovo je malo nako radi reda da se prodrma ekipa a i asmir...tako To ide kada ekipu Stane i Prime puno golova onda se nesta mijenja kao za psihu...asmir tu nije nimalo kriv...realno boruc mu nemoze uzet mjesto. Odbrana im je najgori dio ekipe tu onda golman ispasta zbog njih.
Nikad ne fula... :rol:

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 20 nov 2019, 10:46

Tristan10 je napisao/la:
20 nov 2019, 10:30
crozla je napisao/la:
20 nov 2019, 10:23
Tristan10 je napisao/la:

Za ekipe ko Finska I Estonija odlican. Pogotovo da bude dio ekipe, ima iskustvo. Ko ce sta prenijeti mladjim igracima? Jedini dvosmjeran od novih je Rade Krunic.
Hajradinovic igra oba.smjera odlicno, bolje od Krunica, ucinkovitiji, ima vise kvalitetnih elemenata, a Krunic do proljeca.nece.imati 3starta za Milan, on ti je.otpisan. Milan ce pronaci boljeg za tu poziciju. Malo je on za Milan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Normus90 i 36 gostiju.