La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: La Liga
Taman kreno pisat sve prijateljske utakmice. Više Higuain ima golova od njega u zvaničnim utakmicama.
Na svaki mogući način pokušavaju da dignu Messija u nebesa što se tiče repke, ali nema teoretske. Najveći choker u fudbalu.
Hahaaahhha Balea proslave sa zastavom pise. Gales. Golf. Madrid hahahahahahah pa prejako
27.10.2020
Sta ce biti od januara...Gales,Golf,Čajna?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pored toga što je velika igračka ubleha, velški kopitar je i veliko đubre.
RM ga plaća tolike milione vec godina, popuštaju mu na prelošu formu i svašta nešto... i on sad nešto ismijava ruku koja ga hrani
e koje smeće od čovjeka.
Šta je Perez sebi dozvolio, da tovi ovog nezahvalnog krmka.
RM ga plaća tolike milione vec godina, popuštaju mu na prelošu formu i svašta nešto... i on sad nešto ismijava ruku koja ga hrani
Pa dvije lige prvaka im je donio, i kuplet3 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:34Pored toga što je velika igračka ubleha, velški kopitar je i veliko đubre.
RM ga plaća tolike milione vec godina, popuštaju mu na prelošu formu i svašta nešto... i on sad nešto ismijava ruku koja ga hranie koje smeće od čovjeka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bas vala.Jako podcijenjen igracBlejzer10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:42Pa dvije lige prvaka im je donio, i kuplet3 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:34Pored toga što je velika igračka ubleha, velški kopitar je i veliko đubre.
RM ga plaća tolike milione vec godina, popuštaju mu na prelošu formu i svašta nešto... i on sad nešto ismijava ruku koja ga hranie koje smeće od čovjeka.
Šta je Perez sebi dozvolio, da tovi ovog nezahvalnog krmka.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Blejzer10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:42Pa dvije lige prvaka im je donio, i kuplet3 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:34Pored toga što je velika igračka ubleha, velški kopitar je i veliko đubre.
I Penaldo i klokan Ramos i Casemiro je donio jednu titulu
Uvijek me je zabavljala takva percepcija fudbala
Dok je neki tkz. GOAT chokirao u finalima, Bale ga je vadio i donosio mu zlatne lopte. Zabio za 2-1 protiv Atletica i 2 u pobjedi od 3-1 na Liverpoolom. Da nije bilo povreda, ostavio bi veći trag u Madridu od Ronalda.let3 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:45Blejzer10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:42Pa dvije lige prvaka im je donio, i kuplet3 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:34Pored toga što je velika igračka ubleha, velški kopitar je i veliko đubre.
![]()
I Penaldo i klokan Ramos i Casemiro je donio jednu tituluko god zabije gol u finalu taj je donio neku titulu.
Uvijek me je zabavljala takva percepcija fudbala![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jasta bi. 
To kad gledaš samo finala i ko je zabijao u njima, to jest ko je kupio kajmak na kraju
Po meni, glavni igraci Hale u onom njihovom three peat pohodu su bili Kroos i Modrić, al hajde de
De bogati da su Messi il Ronaldo zabili go makazicama u finalu ili onaj Bartra gol hajpao bi se kao najbolji gol u historiji, kakav Zidane kakvi bakrači
Oj je.bem ti dan

https://sportsport.ba/fudbal/teg-slomio ... ida/341755
Rodrygo zabije 3 gola i upiše asistenciju u LP, narednu utakmicu na klupi, umjesto njega igra mrtvi Lucas, koji je prije toga propustio masu utakmica zbog povrede, evo Zizou povrijedio ti se pulen, ubaci ga sad sa slomljenim prstom neka igra.

Rodrygo zabije 3 gola i upiše asistenciju u LP, narednu utakmicu na klupi, umjesto njega igra mrtvi Lucas, koji je prije toga propustio masu utakmica zbog povrede, evo Zizou povrijedio ti se pulen, ubaci ga sad sa slomljenim prstom neka igra.
Pocele su nas mazit povrede,za razliku
Najbolji lob ikad.
Ovaj posljednji im vjerojatno najviše soli ranu.
Ovaj posljednji im vjerojatno najviše soli ranu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.