Cudno je kako se krmak dosad nije predoziro.
Al on je izgleda ko Combe moze posmrkat kilu kreca i nista mu nece biti
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cudno je kako se krmak dosad nije predoziro.
Sve ide prema tome da ce ostat na klupi...Tristan10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:51"Logično je da ćemno razgovarati sa selektorom, ali sigurno ne ovih dana. Logičnije da on razgovara s Duškom, Misketom i Kajtazom, jer su oni bili zaduženi za to, a i on je njihov prijedlog. Na kraju, ima i ugovor. Treba to malo ohladiti, pa onda mirne glave donijeti odluku“, kazao je izvor Dnevnog avaza iz vrha NSBiH.
![]()
![]()
kakvi su ovo talovi u pitanju? cuj da razmisle hladne glave, pa to se moglo da uradi zadnjih 3 mjeseca kad je ocigledno islo nizbrdo.
Ti zaboravljas, taj isti Susic je bolju Grcku pregazio i uzeo 1. Mjesto u grupi gdje se nije imalo prava na 2 veca kiksa dok ovaj imbicil je mogao da prodje dalje samo da je 2x dobio armeniju i 1 grcku.
I Christoph Daum se ibreti
Navijaci skandiraju na utakmici vi ste ponos drzave,a mediji suteVucevich je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:01Sve ide prema tome da ce ostat na klupi...Tristan10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 12:51"Logično je da ćemno razgovarati sa selektorom, ali sigurno ne ovih dana. Logičnije da on razgovara s Duškom, Misketom i Kajtazom, jer su oni bili zaduženi za to, a i on je njihov prijedlog. Na kraju, ima i ugovor. Treba to malo ohladiti, pa onda mirne glave donijeti odluku“, kazao je izvor Dnevnog avaza iz vrha NSBiH.
![]()
![]()
kakvi su ovo talovi u pitanju? cuj da razmisle hladne glave, pa to se moglo da uradi zadnjih 3 mjeseca kad je ocigledno islo nizbrdo.
![]()
Ma kakvu bolju Grcku...to sto su se poigrali snama ovi levati kao bolji od onih levata...Grcka je smijesna rep kako god okrenes a muki smo mucili...jednom ih pobjedili iz x pokusaja i mi se poigrali sa Grckom. Teleca taktika je dobila po usima od ebenog Isreala pa budali dosta. Ne branim zutog isti je to paket ko Susic
Desi se da i vrhunski treneri kiksaju, npr. Klopp protiv zvezde itd.ne kazem da he pape vrhunski, al jes jedan od boljih koji je vodio repku pa mozda i najbolji. Jarane Gmta Grcka i ova Grcka su nebo i zemlja. Cak i b ekipa Grcke nas je ovaj put dobila.Tili je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:05Ma kakvu bolju Grcku...to sto su se poigrali snama ovi levati kao bolji od onih levata...Grcka je smijesna rep kako god okrenes a muki smo mucili...jednom ih pobjedili iz x pokusaja i mi se poigrali sa Grckom. Teleca taktika je dobila po usima od ebenog Isreala pa budali dosta. Ne branim zutog isti je to paket ko Susic
Vratiti dajdzu neka sve ide u pm![]()
S.Muslin?Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Nasa realnost je povratak Susica, Bazdarevica, mozda Kodro i nema ko drugi. Sem ako necete Barabareza, Amara, Musemica, Nalica, a ima budala idalje mastaju Vahida, Bajevica.
Kralju i nemoras biti neki strucnjak da bi bio bolji od Belog. I Stevie Wonder bi moga imati ovakve reziltate. Dovljno je da dodje neko sto mu je stalo do repke i neka cvrsca ruka da bi imali bolje rezultate, jer gore nemoze da ge ebes.Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Nasa realnost je povratak Susica, Bazdarevica, mozda Kodro i nema ko drugi. Sem ako necete Barabareza, Amara, Musemica, Nalica, a ima budala idalje mastaju Vahida, Bajevica.
Sto se ne bi moglo pokusati sa Magathom? Cini mi se da je trenutno covjek bez angazmana, i ako ostvari plasman iz 2 utakmice das mu jedan dosta dobar bonus. Cak ga i Misimovic poznaje, sto bi trebala biti prednost.Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Pitanje u Rosvaju je izmedju Brke, Musemica ili dajdze moze i trio tj. paket..neka sve ide u pmMachak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Ma kakva cvrsta ruka kad na startu u ugovor mu pise da savez odlucuje on je to reda radi. Ja sam siguran da Robi nije imao odrejsene ruke da radi kako hoce, pa ne bi mu igrali ovi mrtvaci.Fudo je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:22Kralju i nemoras biti neki strucnjak da bi bio bolji od Belog. I Stevie Wonder bi moga imati ovakve reziltate. Dovljno je da dodje neko sto mu je stalo do repke i neka cvrsca ruka da bi imali bolje rezultate, jer gore nemoze da ge ebes.Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Ne znam zasto ne bi mogli pokusati, godinama je bez posla i sam se nudio tom skotskom Heartsu a sumnjam da bi mu oni platili neku ogromnu cifru.
Kralju i nemoras biti neki strucnjak da bi bio bolji od Belog. I Stevie Wonder bi moga imati ovakve reziltate. Dovljno je da dodje neko sto mu je stalo do repke i neka cvrsca ruka da bi imali bolje rezultate, jer gore nemoze da ge ebes.Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Zato sto nema teoretske sanse da ce Magath prihvatitiTristan10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:22Sto se ne bi moglo pokusati sa Magathom? Cini mi se da je trenutno covjek bez angazmana, i ako ostvari plasman iz 2 utakmice das mu jedan dosta dobar bonus. Cak ga i Misimovic poznaje, sto bi trebala biti prednost.Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
Sto? Zamisli nemas nista trenutno da radis, a imas 2 utakmice s kojim mozes dobro da profitiras, ako ostvaris plasman. Puno bolja varijanta nego neko domaci.Salih1984 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:29Zato sto nema teoretske sanse da ce Magath prihvatitiTristan10 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:22Sto se ne bi moglo pokusati sa Magathom? Cini mi se da je trenutno covjek bez angazmana, i ako ostvari plasman iz 2 utakmice das mu jedan dosta dobar bonus. Cak ga i Misimovic poznaje, sto bi trebala biti prednost.Machak je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:17Sve i da ovaj napusti reprezentaciju u petak ne znam zasto imate neka ocekivanja da ce doci kojekakav strucnjak ? Prvo sto takav kosta a drugo i jos vaznije sto takav nema sa nasih prostora da se hoce baviti reprezentacijom BiH, da mu savez diktira sta hoce. Zaboravite da ce doci stranac, kako se neki loze na Magata dan danas.
I Sergeja.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 13 gostiju.