Mislim da je realno ocekivati dvije pobjede (Siroki i Velez), a remi protiv kona i to je tih sedam bodova. Realno je i do nas je i nasih pulena. Imali su epizoda gdje udju u utakmicu odlicno, grizu od prve minute i vidi se zelja i htjenje, a vala utakmica u Mostaru protiv Veleza je npr. bila cista suprotnost. Kvalitetniji smo dosta sigurno, ali **** nece se niko skloniti da mi zabijemo jer smo eto kvalitetniji. Nadam se da i oni tako razmisljaju i da ce nas zaduziti za prosjek od osam hiljada ljudi na proljece svaku domacu utakmicu.
Derbi kao i svaki put ce biti zeznut, tu nema favorita. Kod njih nesto ne stima kako treba, iako to dobro skrivaju, a plus imaju jos uvijek odlican rezultat. Ko ih je gledao ove sezone, vidio je da to nije ni priblizno sampionskom timu i stvarno su imali dosta srece ove sezone.
Mene je najvise strah Bogija i sudjenja. Bitni igraci su nam karton do suspenzije pa bi moglo biti veselo. Kako god, mozemo palamuditi koliko hocemo, ali jedino konkretno sto mozemo je da u nedjelju u cetiri sata budemo na Grbavici i pruzimo podrsku Zeljeznicaru.