Ovo su izbacili i dosta kurvetina kako su se dotjerale, a neznaju npr. Izbaciti ono sto medo kaze ili postaviti pitanje kako zasto itd. sve nesto ono kako vi vidite ovu vecerasnju tekmu i tako opsirna pitanja gdje se prepusta sugovorniku da odgovara kako i sta hoce i nema follow up na to. Izgleda da su i oni bez muda ko igraci nam
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kako se "kapiten" razotkriva, uz pomoc onog placenog stetocine Ligate.
Ma dobar je Zuti. Hajmo raja sad na ho-ruk, pa cemo janje okrenut kad zavrsimo.
Ma dobar je Zuti. Hajmo raja sad na ho-ruk, pa cemo janje okrenut kad zavrsimo.
Napred Dzeko u martu te ceka šiša a sad si poceo lulu mora da pušiš
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prospeš 2:0 protiv Grčke na domaćem terenu, izgubiš od eskima u Finskoj, doživiš najveću sramotu u historiji reprezentacije protiv Armenaca, i onda kao šlag na tortu popušiš od raspale Grčke protiv koje je čak i Lihtenštajn uspio proći neporažen u gostima, i nakon svega toga hajmo sad zaboraviti da se išta od toga desilo i opet veselo u martu na Ilidži partijati.
Debili će fakat ostaviti Prosinečkog na klupi i očekivati pobjedu protiv dvije Irske u roku od 5 dana. Ovo samo kod nas može prolaziti.
Mislim treba ih podržati u martu, treba tražiti plasman jer to svi želimo bez obzira na sve, ali ovo je smiješno. Kada kapiten podržava savez i selektora pod kojim smo odigrali najgore kvalifikacije u zadnjih x godina ne treba nešto pretjerano očekivati. Najsmiješnije je što će kada dožive debakl u baražu opet se kao čuditi kako je došlo do toga.
Debili će fakat ostaviti Prosinečkog na klupi i očekivati pobjedu protiv dvije Irske u roku od 5 dana. Ovo samo kod nas može prolaziti.
Mislim treba ih podržati u martu, treba tražiti plasman jer to svi želimo bez obzira na sve, ali ovo je smiješno. Kada kapiten podržava savez i selektora pod kojim smo odigrali najgore kvalifikacije u zadnjih x godina ne treba nešto pretjerano očekivati. Najsmiješnije je što će kada dožive debakl u baražu opet se kao čuditi kako je došlo do toga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cuj hajmo zaboraviti ovu sramotu u kvalifikacijama.
Nek zaboravlja ko hoce i moze sto se mene tiče ni na TV-u ne gledam dok zutko vodi vasu partijanersku repku.
Moja reprezentacija je ona gdje igraci sa rukom na srcu nervozno cekaju da krenu u kost do zadnjeg atoma, kojima je kapiten neki kao bejl kod kojeg je repka-golf pa real Madrid (hej real), a ne neko poput tebe kome je repka dobro znamo gdje...
Odskakuci i ti zajedno sa zutim ako je ovo najbolje sto mozes kao kapiten napisati, sta mozes kao kapiten uraditi vec smo vidjeli.
Nek zaboravlja ko hoce i moze sto se mene tiče ni na TV-u ne gledam dok zutko vodi vasu partijanersku repku.
Moja reprezentacija je ona gdje igraci sa rukom na srcu nervozno cekaju da krenu u kost do zadnjeg atoma, kojima je kapiten neki kao bejl kod kojeg je repka-golf pa real Madrid (hej real), a ne neko poput tebe kome je repka dobro znamo gdje...
Odskakuci i ti zajedno sa zutim ako je ovo najbolje sto mozes kao kapiten napisati, sta mozes kao kapiten uraditi vec smo vidjeli.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Zaboravimo sve...NE!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovo Jasmin se ufatio damage control. Kako mu ide?
Ovu želju kod naših možda vidimo u nekom drugom životu.edin139 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 17:44Cuj hajmo zaboraviti ovu sramotu u kvalifikacijama.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako je mudro pjanic ovo sve pripremio, eto ko nemamo kvalitet, a sad dzeko zavrsio eto da zaboravimo, nebi li skrili sav peksinaluk sto vlada i da ostane ona skim mogu da vladaju tj. Beli
Derdiyok je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:05Ovu želju kod naših možda vidimo u nekom drugom životu.edin139 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 17:44Cuj hajmo zaboraviti ovu sramotu u kvalifikacijama.
![]()

A gdje kodek oblacenja selektoru? Jel zna ovaj sta je osisati se ili okupati. Odlazi Beli krme neokupano
Najbolji napadač i najgori kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Dzeko je previse involviran u sam rad saveza! Nije dobro da igrac ima uticaj na sam rad!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
I onda izađe kapiten u javnost i kae "podržite nas"BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 17:35Prospeš 2:0 protiv Grčke na domaćem terenu, izgubiš od eskima u Finskoj, doživiš najveću sramotu u historiji reprezentacije protiv Armenaca, i onda kao šlag na tortu popušiš od raspale Grčke protiv koje je čak i Lihtenštajn uspio proći neporažen u gostima, i nakon svega toga hajmo sad zaboraviti da se išta od toga desilo i opet veselo u martu na Ilidži partijati.
Uvijek su puni suplje price i obecanja, a nigdje rezultata i promjena...skoro isto kao i kod politicara.
Kapiten nazalost u talu sa svim kriminalcima iz saveza i sire...
Ova objava je jadna i ne razumijem koja je svrha bila.
Ova objava je jadna i ne razumijem koja je svrha bila.
-
samoposmatram
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
A psovanje navijacima na poluvremenu na Bilinom protiv Italije kapitenu?NULA od covjeka, nularica.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hebiga nismo toliko mali da ne skontamo da je dobio input sta da uradi i da malo smiri strasti, da ne bude opet odbor za normalizaciju na sceni a onda lete fotelje ispod hemoroida!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Pretpostavljam da je svrha bila da Edin Dzeko, idol nacije, dijamant...svojim autoritetom "kupi" legitimitet Prosineckom i savezu, za upropastavanje baraza.
Ka ono, evo veliki Edin Dzeko je obecao da ce se stvari popraviti, da ce sve biti u redu. Ovo do sad zaboravljamo, idrmo svi zajedno.
Spasavajuci kriminalce i propale trenere, upropastice sopstveni imidz. Taj imidz je ionako vec dobro ruiniran.
Raja zaboravlja, sto mi pricamo na forumu "danas", "sutra" ce pricati vecina.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], damir_82, General505, Goalgetter, Markinhio, Muumii, random11 i 32 gosta.