Rekonstrukcija stadiona u BiH
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Dževad Poturak je postavio pitanje vezano za helikopter, za koji je planirano da se izdvoji 27 miliona KM.
- Zbog čega ovaj helikopter, kome treba, ko će ga održavati, ko će ga voziti? Mislim da su ovo preveliki novci za nešto što možda neće nikad biti upotrijebljeno - kazao je Poturak.
Sramota 27 miliona za helikopter!!! Helouu, znate kakav se stadion izgradi za te pare?? Nacionalni, arena, sve zivo
- Zbog čega ovaj helikopter, kome treba, ko će ga održavati, ko će ga voziti? Mislim da su ovo preveliki novci za nešto što možda neće nikad biti upotrijebljeno - kazao je Poturak.
Sramota 27 miliona za helikopter!!! Helouu, znate kakav se stadion izgradi za te pare?? Nacionalni, arena, sve zivo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Vrstan si poznavaoc photoshopa Blagoje nayebem ti se sestre.
Ovo je toliko frizirana slika, plus ne konta majmun koliko je tesko odrzavat teren dobrim ljeti u mostaru, po tropskim vrucinama, yebem li ti majku na svakom akauntu celavi idiote
kakvo forumsko naoruzanje je nabavio amar, al kad se urusi kao kula od karata, samo ce svi profili nestat.
Mi idemo kako znamo, sami, bez upumpavanja miliona ka vrhunskom stadionu za nase uslove
Ovo je toliko frizirana slika, plus ne konta majmun koliko je tesko odrzavat teren dobrim ljeti u mostaru, po tropskim vrucinama, yebem li ti majku na svakom akauntu celavi idiote
kakvo forumsko naoruzanje je nabavio amar, al kad se urusi kao kula od karata, samo ce svi profili nestat.
Mi idemo kako znamo, sami, bez upumpavanja miliona ka vrhunskom stadionu za nase uslove

Zato capate od ministarstva za izbjeglice. Pusti suplju.pravnik1981 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 14:47Jbg majstore gradimo sve sami ne daje nam savez svako malo po pola miliona za stadion. Ajde ****
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
-
- Kontakt:

E sad uporedi, yebem li ti komplet familiju majmunsku, s ostalim terenima u BiH, opet kazem izuzev Grbavice i BP. Koliko zlobe mora bit u covjeku da ode uredjivat sliku, yebem li ti sestru
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma pusti debilčinu.drakensang je napisao/la: ↑20 nov 2019, 15:37
E sad uporedi, yebem li ti komplet familiju majmunsku, s ostalim terenima u BiH, opet kazem izuzev Grbavice i BP. Koliko zlobe mora bit u covjeku da ode uredjivat sliku, yebem li ti sestru
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Narod je takav, u tudjem oku vidi trn, u svom ne vidi balvan. Ovo sto Velez radi je stvarno za primjer, evo mi nismo mogli nista u BL napraviti dok nam bukvalno Vlada nije donirala novac i sredila stadion, a vi u Mostaru grebete na sve strane da bi to dotjerali, svaka cast! Stadion je ljepsi svakog danadrakensang je napisao/la: ↑20 nov 2019, 15:37

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Grbavica glavni teren, Bilino Polje, Grbavica pomoćni teren, Koševo i teren u Kaknju, pa onda svi ostali, ne znam zašto ste toliko nerealni da prikažete nešto što nije, pa i u snimku na BHT-u se vidjela ta linija i neravnina, Sipović nedavno na gostovanju na TVSA reće da je pomoćni teren na Grbavici treći najbolji teren u državi, budući na kakvim terenima igraju, dakle neko ko igra i trenira iz prve ruke o stanju i kvaliteti terena, a vi se previše trpate, busate i na svakom loncu ste poklopac, naravno bez ikakve osnove sve1922VFC1981 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:34Samo grbavica i bilino polje imaju bolji teren od Veleza. Bujrum doci i vidjet, pa komentarisat onda.
MIHAJLOVIĆ !
U BL na Gradskom je dobar pomocni takodjeRadmilo87 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 16:38Grbavica glavni teren, Bilino Polje, Grbavica pomoćni teren, Koševo i teren u Kaknju, pa onda svi ostali, ne znam zašto ste toliko nerealni da prikažete nešto što nije, pa i u snimku na BHT-u se vidjela ta linija i neravnina, Sipović nedavno na gostovanju na TVSA reće da je pomoćni teren na Grbavici treći najbolji teren u državi, budući na kakvim terenima igraju, dakle neko ko igra i trenira iz prve ruke o stanju i kvaliteti terena, a vi se previše trpate, busate i na svakom loncu ste poklopac, naravno bez ikakve osnove sve1922VFC1981 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:34Samo grbavica i bilino polje imaju bolji teren od Veleza. Bujrum doci i vidjet, pa komentarisat onda.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Govorim o travnatim terenima a ne plasticidelko je napisao/la: ↑20 nov 2019, 16:41U BL na Gradskom je dobar pomocni takodjeRadmilo87 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 16:38Grbavica glavni teren, Bilino Polje, Grbavica pomoćni teren, Koševo i teren u Kaknju, pa onda svi ostali, ne znam zašto ste toliko nerealni da prikažete nešto što nije, pa i u snimku na BHT-u se vidjela ta linija i neravnina, Sipović nedavno na gostovanju na TVSA reće da je pomoćni teren na Grbavici treći najbolji teren u državi, budući na kakvim terenima igraju, dakle neko ko igra i trenira iz prve ruke o stanju i kvaliteti terena, a vi se previše trpate, busate i na svakom loncu ste poklopac, naravno bez ikakve osnove sve1922VFC1981 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 10:34Samo grbavica i bilino polje imaju bolji teren od Veleza. Bujrum doci i vidjet, pa komentarisat onda.![]()
i sad se gradi jos jedan preko puta
![]()
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Teren u Kaknju je trenutno u uzasnom stanju, sto ce ti potvrsit i navijaci Mladosti. Kosevo je, barem ovo sto sam ja gledao, takodjer u losem stanju posebno oko golova.
Ne busa se niko i ne metilja se, dok vi mitomani ne pocnete iskrivljivat slike terena, volite se pravit pametni, ismijavat tudje i bahatit se, ti u svakom postu naglasavas najveci, najbolji, a znas i sam da poslije bahacenja uvijek slijedi samar.
Oranica nije, livada nije, suh moze biti posebno ljeti, ali nista vise od toga, i moja tvrdnja je da se na njemu moze igrati fudbal bez da gledas kako ce oskociti lopta
Ne busa se niko i ne metilja se, dok vi mitomani ne pocnete iskrivljivat slike terena, volite se pravit pametni, ismijavat tudje i bahatit se, ti u svakom postu naglasavas najveci, najbolji, a znas i sam da poslije bahacenja uvijek slijedi samar.
Oranica nije, livada nije, suh moze biti posebno ljeti, ali nista vise od toga, i moja tvrdnja je da se na njemu moze igrati fudbal bez da gledas kako ce oskociti lopta
Stanje terena gledaš u jednom određenom kontinuitetu, konkretno od početka sezone pa do danas a ne trenutno, jer trenutno većina terena su u očajnom stanju, što se tiče terena u Kaknju on je na zavidnom nivou vec duži niz godina, ljudi ga maksimalno održavaju i paze, za nijasnu lošiji ili ne, ne igra ulogu, bitno je da lopta ne odskače mnogo, da nema neravnina i zemljanih ogoljenih mjesta i da je uvijek adekvatno natopljen, slično je i sa Koševom kao i sa pomoćnim terenom Grbavice koji je 2014 u potpunosti rekonstruisan, uređen i sređen
Niko pa ni ja nije rekao da je teren u Vrapčićima oranica, samo ne može po kvaliteti među top tri, sva poenta rasprave i po tom osnovu ste neralni kao i po vecini stvari koje pišete na svojoj temi, niko pa ni ja ne ismijavam ništa, pogotovo ne kao navijač kluba čiji je stadion jedini zapaljen i uništen do temelja u proteklom ratu, zato znam kako je nešto početi i započeti što se tiče gradnje, koliko smo se mi radovali onim prvim radovima na stadionu u proljeće 2016 pa dok se nije izgradila istočna tribina, tako je i danas sa postavljenjem krova pa i izgradnjom nove južne tribine, vjerujem da se i vi osjecate isto, zato podržavam svaki klub koji radi na infrastrukturi i poboljšanju iste, pa i Velež kao klub i vas kao navijače Veleža i tu nema dvojbe
FK Željezničar je najveći i najtrofejniji klub u državi, sa najljepšim i najperspektivnijim stadionom
Činjenica, nije bahaćenje
Niko pa ni ja nije rekao da je teren u Vrapčićima oranica, samo ne može po kvaliteti među top tri, sva poenta rasprave i po tom osnovu ste neralni kao i po vecini stvari koje pišete na svojoj temi, niko pa ni ja ne ismijavam ništa, pogotovo ne kao navijač kluba čiji je stadion jedini zapaljen i uništen do temelja u proteklom ratu, zato znam kako je nešto početi i započeti što se tiče gradnje, koliko smo se mi radovali onim prvim radovima na stadionu u proljeće 2016 pa dok se nije izgradila istočna tribina, tako je i danas sa postavljenjem krova pa i izgradnjom nove južne tribine, vjerujem da se i vi osjecate isto, zato podržavam svaki klub koji radi na infrastrukturi i poboljšanju iste, pa i Velež kao klub i vas kao navijače Veleža i tu nema dvojbe
FK Željezničar je najveći i najtrofejniji klub u državi, sa najljepšim i najperspektivnijim stadionom

Činjenica, nije bahaćenje
MIHAJLOVIĆ !

Vrapčići i Bijeli Brijeg u kišnim uslovima

-
- Kontakt:
Pusti neka drugi o tebi pricaju da si najveci i najbolji. Teren u kaknju terenu u vrapcicima ne moze primirisat. E sad, gdje ima ogoljenih mjesta u Vrapcicima, gdje lopta "oskace", a pitaj ljude iz Kaknja kakvo je stanje OVE GODINE u Kaknju.
Ppnovit cu: gdje je ogoljeno mjesto u vrapcicima? Gdje lopta oskace kao ns tusnju recimo? Nstopljenost mozes zamjeriti ljeti jer je tad uzasno tesko odrzavati teren natopljenim u Mostaru.
Napamet pricas Dokoljenko, al ludji sam ja sto se raspravljam s tobom. Ziv i zdrav bio, i savjet: pusti da drugi pricaju o vasoj velicini
Ppnovit cu: gdje je ogoljeno mjesto u vrapcicima? Gdje lopta oskace kao ns tusnju recimo? Nstopljenost mozes zamjeriti ljeti jer je tad uzasno tesko odrzavati teren natopljenim u Mostaru.
Napamet pricas Dokoljenko, al ludji sam ja sto se raspravljam s tobom. Ziv i zdrav bio, i savjet: pusti da drugi pricaju o vasoj velicini

Druže ti ne da si nerealan nego te i opasna paranoja spucala, kako ces kao takav dijeliti savjete drugom i trezveno razmisljati i diskutovati? 

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
BP i Grbavica su broj 1, a ovo ostalo broj 2 i nema tu ovaj bolji ovaj losiji, sve je to isto. Npr kod koseva, rodjeni itd. je jedna stvar dobra, a nije druga, kod tusnja, bb, kaknja itd. obrnuto i sve tako. Dobri tereni su najpotrebniji ovoj ligi i treba da su oni prednost nad tribinama, krovovima i slicno
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Fareus1921
- Kontakt:
Evoo ja sam iz Kaknja i mogu reći da je stadion uvijek i u kišnim uslovima svake polusezone se mijenja travnjak ispred gola.Održavanje je veoma dobr čak se i teren na Rudaru počeo sređivatdrakensang je napisao/la: ↑20 nov 2019, 18:00Pusti neka drugi o tebi pricaju da si najveci i najbolji. Teren u kaknju terenu u vrapcicima ne moze primirisat. E sad, gdje ima ogoljenih mjesta u Vrapcicima, gdje lopta "oskace", a pitaj ljude iz Kaknja kakvo je stanje OVE GODINE u Kaknju.
Napamet pricas Dokoljenko, al ludji sam ja sto se raspravljam s tobom. Ziv i zdrav bio, i savjet: pusti da drugi pricaju o vasoj velicini![]()
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- L' Imperator
- Kontakt:
Zadnji put kad sam bio u Kaknju, prije otprilike mjesec dana, teren je izgledao ovako!

#samoRudar #zauvijek
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Koje su dimenzije ovog terena uzivo mi je izgledao dosta mal?L' Imperator je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:02Zadnji put kad sam bio u Kaknju, prije otprilike mjesec dana, teren je izgledao ovako!
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.