PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ima li bezlicnijeg pitara na forumu od ovog sime dobrog?Neki su normalni,neki totalno ludi,neki znaju suknut a on samo tu visi i odgovara nam sablonski
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nadam se da ces me obavijestit kad ga pronadjes, i mene interesuje ta informacija..BosniaBoston je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:55Ima li bezlicnijeg pitara na forumu od ovog sime dobrog?Neki su normalni,neki totalno ludi,neki znaju suknut a on samo tu visi i odgovara nam sablonski

PS Ne moras pobjec sa foruma zbog kritike, u redu je da se ne slazemo.
Kazu da je to normalna pojava, zamisli..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
skoroalen je napisao/la: ↑20 nov 2019, 19:53Malo sam ti editov'o post.
@Radmilo glupane ne izvlači iz konteksta. U svim mandatima Husref ima blago pozitivan skor s vama kad su isključivo pobjede u pitanju, ne računajući neriješene. Tačnije - ima više pobjeda nego poraza. To je bio originalni post. Konju glupi.

E čuj, @Radmilo glupane...

Ma nije bolan rode...Nego ,@Radmilo inteligencijo...

Ma vi ste mala prodana **** Vijetnamska. Kome sta vi imate reci kerozderi i izbjeglice
fak
sad opet moram tražit slike vijetnamske kurve za avatara

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo treba da se vratis par stranica i sve ce ti se samo kazat...
Ubiste inteligencijom..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
pa ja bi porodičnu al kaže ti mama da je ne slikavam

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Cuj slikavam hahahahahahahahaha
evo pristala je ipak

Dobra zena ko hljeb, zar si sumnjao..

Seljacicu mali obrukao si se, stid me tvoga stiga. Stavi motikon seljacicu mali
sjedi mi u krilu vidi joj keza

tako ti mama priča, neću sad uljepšavat , nema veze...

Uletis ko kauboj nogom u vrata, izlajes se, napricas gluposti..
I kazes nekom da se obrukao..

Glupane tako si pricati mogao nauciti samo od svoje, ona te odgajala. Negdje u stali izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.