De reci koji su jos nickovi moji,svega tiSaban je napisao/la:Je li tebe ponekad sramota od samog sebe. Nikada nisam stajao na ovu ili onu stranu, ali izgleda da onaj Haris pogadja 100% kada si ti u pitanju. Ili se balo, ili ti sa mozgom nije nesto u redu. Kako sad naj manje radi Susica, a ako je slaba igra onda 100% radi Susica. Nego gdje ti je onaj Dog...izgleda da slabo ima vremena da se javi pod tim nickom te radije koristi onih 5-6 drugih pod kojima psuje Susica. Ti si izgleda vjestiji od njega po tom pitanju.Cartman je napisao/la:Naravno, oni ga pamte kao igraca. Mi jadnici moramo zivit s njim kao selektorom. Pitaj jednog rumuna sta misli o Haghiu, iznenadit ces se.RiNo je napisao/la:Najjači Pape na kraju utakmice, dijeli autograme. Svi ga cijene više od nas.
Ali danas je bilo dosta dobro. Iako je to najmanje radi Susica, ali eto.
PS- Koliko sam zadovoljan ovom igrom, toliko me malo i strah da ne izgubimo Papeta. Celziju slabo ide u zadnje vrijeme i kazu da je Anceloti na pragu izlaznih vrata...Real je ispred Barcelone, pa se i Guardioli ljulja fotelja. Kazu da i Engleska reprezentacija trazi novo rjesenje, pa Argentini. Nadam se da ce Pape sve te ponude odbiti.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
hhhahahhahaha svasta se ovdje moze procitat.T-MAC je napisao/la:kakvu li si ti taktiku vidio...nije taktika to sto je kod njih golman smotan i sto ovi nemaju zelje za potrcat...Adinjo je napisao/la:Prvo poluvrijeme smo odigrali ekstra. Bravo Safete za postavljenu taktiku, koju su danima sturcnjaci ovoga foruma omalozavali.
A znaci taktika je bila protiv Francuske kad nas golman dribl'o Francuze i kad Dzeko, Miske i par njih nisu imali zelje potrcati.
Nego sta nego je Pape postavio taktitku. Vidio da ne ide sa dva napadaca.
Joj krutike
Ne kazem ja da Susic nije nista napravio danas, nego hocu da cujem ovog neandertalca Sabana. A vecinu od toga sto si spomenuo je on vec radio i ranije, ili je sad morao radi povreda.Virtu4l je napisao/la:Počeo je sa jednim napadačem, sa pojačanim veznim redom. Upario je Medunjanina i Rahimića na perfektan način, ubrzao protok lopte, stavio je Vranješa u vatru, Šehića, rizikovao je i isplatilo se.Cartman je napisao/la:Sabane, idijote, hajde reci sta je to Susic konkretno uradio tako fantasticno danas? Brzo odgovori, pa cu te stavit na listu gnjavatora sa zlatnom kantom.
Njegove zasluge naravno, ma koliko ga i ja ne volim... neću ići glavom kroz zid kao ti...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma evo vec se pojeliRizah je napisao/la:Poješće se oni koji su protiv Papeta
Najjači trener na planeti zemlji
jedva cekam proljece
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pape nek si konacno pomjerio stvari s mrtve tacke
ucinio nesto da se ne moram opet suzdrzavati od psovanja, koje teska srca tebi izgovaram

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
hajmo kriticari, sjedite u cosak i pjevajte....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dosao sam iz skole kod rezultata 1:2,gledao utakmicu tamo negdje od 55 min,zadovoljan igrom i rezultatom.Nek reprezentacija igra ovako i pobjeduje i ja nikad nista protiv Susica napisati necu,very simple 
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 17 nov 2010, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Možda, ali sad je upalilo i valjda je naučio lekciju.Cartman je napisao/la: A vecinu od toga sto si spomenuo je on vec radio i ranije, ili je sad morao radi povreda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Samo meni je onaj Pandza nikakav igrac.Mozda jednostavno lik ima srece sto pruza dobre partije u svom klubu.Ja bi predlozio Dilavera Zrnanovića,mislim da je bolji čak i od Pandze i Nadarevica u zadnjoj liniji.
1947!
- miralem444
- Kontakt:
HAJMO KRITICARII HAJMO SUNCE VAM ZALOSNO HAJTE SAD....DZEKO NAJBOLJI NAPADAC DANASNJICE NAJBOLJEIII....JOJ BOG ALLAH SVE JE TAJ EDIN DZEKO ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Cocalić umjesto Pandže.
Ma Bog zna kakve on partije pruza. Mi cujemo kad on dadne gol, ali ko je ovdje njega gledo u Belgiji? Da je odigrao ovako za svoj klub, mi bi samo culi da je imo jednu asistenciju, a to da je kriv za prvi gol, skoro nas kostao jos jedan gol i generalno bio nesiguran nikad ne bi znali.Ljumani_Banovici je napisao/la:Samo meni je onaj Pandza nikakav igrac.Mozda jednostavno lik ima srece sto pruza dobre partije u svom klubu.Ja bi predlozio Dilavera Zrnanovića,mislim da je bolji čak i od Pandze i Nadarevica u zadnjoj liniji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
miralem444 je napisao/la:HAJMO KRITICARII HAJMO SUNCE VAM ZALOSNO HAJTE SAD....DZEKO NAJBOLJI NAPADAC DANASNJICE NAJBOLJEIII....JOJ BOG ALLAH SVE JE TAJ EDIN DZEKO ...

Sta je sa Nadarevicem hoce li se vracati on i Jahic ?Omar500 je napisao/la:Cocalić umjesto Pandže.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pape konačno skonto da mu Džeko mora igrati klasičnog špica, a ne ko do skora pod njegovom palicom, polušpica.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ljumani_Banovici je napisao/la:Samo meni je onaj Pandza nikakav igrac.Mozda jednostavno lik ima srece sto pruza dobre partije u svom klubu.Ja bi predlozio Dilavera Zrnanovića,mislim da je bolji čak i od Pandze i Nadarevica u zadnjoj liniji.
Mislim da će upravo boldirani izgurati Spahića iz postave.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nebi bilo nista čudno,mada nema od toga nista,ali Igrač je stijena,jedan od najboljih sigurno u Premijer ligiMinistaR je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Samo meni je onaj Pandza nikakav igrac.Mozda jednostavno lik ima srece sto pruza dobre partije u svom klubu.Ja bi predlozio Dilavera Zrnanovića,mislim da je bolji čak i od Pandze i Nadarevica u zadnjoj liniji.
Mislim da će upravo boldirani izgurati Spahića iz postave.![]()
1947!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još Papetu treba pure da ja promjenim mišljenje o njemu. 
A ti u medjuvremenu probaj sa teletinom ili jos bolje govedinom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Još Papetu treba pure da ja promjenim mišljenje o njemu.
Pa ce te se naci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ti sad lud ?harishp je napisao/la:A ti u medjuvremenu probaj sa teletinom ili jos bolje govedinom.OTNYS_YNWA je napisao/la:Još Papetu treba pure da ja promjenim mišljenje o njemu.
Pa ce te se naci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.