Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

samoposmatram
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la samoposmatram » 20 nov 2019, 20:54

Vucevich je napisao/la:
20 nov 2019, 20:51
Kapiten nazalost u talu sa svim kriminalcima iz saveza i sire...

Ova objava je jadna i ne razumijem koja je svrha bila.
On je selektor. Nisi znao?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 nov 2019, 20:55

A psovanje navijacima na poluvremenu na Bilinom protiv Italije kapitenu?NULA od covjeka, nularica.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 nov 2019, 20:59

Vucevich je napisao/la:

Hebiga nismo toliko mali da ne skontamo da je dobio input sta da uradi i da malo smiri strasti, da ne bude opet odbor za normalizaciju na sceni a onda lete fotelje ispod hemoroida!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2019, 20:59

Vucevich je napisao/la:

Pretpostavljam da je svrha bila da Edin Dzeko, idol nacije, dijamant...svojim autoritetom "kupi" legitimitet Prosineckom i savezu, za upropastavanje baraza.
Ka ono, evo veliki Edin Dzeko je obecao da ce se stvari popraviti, da ce sve biti u redu. Ovo do sad zaboravljamo, idrmo svi zajedno.

Spasavajuci kriminalce i propale trenere, upropastice sopstveni imidz. Taj imidz je ionako vec dobro ruiniran.
Raja zaboravlja, sto mi pricamo na forumu "danas", "sutra" ce pricati vecina.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 nov 2019, 21:01

Salih1984 je napisao/la:
20 nov 2019, 17:09
A gledaj onog uvlaciguza anela hadzica u komentarima:"kapitenski kao uvijek" :rol: :rol:
Hahahaha yebem mu svu familiju glupu
A ovaj post je samo jos jedan dokaz da dzeko podrzava zutog narkomana zato sto mu ovaj omogucava da radi bukvalno sta hoce u repki
De ko ima instagram neka ode pod komentar tog kladuskog otpada i neka stavi onu sliku gdje anelka dize tri prsta. :rol:
Bice smijeha garantujem :rol:

Trebala bi slika biti na temi karleusinog malog pod brojem 6 :opaopa:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 nov 2019, 21:04

jasko_juve je napisao/la:
20 nov 2019, 20:55
A psovanje navijacima na poluvremenu na Bilinom protiv Italije kapitenu?NULA od covjeka, nularica.
Naviko papak nije prvi put , egipat, pa ono psovanje majke onim jadnim bolesnim momku, jos milion stvari da sad ne nabrajam.. sve se vraca u zivotu na drugi nacin, nema pobjec , onaj gore pomno sve prati. Sreca ljudi se polahko bude i ako jos uvijek ima previse ovaca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 nov 2019, 21:05

bhfanatic14 je napisao/la:
20 nov 2019, 21:04
Naviko papak nije prvi put , egipat, pa ono psovanje majke onim jadnim bolesnim momku, jos milion stvari da sad ne nabrajam.. sve se vraca u zivotu na drugi nacin, nema pobjec , onaj gore pomno sve prati. Sreca ljudi se polahko bude i ako jos uvijek ima previse ovaca.
Šta još?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 20 nov 2019, 21:07

Maestro je napisao/la:
20 nov 2019, 21:01
Salih1984 je napisao/la:
A gledaj onog uvlaciguza anela hadzica u komentarima:"kapitenski kao uvijek" :rol: :rol:
A ovaj post je samo jos jedan dokaz da dzeko podrzava zutog narkomana zato sto mu ovaj omogucava da radi bukvalno sta hoce u repki
De ko ima instagram neka ode pod komentar tog kladuskog otpada i neka stavi onu sliku gdje anelka dize tri prsta. :rol:

Ah on kao nije iz kladuse :mrgreen:
Kad je fikret abdic postao nacelnik kladuse on je stavljo po instagramu da vise nije kladuscanin da ga je sramota bla bla
Sta je sve radio da se uvuce sarajevskim medijima breco draga,prava hinja i klosar
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 nov 2019, 21:07

DrFilgud je napisao/la:
20 nov 2019, 20:59
Pretpostavljam da je svrha bila da Edin Dzeko, idol nacije, dijamant...svojim autoritetom "kupi" legitimitet Prosineckom i savezu, za upropastavanje baraza.
Ka ono, evo veliki Edin Dzeko je obecao da ce se stvari popraviti, da ce sve biti u redu. Ovo do sad zaboravljamo, idrmo svi zajedno.

Spasavajuci kriminalce i propale trenere, upropastice sopstveni imidz. Taj imidz je ionako vec dobro ruiniran.
Raja zaboravlja, sto mi pricamo na forumu "danas", "sutra" ce pricati vecina.
Ako on nagura Prosineckog da ostane na klupi onda mi nece biti zao sto nije nikad u karijeri igrao na EP, a cini se da to radi ovom objavom.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 20 nov 2019, 21:08

Jesil siguran da je onaj momak s videa bolestan?
Znas li sta vise o tom videu?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 20 nov 2019, 21:09

Jest, garant je u talu. Mora zaradit nešto pred penziju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 nov 2019, 21:13

Salih1984 je napisao/la:
20 nov 2019, 21:07
Maestro je napisao/la:
20 nov 2019, 21:01
Salih1984 je napisao/la:

Ah on kao nije iz kladuse :mrgreen:
Kad je fikret abdic postao nacelnik kladuse on je stavljo po instagramu da vise nije kladuscanin da ga je sramota bla bla
Sta je sve radio da se uvuce sarajevskim medijima breco draga,prava hinja i klosar
Najveci klosar koji je zaigrao za repku. Preko njega je Safet pao kao trener. Ni dan danas mi nije jasno sto mu je to trebalo. Jer kvalitetom lik nije ni blizu repke.
Jos uz to Rahimica odstranio da uvede ovo ljudsko ****.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 20 nov 2019, 21:19

Salih1984 je napisao/la:
20 nov 2019, 21:08
Jesil siguran da je onaj momak s videa bolestan?
Znas li sta vise o tom videu?
Sve i da nije bolestan ono je bilo dno dna reakcija, ko eto on sad ima pare pa moze pisat po sirotinji. Nista gore nema od covjeka koji da pa onda to javno nabija na nos.
Al taj momak je najmanje bitan u ovoj prici meni licno je mnogo bitnije sto kapiten kapitenski pravi festanja i smijuriju od reprezentativnih okupljanja, sto odavno u većini tekmi ima radijus kretanja ko golman u hokeju, sto se ne sjećam kad je potrcao bez lopte, sto zbog njega smo izgubili neke profesionalce i sto je jos gore neces vise uhvatit naseg malca izvana vise tako lahko.sto cuva ledja ovima iz saveza i sada i zutoj ublehi itd....
Sto se mene tiče nek se sutra oprosti ako ce to značiti da cu gledati 11 ratnika na terenu a rezultati svakako ne mogu biti gori, Lihtenštajn ce dobiti ovi nasi sto igraju u ex-yu ligama.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 20 nov 2019, 21:26

JonSnow je napisao/la:
20 nov 2019, 21:09
Jest, garant je u talu. Mora zaradit nešto pred penziju.
I ko je napisao da ima veze s parama? Jasno je valjda da se on pita vise nego sto bi trebalo u reprezentaciji. Uz to vodi najgore kvalifikacije u historiji reprezentacije i skoro je svaku utakmicu odigrao preko kurca u ovim kvalifikacijama. Sebican, trom, nemotivisan... I onda ovakva objava :puke:

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 20 nov 2019, 21:31

Nadam se da je ovo sto se pise na forumu misljenje vecine, iako ce i dalje biti debila koji ce pisati "ti si nas dijamant", "kapitenu" i sl.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 20 nov 2019, 21:31

Koje teorije zavjere :urnebes:

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 20 nov 2019, 21:33

Tekashi je napisao/la:
20 nov 2019, 21:31
Zemlja je ravna ploca. :mrgreen:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 20 nov 2019, 21:33

Glupe Bosnje uvijek padaju na jeftinu demagogiju i sve ce zaboraviti samo zato sto je neko napisao na instagramu 3 paragrafa. Kako bi to bilo ekstra u zivotu, sjebo si, ma sta fali, bitno je da zapnemo. Pa gdje si bio cijele kvalifikacije, ne samo ti nego cijeli tim, mani nas tih glupih objava. Pogledajte zadnji intervju Medunjanina i sve ce vam biti jasno, evo u kratke crte :

"Nije dzaba Lulic rekao ono sto je rekao, profesionalac je i uvijek je radio sve da odemo na prvenstvo, a onda dodjes i vidis te stvari, normalno da ti tesko padaju. Nije to samo jednom, to se desava izvjestan period, nije to slucaj jednom se desilo, to se desava izvjesno vrijeme"

"Ja sam uvijek tu za reprezentaciju, ne moram igrati, rekao sam to Prosineckom, mogu pomagati mladim momcima, bilo sta. Pricao sam s njim rekao mi je neces igrati protiv Bugarske, ali igras sigurno protiv Senegala i onda nisam ni tu igrao. Imao sam ja u karijeri dosta trenera koji te i lazu, pricaju jedno, rade drugo, nisam ja malo dijete. Kada sam vidio da me ne zeli vise tu, oprostio sam se od reprezentacije"

"Neki igraci imaju tu slobodu da biraju kada ce da dodju, kada nece. Pa kada smo isli na Kirin Kup u Japan, nije niko htio da ide, nisu bili za da idu. Ja, Begovic, Ibisevic, Lulic, mi kao grupa smo bili tu za reprezentaciju i htjeli smo da bude bolje, radili smo sve da bude bolje, a ne da se tu sprdamo. Vedo isto kao i Lulic nije mogao vjerovati to sto se desava u reprezentaciji"
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 20 nov 2019, 21:36

exampLe. je napisao/la:
20 nov 2019, 21:33
Tekashi je napisao/la:
20 nov 2019, 21:31
Zemlja je ravna ploca. :mrgreen:
Cime garantujes da nije? :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 20 nov 2019, 21:42

bhpremierliga12 je napisao/la:
20 nov 2019, 21:33
Glupe Bosnje uvijek padaju na jeftinu demagogiju i sve ce zaboraviti samo zato sto je neko napisao na instagramu 3 paragrafa. Kako bi to bilo ekstra u zivotu, sjebo si, ma sta fali, bitno je da zapnemo. Pa gdje si bio cijele kvalifikacije, ne samo ti nego cijeli tim, mani nas tih glupih objava. Pogledajte zadnji intervju Medunjanina i sve ce vam biti jasno, evo u kratke crte :

"Nije dzaba Lulic rekao ono sto je rekao, profesionalac je i uvijek je radio sve da odemo na prvenstvo, a onda dodjes i vidis te stvari, normalno da ti tesko padaju. Nije to samo jednom, to se desava izvjestan period, nije to slucaj jednom se desilo, to se desava izvjesno vrijeme"

"Ja sam uvijek tu za reprezentaciju, ne moram igrati, rekao sam to Prosineckom, mogu pomagati mladim momcima, bilo sta. Pricao sam s njim rekao mi je neces igrati protiv Bugarske, ali igras sigurno protiv Senegala i onda nisam ni tu igrao. Imao sam ja u karijeri dosta trenera koji te i lazu, pricaju jedno, rade drugo, nisam ja malo dijete. Kada sam vidio da me ne zeli vise tu, oprostio sam se od reprezentacije"

"Neki igraci imaju tu slobodu da biraju kada ce da dodju, kada nece. Pa kada smo isli na Kirin Kup u Japan, nije niko htio da ide, nisu bili za da idu. Ja, Begovic, Ibisevic, Lulic, mi kao grupa smo bili tu za reprezentaciju i htjeli smo da bude bolje, radili smo sve da bude bolje, a ne da se tu sprdamo. Vedo isto kao i Lulic nije mogao vjerovati to sto se desava u reprezentaciji"
Nisu odgovarali ni kriminalcima iz saveza, ni Dzeki i kafanskomahalskoj druzini, zato su otjerani.
Sad nas "kapiten" casti jeftinom patetikom i demagogijom.
Da slucajno ne dodje neko ko ce mu pokvariti slobodne dane i teferice u reprezentaciji. :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.