https://www.premierleague.com/tables
Provjeri ovaj link nesto izgleda ne stima
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Dela brt ne znam jesil uocio komentar od paje,kaze da federer nece osvojit slama ni ako ova dvojica drugih se ne povrijede(osim myb WB).Znaci da ocekujemo year end no.1?
taj je na listi gnjavatora ...pa ne upratimBosniaBoston je napisao/la: ↑17 nov 2019, 23:43Dela brt ne znam jesil uocio komentar od paje,kaze da federer nece osvojit slama ni ako ova dvojica drugih se ne povrijede(osim myb WB).Znaci da ocekujemo year end no.1?
Tako je od vijeka bilo, tako će i biti, samo patetično je da je jedini razlog što smatraš drugačije je neuspjeh Nadala da osvoji isti, da je kojim slučajem obrnuto ovdje bi se drugačije pričalo.
Nalbandian od navedenih bio definitivno GS materijal, Davydenko je imao dobru igru, ali nekonstantan, imao je onaj ludi period 2008/09/10 kad je jeo bukvalno sve redom, onaj poraz od Federera kada je izgubio 13 gemova zaredom ga je pokopao.
Ne mogu da vjerujem da pisem ovo, ali jedva cekam da ga Novak natambura sljedeceg puta kada se sretnu
Otprilike ovako nekako, dobro napisano.darker10 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 23:33Niko vala od njih nije zavrijedio da uzme GS.Mozda jedino Ferrer zbog svog rada i truda,mada si uvijek znao da ce izgubit od ovih najvecih i to obicno nikad nije bio ni blizu neke velike pobjede u bitnim mecevima.
Nalbandian je vjerovatno najtalentovaniji od tih sto si nabrojao,al nije mi ga nimalo zao sto nije uz GS.On je citavu karijeru izgledao kao da ga neko tjera da igra tenis.Uopste nije radio na sebi.
Tsonga,Berdych i Davydenko su tu negdje u pet deka.Imali su oni sve u svome arsenalu al nisu bili dobri s glavom.Sva trojica su znali ostvarit velike pobjede,al nikad to nisu iskoristili kao temelj za nesto vise,nit su nesto napredovali na mentalnom planu.Citavu karijeru su bili nekako isti i znao si sta mozes ocekivat od njih,a to je uglavnom bilo to da ce skinut gace u polufinalima i finalima iako su prije toga,kad je pritisak manji,znali odigrat maestralno.
Monfils je vazda bio cirkus igrac i on je tu ulogu haman vremenom i prihvatio te nije bog zna sta ni radio na svojoj igri evo do dana danasnjeg.
Ali eto ,Ferrer je vjerovatno igrac koji je najvise ostvario svojim zalaganjem i trudom ,a bio je manje talentovan od cijele ove liste pa mi je jedino zao sto on nije ugrabio neki slam ala Cilic na USO.
Od ovih starijih,zao mi je bilo i Henmana sto nije uzeo Wimbledon nikad,al one godine kad je Ivanisevic uzeo tacno si vidio da mu ni bog ne da![]()
Jedna tableta,a ne dvije!japa je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:02Joj BosnjoBoston dje god dodje samo lupa nebuloze ko na traci cuj ne mozes reci da je Cilic bolji od Ferera haha Cilic je klasa za vjecitog luzera Ferera iako nisam neki fan Cilica ipak treba biti realan on je uz Del Potra, Murraya i Federera jedini koji je u eri Djokovica i Nadalaa koji je uzeo GS a jos igrao i dva finala cini mi se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.