Kodrin brat menadjer a Kodro fin insan a tanak trener ko i svi prije i poslije njega ... Dzeko bi ga pomnozio s nulom on d fejs of d plejs ...
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Baka je izvlacio maksimum iz flasa viskija i kutija cigara ... imo Bolu, Balju, Barbu, Saliha, Musu itd u prajmu a nije mogo ni do baraza dobacit ... a tek akrobacije koje je izvodio ... Baka je starija verzija Robija ... maestralan igrac - k@rin@ trener ...DrFilgud je napisao/la: ↑20 nov 2019, 22:16Tako je, ali i Bulent, Grujic, Beslija, Hrgovic, Berberovic, koje je "izmislio" i dao im karijeru.
To su bila vremena Don Ahmeda Pasalica, Baka se uklopio u stanje i vjerovatno sudjelovao u talovima.
Ono sto je bitnije je da je Baka iz one reprezentacije izvlacio maksimum.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U ovome momentu definitvno najbolja opcija je S.Muslin
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Istina da je izvlacio maksimum iz viskija, cigara i minimum iz kladionica, istina je i da je imao pokoju takticku akrobaciju.DaVinci je napisao/la: ↑20 nov 2019, 22:28Baka je izvlacio maksimum iz flasa viskija i kutija cigara ... imo Bolu, Balju, Barbu, Saliha, Musu itd u prajmu a nije mogo ni do baraza dobacit ... a tek akrobacije koje je izvodio ... Baka je starija verzija Robija ... maestralan igrac - k@rin@ trener ...![]()
Opet, Bola, Balja, Konjic su bili u tridesetim i daleko od dana kada su bili najbolji, vise od pola reprezentacije su bili BHPL igraci.
Barbarez i Hasan su bili na nivou, ostatak nako, a grupe su nam bile daleko teze od ovih posljednjih godina.
Suma sumarum, Baka je bio pristojan selektor. Po mom misljenju najbolji iza Cire.
Naravno ne prizivam ga, kao nijednog bivseg selektora, osim mozda metuzalema Cire.
Nama treba Junuz Džipalo sa hepekom. Jedino on može ovo stanje srediti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ASD
- Kontakt:
Zamislite da imamo ove bivše selektore kao igrače i da ih Ćiro vodi.
Robi, Baka, Pape, Meša, gdje bi nam kraj bio.
Robi, Baka, Pape, Meša, gdje bi nam kraj bio.

Mokri snovi

Ovaj jos nije bivsi. Sta li cekaju nije mi jasno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nazalost mi je sisamo

- invincible1921
- Kontakt:
Al hajmo vako...svi se pozivate na naku disciplinu, fakinuluk i celicnu ruku i onda iz toga izvedete zakljucak da nam treba KODRO, koji bi se POKUPIO I OTISO NAKON STO BI NEKO OD IGRACA POVISIO TON, a kamol sta drugo

=\_1921_/=
Po mom misljenju u slucaju SMS on je samo pokazo svoj autoritet.hurem je napisao/la: ↑20 nov 2019, 21:14Iz nekog razloga ga ne mirisem bas iako vidim da ga mnogi prizivaju (mozda bi i mogao biti dobro rjesenje)...da li zbog slucaja SMS ili zbog toga sto smatram da ne bi bio dovoljno posvecen, ni sam nisam siguran...
Mislim da bi on dosao samo da odradi onako posao pa sta bude.
Radije bih neke koji jos uvijek gore od zelje za uspjehom ili nekoga kome je stalo do nase reprezentacije.
Znaci liku je bilo draze da dobije otkaz nego da mu menadzeri sastavljaju tim,to je stvarno za svaku pohvalu
Avaz piše da je Duško Bajević insistirao da Prosinečki ostane. Uopšte me ne bi čudilo, za sport u Bosni i Hercegovini do sad se pokazalo da je od lokalnih mešetara koji veze sa sportom nemaju jedino pogubnije kad stvar u ruke preuzmu naši zaslužni bivši sportisti.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne mozes Osima samog dovesti nikako. Ako zelis uspjeh, Osim treba biti u paketu sa Nijazom Brkovicemhurem je napisao/la: ↑20 nov 2019, 20:39Manje realne opcije:
- Osim - mislim da niko ne bi studioznije pristupio ovom poslu od njega...a kao autoritet je svakako dovoljan, batina....jedino sto me kod njega brine jeste sto bi se mogao previse praviti pametan i tjerati svoj inat iako ne bi islo po planu(mada su svi do sada tjerali svoj inat neki)..

Mada ne mogu se torbe sa lovom nosati stranim sudijama za "posteno" sudjenje

Kad sve saberes i oduzmes u vezi Osima - pisi propalo

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kakav kodro, on nije mogo iskontrolisat ove seoske igrace ovdje, pa ni u najboljoj drzavi na svijetu svicarskoj.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ne, bilo mu je draze da mu sastavljaju menadzeri sa kojima je on blizak, a ne ovi koji su vrhu saveza bliski...Tu je i nastao raskol.Salih1984 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 01:29Po mom misljenju u slucaju SMS on je samo pokazo svoj autoritet.hurem je napisao/la: ↑20 nov 2019, 21:14Iz nekog razloga ga ne mirisem bas iako vidim da ga mnogi prizivaju (mozda bi i mogao biti dobro rjesenje)...da li zbog slucaja SMS ili zbog toga sto smatram da ne bi bio dovoljno posvecen, ni sam nisam siguran...
Mislim da bi on dosao samo da odradi onako posao pa sta bude.
Radije bih neke koji jos uvijek gore od zelje za uspjehom ili nekoga kome je stalo do nase reprezentacije.
Znaci liku je bilo draze da dobije otkaz nego da mu menadzeri sastavljaju tim,to je stvarno za svaku pohvalu
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Iz intervjua sa Misimovićem (današnje izdanje "Avaza" ) poprilično jasno poizilazi da će Robi dobiti nogu.
tz tz tz tz tz tz
Pitanje u Intervju:hoce li RP ostati selektor BIH?
Miske:Ne bih sada pricao o Robiju.
Ili o nekim stvarima
Ocigledno je da se mora promjeniti ne nesto,nego dosta stvari.

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Lekqqq1921 i 32 gosta.