FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stila, Veseli i Stana... U nedjelju ne smijete pogledatu ruzno protivnickog igraca, a kamoli sta vise..... 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- lijevapolutka
- Kontakt:
zar nije ispred vlade fbihRadmilo87 je napisao/la: ↑20 nov 2019, 18:19Zavod Pazarić i njegove štićenike klub je godinama podržavao a podržava ih i dalje, baš kao i Manijaci, od paketića, poklona do organizovanog dolaska da gledaju Željine utakmice na Grbavici, zato ova posljednja dešavanja bole svakog normalnog čovjeka i Željovca
Novi protesti su sutra u 12:00 ispred parlamenta FBIH na Skenderiji
moSa ljoŽe
a sto Stanakolezeljovac je napisao/la: ↑21 nov 2019, 06:34Stila, Veseli i Stana... U nedjelju ne smijete pogledatu ruzno protivnickog igraca, a kamoli sta vise.....![]()

Medunjanin bez kluba od januara.
- grbavicka1921
- Kontakt:
E jest vala to bio primitivluk kad se sjetim samo.

Lik nas je sam pobjedio. Najbolji na terenu bio.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Bjelica sudi. Pamet u glavu
- mohikanac12
- Kontakt:
Šta nas je pobijedio, rasuli ih prvo poluvrijeme. Imas tri, cetiri sanse ciste i ne iskoristis. Cuj sam nas pobijedio...
Dobro jutro Željovci.

Dobro jutro Željovci.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
prvo poluvrijeme mozda i najbolje koje smo igrali u europi ,ali momak je upravu medo nas je pojeo u onoj utakmici .mohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:23Šta nas je pobijedio, rasuli ih prvo poluvrijeme. Imas tri, cetiri sanse ciste i ne iskoristis. Cuj sam nas pobijedio...
Dobro jutro Željovci.![]()
![]()
- mohikanac12
- Kontakt:
Pojeo nam je Medo muda u toj utakmici, u prvom poluvremenu prodao deset cistih lopti.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Ma kakav Medunjanin u nasoj ligi niste vi normalni..i ja bi bio najsretniji da u bilo koji klub u bih dodje,jer bi to znacilo da napredujemo,ali hajmo realno,njegova plata godisnja je 545.004 $.to vam je 45k dolara mjesecno,niko nije lud da potrosi tolike pare na igraca starog 34 godine.A sve i da ima para da ga plati sigurno ne bi njega ganjao nego neke mladje igrace..
mene je odusevio ,tehnicki predobar ,pregled igre , ma majstor, glava uvijek dignuta i onda vidis na drugoj strani Stanu sa zakucanom glavom u loptumohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 10:37Pojeo nam je Medo muda u toj utakmici, u prvom poluvremenu prodao deset cistih lopti.

Fazon je što dečko hoće kući da se vrati i tu se sve mjenja što se novca tiče 

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- lijevapolutka
- Kontakt:
Haris, kad god je slobodan, je u Sarajevu, u B fazi. Par puta smo igrali lopte na terminima. Veliki Željovac. Tokom karijere dobro zaradio. Možda mu je cilj da se oprosti u dresu Želje.
moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
Daj ljudi, smanjite dozivljaj. Kakav Medunjanin i oprostaj u Zeljinom dresu.
Bjelica. Bez zapada na lavoru. Fino.
Edit. Vijetnamci, 600 karti vam je iduci derbi. Od vasih 5% cemo odbiti tampon zonu. Kraj price.
Bjelica. Bez zapada na lavoru. Fino.
Edit. Vijetnamci, 600 karti vam je iduci derbi. Od vasih 5% cemo odbiti tampon zonu. Kraj price.
Zadnja izmjena: mohikanac12, dana/u 21 nov 2019, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bojkot derbija, a pare potrositi u fan-shopu. Pa nek protokolisu kurvi majci svojoj! I od danas do kraja planete tacno pet posto za goste u Dolini (ukljuceni tamponi).
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hoce citav sjever na grbavici a nisu u stanju napuniti svoj na kosevu. Napusite se kurca gurbeti, nema vam ni onih 1700 vise. **** vam direktoricu.
Opet 3000 budala ce da vas potuce do koljena!!!!!!
Opet 3000 budala ce da vas potuce do koljena!!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Nema nasa uprava damu da im dadne 5%, vazda im popuste a oni nama suprotno.
Mjau !
Ko sto rekoste, Medo je veliki zeljovac i mogo bi sigurno pomoci, jedan od najboljih igraca MLS-a ove sezone, poceo igrati zadnjeg veznog, odigro svaki minut u sezoni, hvalili su ga navijaci bas.
Sad pitanje je koliko se njemu igra ovdje, jer tamo i dalje moze uzeti velike pare, ali da bi bio veliko pojacanje, bio bi.
Sad pitanje je koliko se njemu igra ovdje, jer tamo i dalje moze uzeti velike pare, ali da bi bio veliko pojacanje, bio bi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, ristagrad, sebalos i 35 gostiju.