sckolezeljovac je napisao/la: ↑21 nov 2019, 11:59Ljudi izvor molim da neko napise, ili link za zapad?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- kolezeljovac
- Kontakt:
BOJKOT!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- mohikanac12
- Kontakt:
NEDELJA 16.00
STADION GRBAVICA
FK ŽELJEZNIČAR-NK ŠIROKI
SVI NA GRBAVICU!
STADION GRBAVICA
FK ŽELJEZNIČAR-NK ŠIROKI
SVI NA GRBAVICU!
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
pa sta je bruda moj koje diroSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:04Salim se,naravno da mi nije zao ..Kad vi nama mozete smanjiti za trecinu sto bi mi vama davali 7k,napusite ga se svi,**** vam vijetnamci mamu u picku

sta nam Zenica uradi od komsija pravi mali seljacici

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 21 nov 2019, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Ne znam, mene vise hastra tekme sad u nedjelju, samo se nadam da igraci nisu mislima u derbiju i da nisu vec upisali 3 boda, izginuti u nedjelju, pa tek onda misliti o derbiju. A mi navijaci imamo samo jednu duznost, 16:00 Grbavica.
FKŽ !
bebo nemoj da se bojis

Ma kakav bojkot to je njihova standardna prica i stalno smaraju s tim. Nije nikakav problem koliko god daju karata za Jug mi cemo to ispostovati i podrzati ekipu kao i na svakom gostovanju. Bilo kao 1000 i nesto karata, bilo pola zapada, Zelju ce bodriti Manijaci. Mozda je i bolje ovako, opale cijenu za zapad i od toga zarade kao mi za cijeli stadion. Samo im vratiti istom mjerom, dati im 5% za Grbavicu i ni kartu vise, podici cijenu koliko god je moguce i to je to.
Imamo mi sad precih stvari za razmisljati. Dolazi Siroki, moramo napuniti stadion i podrzati ekipu do nove pobjede. Ukoliko dobijemo ove dvije kuci bice odlicna polusezona bez obzira na ishod derbija. Ostat cemo tu u samom vrhu s minimalnim zaostatkom, a proljece je plavo. Konsolidovat se na zimu, malo pojacati ekipu, bice i radova na stadionu i ocekujem dosta bolju atmosferu oko kluba na proljece.
Imamo mi sad precih stvari za razmisljati. Dolazi Siroki, moramo napuniti stadion i podrzati ekipu do nove pobjede. Ukoliko dobijemo ove dvije kuci bice odlicna polusezona bez obzira na ishod derbija. Ostat cemo tu u samom vrhu s minimalnim zaostatkom, a proljece je plavo. Konsolidovat se na zimu, malo pojacati ekipu, bice i radova na stadionu i ocekujem dosta bolju atmosferu oko kluba na proljece.
Cuva Bog Zelju svog!

FKŽ !
A sto se tice pitara, 5% i ni stolica vise i to ih fino ogradom do krova zagradit da ne mogu nista bacit u teren, najveci su nam dusmani i sa njima treba samo dusmanski
FKŽ !
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Treba potare stavit u onaj cosak na sje eru kod zapada da nista ne vide pi--e zenicko-vijetnamske i bodljikavom ogradom ih okruziti
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Treba ih zegat na terenu, kontinuirano, svaki put. To njih najvise boli i od toga im nema lijeka.
Nastavice se...
Nastavice se...
Na proljeće bi trebali gostujući navijači svakako u zdenku do zapada,na tom se radi.
Skroz ispravno,jer kad prave tampon zonu,mi gubimo mjesta na LJ i O(sjever) i G na Istoku,a to nam je 1500 karata minimalno.
Skroz ispravno,jer kad prave tampon zonu,mi gubimo mjesta na LJ i O(sjever) i G na Istoku,a to nam je 1500 karata minimalno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
ma zna bijeda zenicka kad pukne krov na istoku da ce biti bas nebitniManijakSaGrbavica je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:52Treba potare stavit u onaj cosak na sje eru kod zapada da nista ne vide pi--e zenicko-vijetnamske i bodljikavom ogradom ih okruziti

Ma neka je i 3 hiljade opet ce bit vise na Jugu ljudi nego na sjeveru, a svakako nece ih ukupno biti puno. Nisu nas nesto zaebali sa ovim samo sebe ako bude ljudi vise na Jugu 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Rade od ljeta na tom,međutim acab-i se prave pametni,jer bi morali malo više da se potrude,rješit će se i to!
MIGRANTI iz METROPOLE!
To bi bilo top! Tacno 5%, kavez, tuta i kapak!
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, xFrAg i 14 gostiju.