Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ma kad danas Dzeko utrpa 3 gola Slovacima...sve lose ce se zaboraviti aBd

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
RespektMont0 je napisao/la:"Eto ti sad Diego, jbo te on"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hahahhahahaha...dobro mu je i rekao..ali sa'ce dzeksonu aBd biti Milner i KOMPANIja iza ledja pa ce biti lakseMont0 je napisao/la:"Eto ti sad Diego, jbo te on"
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Fantastican u Bratislavi,odavno nije odigrao bolju tekmu,trudio se,trcao..radio je odbrani Slovacke sta je htio,svaka cast!!!
Džekson će u Chelsea kaže moja tetka ,provjereno, p akad on i Pjana sa Lampardom krenu bubati ode sve u neku::::???
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo majstor je dobro odigrao tekmu tako da brisem ovo iz potpisa 
Kako je samo ležerno dao onaj gol, usudio bih se reći bRezobrazno.
), dok mi moj rođak koji živi u MinKenu i redovno posjećuje treninge Bayerna tvrdi da je Džeko naš igrač. 
Haj priznaj da ta tetka ne postoji (barem ona koja prati fudbalaqarius je napisao/la:Džekson će u Chelsea kaže moja tetka
Vom Jäger zum Gejagten
Vjerovatno je ta informacija došla do Gomeza

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto ovaj Gomez ustvari stalno prica o Dzeki? Samo se sramoti. Isto sad da je pocnem trebama pricat o Brad Pittu da bi dokazao kako sam zgodan. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Džeko i večeras kralj.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- miralem444
- Kontakt:
DZEKO KOJI MAJSTOR..MISLIM DA VOVA FORMACIJA SA JEDNIM NAPADACEMA JE ODLICNA STA VISE PREPREDOBRA JEL DZEKO JE IGRAC KOME TREBA PROSTORA SLOBODE KAD MU TO DATE REZULATA DOLAZI ...BRAVO DZEKO..NARAVNO SVAKA CAST SUSICU ZA POSTAVU I MISLIM DA UBUDUCE SAMO SA DZEKOM KAO KLASICNIM SPICEM TREBAMO IGRAT..OVA FORMACIJA U ALBANIJI DA JE BILA SAMLJELLI BI IH MAJKE MI...AL STA S EMOZE IDEMO SAD U MART ABD.RUMUNE SAMLJET ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
potpis(samo iskljuci CAPS LOCKmiralem444 je napisao/la:DZEKO KOJI MAJSTOR..MISLIM DA VOVA FORMACIJA SA JEDNIM NAPADACEMA JE ODLICNA STA VISE PREPREDOBRA JEL DZEKO JE IGRAC KOME TREBA PROSTORA SLOBODE KAD MU TO DATE REZULATA DOLAZI ...BRAVO DZEKO..NARAVNO SVAKA CAST SUSICU ZA POSTAVU I MISLIM DA UBUDUCE SAMO SA DZEKOM KAO KLASICNIM SPICEM TREBAMO IGRAT..OVA FORMACIJA U ALBANIJI DA JE BILA SAMLJELLI BI IH MAJKE MI...AL STA S EMOZE IDEMO SAD U MART ABD.RUMUNE SAMLJET ...
miralem444 je napisao/la:DZEKO KOJI MAJSTOR..MISLIM DA VOVA FORMACIJA SA JEDNIM NAPADACEMA JE ODLICNA STA VISE PREPREDOBRA JEL DZEKO JE IGRAC KOME TREBA PROSTORA SLOBODE KAD MU TO DATE REZULATA DOLAZI ...BRAVO DZEKO..NARAVNO SVAKA CAST SUSICU ZA POSTAVU I MISLIM DA UBUDUCE SAMO SA DZEKOM KAO KLASICNIM SPICEM TREBAMO IGRAT..OVA FORMACIJA U ALBANIJI DA JE BILA SAMLJELLI BI IH MAJKE MI...AL STA S EMOZE IDEMO SAD U MART ABD.RUMUNE SAMLJET ...
Caps off !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gdje su oni postovi poslije Francuske?
Nas najbolji poslijeratni igrac.Tacka.
Nas najbolji poslijeratni igrac.Tacka.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- miralem444
- Kontakt:
hheeheh..okk.evo ispravljam greskuu...hvala na upuzorenju...Sexmachineboy je napisao/la:potpis(samo iskljuci CAPS LOCKmiralem444 je napisao/la:DZEKO KOJI MAJSTOR..MISLIM DA VOVA FORMACIJA SA JEDNIM NAPADACEMA JE ODLICNA STA VISE PREPREDOBRA JEL DZEKO JE IGRAC KOME TREBA PROSTORA SLOBODE KAD MU TO DATE REZULATA DOLAZI ...BRAVO DZEKO..NARAVNO SVAKA CAST SUSICU ZA POSTAVU I MISLIM DA UBUDUCE SAMO SA DZEKOM KAO KLASICNIM SPICEM TREBAMO IGRAT..OVA FORMACIJA U ALBANIJI DA JE BILA SAMLJELLI BI IH MAJKE MI...AL STA S EMOZE IDEMO SAD U MART ABD.RUMUNE SAMLJET ...)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma zezam se naravno,čuj tetka još da ide u Chelsea.To su moje,Virul-ove,i Lejline želje.A i mogao bi komotno imaju love,dva špica na zalasku,(Drogba i Anjelka)a i pasao bi mu premiership.Da ih je više pa da ih svi rasporedimo u klubove koje gotivimo.geronimo je napisao/la:Kako je samo ležerno dao onaj gol, usudio bih se reći bRezobrazno.
Haj priznaj da ta tetka ne postoji (barem ona koja prati fudbalaqarius je napisao/la:Džekson će u Chelsea kaže moja tetka), dok mi moj rođak koji živi u MinKenu i redovno posjećuje treninge Bayerna tvrdi da je Džeko naš igrač.
Edin je Edin i Edin ostaje Edin
msm da je to dovoljno!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
U posljednem trenutku je opalio po lopti,da je stotinku zakasnio onaj bi mu je izbio

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Umjece velikih fudbaleraLFC4ever je napisao/la:U posljednem trenutku je opalio po lopti,da je stotinku zakasnio onaj bi mu je izbio![]()
RIP SALE VILENJAK