avenija je napisao/la: ↑21 nov 2019, 14:22
ja sam isto cuo posto je dodik vlasnik borca da ce predloziti promjenu imena u igokea laktasi..ne znam je li istina ali ako mu je sin igor glavni finansijer a sestric direktor borca vrlo je moguce. Volio bi da nije istina zbog iskrenih navijaca Borca koji su ostali dosljedni bojkotu i nisu se vratili na prvo suskanje para iz prointera i budzeta RS.
prica simpatizer kluba koji je na mala vrata ostao u ligi, a sada kada taj isti klub treba da plati dugovanja, kuku majko, dreka i jauk! i druga stvar, ako vec uvlacis u politiku u sve ovo, zar niste upravo vi, simpatizeri i navijaci celika na sva zvona zvonili pred prosle izbore kako da se glasa ne bi li vasem klubu "svanulo"!? znaci, imali ste u glavama opciju koja ako pobijedi, rijesice vam statut, i sl... naravno da jeste!
e sad, razlika izmedju borca i celika je ta sto nigdje nisi mogao da nadjes da navijaci borca pozivaju da se glasa za ovog ili ne glasa za onog!
i vec kad spominjes prvo suskanje para... turskog "investitora" se docekali kao da je bog sisao sa neba, posjeta vam je bila odlicna, vecina se primila kao somovi i na kraju?! nista! i ovaj ubleha, je l' da???
prema tome, nemoj drugima pokusavati da prikacis nekakvu etiketu praveci se da si u isto vrijeme "bolji, ljepsi, ispravniji".