PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

zeljovac21
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la zeljovac21 » 21 nov 2019, 16:42

Raonffa je napisao/la:
21 nov 2019, 16:32
Denchi je napisao/la:
21 nov 2019, 12:46
Pa sta hocete dobijate 3 x vise karata nego vi nama date....nije valjda da je veci dogadjaj kad smo mi domacini???

Ocekujem da i vi nama date 3 milje karata sljedeci na grbavici, pa cemo dizat....
Pa ne možeš to porediti kada je Koševo ima skoro tri puta veći kapacitet od Grbavice.

Sa strane nekih postotaka je regularno, nas pet milja na jugu na 35 hiljada Koševa i vas dvije milje u zdenci na 13 milja Grbavice.

I meni je to regularno, jedna čitiva tribina za nas, ok, ne bih se nikada žalio na to kao što se vi žalite na vaš broj karata na Grbavici. Ali, glavna je finta što Koševo ima taj kapacitet da nam možete dati i duplo više karata nego što date, a opet vas može biti glat duplo više na Koševu, jer ne trebaju neke velike tampon zone i ne gubite kapacitet za vaše navijače.

A evo sad ste počeli srati pa smanjivati i broj karata samo za jug, da ne govorimo zapadu, al' hajde eto vama na čast.

Mi vama da dadnemo pola sjevera na kraju bi nas bilo pola pola zbog tih većih tampon zona odnosno malog kapaciteta stadiona. U tome je fazon, povećanjem vašeg broja navijača automatski bi smanjili broj naših navijača na Grbavici, dok na Koševu to nije tako zbog veličine stadiona, valjda to možete shvatiti jbt, niste idioti ako ste pitari :D
To je to

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 nov 2019, 16:49

Sreca vasa pa su ovi iz nase uprave ljubazni, pa su vam dali toliki broj karata...

Komotno su mogli poskidat stolice i proglasit neuslovnim neke tribine, da dodje tih 5% na nekih 500 do 1000 karata... Vidi se da imaju veliko srce ovi nasi... Predobri su...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 21 nov 2019, 16:51

simidobar je napisao/la:
21 nov 2019, 16:39
Kompromis je napisao/la:
21 nov 2019, 16:22
Prema predavanjima pojedinih vrlo vrlo starih ljudi nekad je bilo 2000 navijaca Sarajeva na sjeveru... moderni period ne pamti takvo nesto... maximalno 1000 se skupi (nekad se mogu i na prste prebrojati ali da budem posten sa obje ruke)... kakav kolektivni strah i samousranje nakon debakla sa Grbavice... prepali se jos jednog takvog...

Gospoda sa Grbavice dala 1573 karte (vise od 12% kapaciteta), a marva i stoka sa Koseva 3000 (što je oko 9% kapaciteta Koseva)... jednostavno maniri i malogradjanstina sa Koseva (u Upravi svakako i nemaju covjeka iz grada Sarajeva nego svakojake doslje) se ne mogu nauciti jer se sa tim radjas...

Znali smo mi da je to razlog za morzovih 5% al je lijepo kad vi to sami priznate.. plave dzidze.. ;)

Kod tebe se svijet naopako izgleda okreno totalno... :mrgreen: E cuj gospoda sa grbavice :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Daj ba gdje ide "daj marku gospodinu" ? Budimo realni ako Boga znate.. :mrgreen: :mrgreen:

Puno vam je i 3000... ne trebate ni dolazit, nek vam morz preprica utakmicu...
Ja koliko znam zadnji ste derbi (ove sezone) dobili 1570 karata... sto je gospodski jer sa tim Zeljo gubi oko jos 1500 mjesta zbog tampon zona na sjeveru... naravno gospodski klub kakav je Zeljeznicar je ocekivao istu mjeru tj oko 12% kapaciteta Koseva sto je velicina juga otprilike... no naravno malogradjanstina u redovima FK Sarajeva je proradila jer seljak moze otici u grad da zivi ali ce on i dalje biti seljak (takvi su i navijaci tog kluba, tj isti im je mentalni sklop, odnosno nesklop)... naravno gospoda sa Grbavice ce u buducnosti znati kako i sta sa parazitima ovog grada i drustva uopcenito... no sta seljak zna sta je derbi pa zato takvo pisanje o nedolasku navijaca ide u prilog ranije navedenoj tezi...

Prepricavati ce Amar ovim jezikom nista se vi ne brinite...
slika

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 nov 2019, 16:52

simidobar je napisao/la:
21 nov 2019, 16:49
Sreca vasa pa su ovi iz nase uprave ljubazni, pa su vam dali toliki broj karata...

Komotno su mogli poskidat stolice i proglasit neuslovnim neke tribine, da dodje tih 5% na nekih 500 do 1000 karata... Vidi se da imaju veliko srce ovi nasi... Predobri su...
Simi ovo su tvoja posla, pa su Prosjaci dobili ovoliko karata...Simi, Simi... :nedam: :nedam:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 21 nov 2019, 16:52

simidobar je napisao/la:
21 nov 2019, 16:49

slika

Vi na iducem derbiju. :bih:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 nov 2019, 16:59

Kompromis je napisao/la:
21 nov 2019, 16:51
simidobar je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:
Prema predavanjima pojedinih vrlo vrlo starih ljudi nekad je bilo 2000 navijaca Sarajeva na sjeveru... moderni period ne pamti takvo nesto... maximalno 1000 se skupi (nekad se mogu i na prste prebrojati ali da budem posten sa obje ruke)... kakav kolektivni strah i samousranje nakon debakla sa Grbavice... prepali se jos jednog takvog...

Gospoda sa Grbavice dala 1573 karte (vise od 12% kapaciteta), a marva i stoka sa Koseva 3000 (što je oko 9% kapaciteta Koseva)... jednostavno maniri i malogradjanstina sa Koseva (u Upravi svakako i nemaju covjeka iz grada Sarajeva nego svakojake doslje) se ne mogu nauciti jer se sa tim radjas...

Znali smo mi da je to razlog za morzovih 5% al je lijepo kad vi to sami priznate.. plave dzidze.. ;)

Kod tebe se svijet naopako izgleda okreno totalno... :mrgreen: E cuj gospoda sa grbavice :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Daj ba gdje ide "daj marku gospodinu" ? Budimo realni ako Boga znate.. :mrgreen: :mrgreen:

Ja koliko znam zadnji ste derbi (ove sezone) dobili 1570 karata... sto je gospodski jer sa tim Zeljo gubi oko jos 1500 mjesta zbog tampon zona na sjeveru... naravno gospodski klub kakav je Zeljeznicar je ocekivao istu mjeru tj oko 12% kapaciteta Koseva sto je velicina juga otprilike... no naravno malogradjanstina u redovima FK Sarajeva je proradila jer seljak moze otici u grad da zivi ali ce on i dalje biti seljak (takvi su i navijaci tog kluba, tj isti im je mentalni sklop, odnosno nesklop)... naravno gospoda sa Grbavice ce u buducnosti znati kako i sta sa parazitima ovog grada i drustva uopcenito... no sta seljak zna sta je derbi pa zato takvo pisanje o nedolasku navijaca ide u prilog ranije navedenoj tezi...

Prepricavati ce Amar ovim jezikom nista se vi ne brinite...
slika
Ubi inteligencijom, nemoj vise ako Boga znas... :mrgreen:

Nikad nece ic "daj marku gospodinu", uzalud se trudis..

Vidim da si dobro naucio o prilagodjavanju.. samo Jos nisam siguran, jel to licno iskustvo ? puna su ti usta tog seljackog.. sumnjiv si... ako me razumijes..

Da vam kako mozemo zabranit da uopste dodjete, to bi bilo idealno... pa da vam npr. morz preprica utakmicu svojim rijecima.. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2019, 17:00

Raonffa je napisao/la:
Mi vama da dadnemo pola sjevera na kraju bi nas bilo pola pola zbog tih većih tampon zona odnosno malog kapaciteta stadiona. U tome je fazon, povećanjem vašeg broja navijača automatski bi smanjili broj naših navijača na Grbavici, dok na Koševu to nije tako zbog veličine stadiona, valjda to možete shvatiti jbt, niste idioti ako ste pitari :D
Shvatiće naredni derbi na Grbavici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 21 nov 2019, 17:04

Mozete vi dobiti cijelu Grbavicu na ljeto u euro utakmici, ljepo platite rentanje stadiona, potpisete uslove i garancije, napunite je i sretno. A mozete put Zenice ili na Pecaru kod ubica pa birajte.
Mjau !

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 21 nov 2019, 17:05

Virtu4l je napisao/la:
21 nov 2019, 17:00
Raonffa je napisao/la:
Jel to morz opet uvodi novine ?

Sta je sad smislio papak bas me interesuje ?

Hvala mu i na ovom do sad... necemo zaboravit nista.. nemoj da brines.. ;)

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 21 nov 2019, 17:06

Vidi se da vas bez razloga ne zovemo mitomani, pokusavate predstaviti da mi pravimo probleme oko karti,znamo vrlo dobro ko je poceo sa tim sraanjima oko karti i ko i dalje to radi,dajte vi nama 3000 vi ce te dobiti 10000,pusti ta sraanja oko kapacitete,kako ste prije mogli dati zdenku i pola istoka tako bi mogli i sad
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2019, 17:06

Zip je napisao/la:
21 nov 2019, 14:34
Da su bili normalni i ponudili komsiji stadion bez ikakve naknade ili simbolicne, sto bi mozda svako normalan i uradio, oni su pokazali koliko su bahati. Prisvajaju sebi stadion koji je izgradjen od nasih para.
E čuj ponudili bi komšiji stadion bez para. :mrgreen: :rol:

:bow: :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 21 nov 2019, 17:07

simidobar je napisao/la:
Kompromis je napisao/la:

Gospodin mašinovodja i njegova lokomotiva :mrgreen:

Dao bih im ja da se šta pitam... al' po bubrezima. Davno ste prvi počeli i uvijek se trudite da pokažete neko rivalstvo spram Sarajeva. Ne vidimo vas, kad ćete se više naučiti. Nema potrebe za napinjanjem.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 nov 2019, 17:07

Machak je napisao/la:
21 nov 2019, 17:04
Mozete vi dobiti cijelu Grbavicu na ljeto u euro utakmici, ljepo platite rentanje stadiona, potpisete uslove i garancije, napunite je i sretno. A mozete put Zenice ili na Pecaru kod ubica pa birajte.
To i jeste problem.
Zbog toga vam je ovako na sljedecem derbiju...

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 21 nov 2019, 17:09

Virtu4l je napisao/la:
21 nov 2019, 17:00
Raonffa je napisao/la:
Sto ?
Da nam to mozda nece podgrupa manejaci Crna Gora zabraniti da dodjemo ?
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 21 nov 2019, 17:10

Virtu4l je napisao/la:
21 nov 2019, 17:06
Zip je napisao/la:
Da su bili normalni i ponudili komsiji stadion bez ikakve naknade ili simbolicne, sto bi mozda svako normalan i uradio, oni su pokazali koliko su bahati. Prisvajaju sebi stadion koji je izgradjen od nasih para.

Od "njihovih" para izgrađen. :ljepota:

Mozda nisi pratio, danas su se dogovarali da ne idu vise u zdenku, nego oni na ostale tribine a mi u zdenku. :rol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 nov 2019, 17:11

Virtu4l je napisao/la:
21 nov 2019, 17:06
Zip je napisao/la:

Tako inace rade gospoda, al sta ti znas djecace sa Durmitora... Svakako ste dokazali suprotno od toga... I kraj price...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2019, 17:12

675
Voli te tvoje Sarajevo.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 21 nov 2019, 17:12

Pod ručicu sa njim i slušajte radio prenos
slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 21 nov 2019, 17:13

Jbg malo ste se zajebunili ako mislite da ce Amaw ugroziti otplatu njegovog duga tako sto ce smanjiti moguce prodaje karata, sve cete vi nama dati....a mi ne moramo jbg vijetnamac placa.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2019, 17:15

Svakako će kroz par godina domaće igrati na Otoci, kad se stadion pored groblja još malo uruši i izgubi i drugu kategoriju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, GenX, held9 i 38 gostiju.