Nedelja 16.00
Svi na Grbavicu!
P.S. Hajde raja, ispostujte, skoro svi sa teme smo stavili avatar. Do nedelje dijete Grbavice Štila, pa se organizujemo u sedmici pred derbi. Svi kao jedan!
https://media.giphy.com/media/eHR4DpAZP ... /giphy.gif

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Extra stvar, davno se to trebalo uraditi, dobicemo dosta smanjenjem tampon zona u derbiju
Trebali smo ali murija nije dala. Sa krovom je druga slika, ne mogu nam uzeti par hiljada mjesta sa gostima i tampon zonom, idemo da zaokruzimo skroz do kraja Juga nasim navijacima.TeaM87 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 13:16Extra stvar, davno se to trebalo uraditi, dobicemo dosta smanjenjem tampon zona u derbiju
Treba onda poskidat stolice u tom dijelu, i valjalo bi kakvu zastitu prema zapadu stavitmohikanac12 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 13:18Trebali smo ali murija nije dala. Sa krovom je druga slika, ne mogu nam uzeti par hiljada mjesta sa gostima i tampon zonom, idemo da zaokruzimo skroz do kraja Juga nasim navijacima.
P.S. Jos jednom, avatar molim vas. Jos ove tri utakmice, idemo Svi kao jedan!
e moj mrki ,nego i mi smo pogrijesili ne mozes svakom ni utrpati 5 komada odmah tribine zatvarajuMrkiMedo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 14:49Ja sam ocekivao jos i manje karata za derbi jer pretpostavljam da ih je strah. Evo sad citam malo njihovu temu i ibretim se kakvo je njihovo razmisljanje. Na Kosevu ih u prosjeku tri milje, al trebaju kupovati karte za istok i sjever pa da “napune” i da nasi bjeze na zapad.
Ne kontam
Yebem ti umrleSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:04Salim se,naravno da mi nije zao ..Kad vi nama mozete smanjiti za trecinu sto bi mi vama davali 7k,napusite ga se svi,**** vam vijetnamci mamu u picku
Povratak na forum sa stilomblueman-TM87 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 15:51Yebem ti umrleSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:04Salim se,naravno da mi nije zao ..Kad vi nama mozete smanjiti za trecinu sto bi mi vama davali 7k,napusite ga se svi,**** vam vijetnamci mamu u picku
Tako je. Oni su bojkotovali nesto ko razmazena djeca i kontaju svi ce ko oni. 10.000 ili 3.000 ili 1.000 svejedno. Ko ne stigne ima mjesta na zapadu i istoku. Ima mjesta za sve. Nisu nista postigli smanjenjem jer je Kosevo veliko.
Nadam se da ćeš otjerati Stanu, vjerujem da je i na igrici najlošiji bek u timu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.