FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A gdje je uopšte izašla informacija, ja sam ovo vidio samo ovdje na temi kada je Dokoljenko napisao 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- mohikanac12
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:57Nije ni ova informacija o broju karata slucajno sad izasla.
Ima jos vise od 7 dana, a nije ovo kolo ni pocelo, a ne zavrseno. Kontaju ti njihovi 100% da ce nasi sad fokus vise na to nego ovo u nedjelju, a ne treba ni sekunde. Ni su broj karata prelosa stvar nit oni ispadaju neki smekeri, Uprave svemira klinci palci.

Jeftin pokusaj skretanja paznje sa utakmice u Vrapćićima koju su kupili. Smijesno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Valjda na Sport C.
Ma ja ovo vidim i kao pokusaj podizanja atmosfere kod njih jer oni misle da ovim potezom cine neko veliku stetu, ponizenje ili sta vec nas, a nidje veze Boga mi. Sad ce njihovi ono “Bravo, Uprava

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ko hebe ****, svakako je smece derbi kad je na Kosevu zbog uslova na stadionu, fuj.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Naravno da su očajni, hoće silom da glume veličinu i svaki put padnu na nos kada se tako ponašaju. Situacija im je katastrofalna, privatni su klub, gdje vlasnici evo već godinama daju na kapaljku, tačno onoliko koliko treba da bi klub funkcionisao, stadion Koševo se raspada, a oni sanjaju o nekom iskoraku. Po posjeti ove sezone su tek na četvrtom mjestu, iza nas, Borca i Čelika. Prošle sezone kad su osvojili duplu, imali su 300 gledalaca više u prosjeku od nas. Toliko o njima.Radmilo87 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 17:32Morate da shvatite da su kone u očajnom stanju, ispali su iz KUP-a, očajno igraju, atmosfera u i oko kluba im je očajna, pogledajte samo šta pišu po društvenim mrežama i forumima, pa njima je ovaj derbi utakmica polusezone, od kako popušiše petaka u derbiju od tada im vlada velika nervoza koja i danas traje, a u svemu tome rade što rade, treba ih samo pustiti i ne obazirati se![]()
Oni su prvi primjer u svijetu fudbala gdje vlasnik kluba ne ulaže novac i nema nikakve rezultatske ambicije, samo onoliko koliko treba da se izmire tekuće obaveze, ni cent više od toga. Plus što svi dobro znamo šta se desi kada takav klub postane teret vlasniku, kao što su postali teret Tanu pa ih se nekako riješio i utrpao ih ovom vijetnamcu koji nema ni blizu toliko para kao Tan. Čovjek je za mizerne pare preuzeo većinu upravljačkih prava i njegov plan je da ih koristi kao poligon za igrače iz Vijetnama kojima su iskustva u Evropi dragocjena, što će se sigurno uskoro i desiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Fuj,kako te nije sramota.Jesu te roditelji naucili da nekome psujes mrtve jado jadni?Jel ti imas imalo mozga?Kontam da i ja psujem ali nemoj mrtve **** ga ti pa ne bi ni ti volio sigurno da ti neko mrtve uznemiruje..blueman-TM87 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 15:51Yebem ti umrleSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 12:04Salim se,naravno da mi nije zao ..Kad vi nama mozete smanjiti za trecinu sto bi mi vama davali 7k,napusite ga se svi,**** vam vijetnamci mamu u picku
Ma yebo to, nisam ih ni doživio, samo nedjelja samo ŠirokiLjoZee je napisao/la: ↑21 nov 2019, 18:04Valjda na Sport C.
Ma ja ovo vidim i kao pokusaj podizanja atmosfere kod njih jer oni misle da ovim potezom cine neko veliku stetu, ponizenje ili sta vec nas, a nidje veze Boga mi. Sad ce njihovi ono “Bravo, Uprava“ i to je cilj. Samo potez je glup, ali neka. Opet kazem nista nisu uradili jer je Kosevo veliko. Imamo zapad i istok i ne vidim kako neko nekom moze zabraniti da kupi kartu i tu dodje.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Klupska delegacija na svečenom prijemu povodom Dana državnosti u predsjedništvu, obradovaće se Komšić ako ih i on sam nije pozvao
@Virtu4l, desiće se uokolo svašta nešto samo polako

@Virtu4l, desiće se uokolo svašta nešto samo polako
MIHAJLOVIĆ !
Imal gdje slika nase delegacije?
Vec sam mu dodijelio kapitensku traku, a Sinisa s juniorima trenira

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

- SoulEclipsee
- Kontakt:
Najbitnije je sad u nedelju a sa konama ce biti lako 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Za kone cemo lahko, prvo nedjelja!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Prema prvim informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, za navijače Željezničara će biti otvorena samo južna tribina, za razliku od nekih prethodnih godina kada su imali i dio zapadne tribine, a još uvijek nije poznato koliko će ulaznica dobiti za ovaj meč te da li će dobiti puni kapacitet južne tribine s obzirom na to da pregovori s MUP-om još uvijek traju.
MIHAJLOVIĆ !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Molio bi autora teksta o smjeni vijetnamaca da promijeni riječ koja se odnosi na Željezničar. Željezničar je PRVOPLASIRANI
moSa ljoŽe
Hahahaha hahahaha ojjj mitomana...
Evo rok 1-2 dana da ce optuziti nas kako plasiramo ove informacije kako bi poremetili atmosferu 
A ono tamo uyebo ih njihov “pouzdani” navijac

A ono tamo uyebo ih njihov “pouzdani” navijac

- DobojskiManijak
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/jasna-poru ... cni/341803
Odavno smrdi kod njih i naravno pokušavaju s ulaznicama da skrenu pažnju
Odavno smrdi kod njih i naravno pokušavaju s ulaznicama da skrenu pažnju
Samo pazi kad se prosetaju Mostarom a nas ce Bjelica da osakati kartonima.
Mjau !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma to je 2 u glavu u mostaru. Ne treba uopste obracati paznju na njih.
Jako na siroki, svim sredstvima!!!!! Svi k’o jedan!!!
Jako na siroki, svim sredstvima!!!!! Svi k’o jedan!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.