FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U ime Husrefa!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ev sad da ode,koga bi vi doveli?
Opet neke Jesice, Kodre, Jarnije....
Stici ce vas svaka suza kamufliranog....
Opet neke Jesice, Kodre, Jarnije....
Stici ce vas svaka suza kamufliranog....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Cilj i fokus mora biti na 3 pobjede i 9/9!!
U zadnjih 7 ligaških utakmica imamo 4 pobjede i 3 remija. Unotač lošoj igri i sramotnim brojem pokušaja prema golu ja još ne mogu prežaliti nedosuđene penale za ovjeru pobjede protiv Slobode i Radnika, ne mogu nema šanse. I sa tom igrom i sa tim brojem pokušaja prema golu da su nam svirali penale vjerovatno bi imali u zadnjih 7 utakmica ŠEST POBJEDA i JEDAN REMI, odnosno 19/21...
U zadnjih 7 ligaških utakmica imamo 4 pobjede i 3 remija. Unotač lošoj igri i sramotnim brojem pokušaja prema golu ja još ne mogu prežaliti nedosuđene penale za ovjeru pobjede protiv Slobode i Radnika, ne mogu nema šanse. I sa tom igrom i sa tim brojem pokušaja prema golu da su nam svirali penale vjerovatno bi imali u zadnjih 7 utakmica ŠEST POBJEDA i JEDAN REMI, odnosno 19/21...
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 21 nov 2019, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Aloooo ba rajaaaaaaaaaa!!Gdje je Semir Zilic objavio tu stvarno "presmijesnu" salu?Molim vas dajte mi link njegovog profila gdje napisao to!Znam da smaram ali treba mi hitno!!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Opet se pokazalo da ovo sto pise par pojedinaca ovdje na forumu nije zelja 90 % navijaca Sarajeva i da Husref ima podrsku najmanje 90 % navijaca,jbg sta da vam kazem,placite a mi ostali cemo zajedno sa Husrefom abd na kraju sezone slaviti titulu.
Ovi na forumu sto pisu protiv Husrefa ne mogu unijeti nemir,jer to sve ostaje ovdje na forumu,toga nema u stvarnosti, pa cak ni po drustvenim mrezama,ali ovo sto je uradio Semir covjek koji se prrdstavlja navijacem FKS bi moglo unijeti nemir,al nadam se da nece doci do toga nego da ce preovladati pozitivna atmosfera i da cemo uzeti 9/9 bodova.
Ovi na forumu sto pisu protiv Husrefa ne mogu unijeti nemir,jer to sve ostaje ovdje na forumu,toga nema u stvarnosti, pa cak ni po drustvenim mrezama,ali ovo sto je uradio Semir covjek koji se prrdstavlja navijacem FKS bi moglo unijeti nemir,al nadam se da nece doci do toga nego da ce preovladati pozitivna atmosfera i da cemo uzeti 9/9 bodova.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Anketa, pa da vidimo jel 90% 
Morteme?

Morteme?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nema to smisla jer će glasati i komšinice i navijači drugih klubova, a svi znamo kako bi glasali.
Jedina relevantna anketa u vezi te teme bi bila kada bi mogli glasati samo članovi kluba.
FK Sarajevo
Na fb, ali je obrisao. Sad je tu ista slika sa novim opisomSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:16Aloooo ba rajaaaaaaaaaa!!Gdje je Semir Zilic objavio tu stvarno "presmijesnu" salu?Molim vas dajte mi link njegovog profila gdje napisao to!Znam da smaram ali treba mi hitno!!

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Joj ovog kvazinovinarcica na avazovom portalu. Tipični manijak koji ce se predstavljati kao plavi dobrotvor pljujuci i ponizavajuci Sarajevo. Od ismijavanja Nama na pocetku pa do ovog sad.
Zanove medijske hajke treba ebat majke obavezno
Zanove medijske hajke treba ebat majke obavezno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zamislite na zimu otkupimo Šerbečića, dovedemo napadača kvalitete Benke, iskoristimo priliku u vezi Kvržića i ponovo vratimo Kapića na posudbu. Produžimo Lazića i Stanojevića. Preotmemo par najvećih talenata konama i par stranaca dovedemo da uče djecu.
Eh to bi bio veliki korak naprijed i nešto konkretno što bi odjeknulo i reklo bi se dizanje standarda i ljestvice. Nakon te sposobnosti ljudi u klubu smatrao bi da su sposobni dovesti i kvalitetniji stručni štab i ne bi imao ništa protiv, čak bi bio za to.
Od svih onih žena, rumenog, bilija, makedonca, stručnog štaba... najviše vjerujem Hadžiji i Husrefu. Kad bi mjenjao, njih bi zadnje. A nakon prošle sezone nikog ne bi mjenjao, čak bi i Poturu vratio. Dok su rezultati tu ja zadovoljan, kad ih nema - odmah mjenjat. Evo nek ne uzmu titulu, po meni bi to bila sramota velika, ako u narednoj krene loše, odmah šefu noga i odgovornim koji su uz njega i idemo dalje sa novim.
Eh to bi bio veliki korak naprijed i nešto konkretno što bi odjeknulo i reklo bi se dizanje standarda i ljestvice. Nakon te sposobnosti ljudi u klubu smatrao bi da su sposobni dovesti i kvalitetniji stručni štab i ne bi imao ništa protiv, čak bi bio za to.
Od svih onih žena, rumenog, bilija, makedonca, stručnog štaba... najviše vjerujem Hadžiji i Husrefu. Kad bi mjenjao, njih bi zadnje. A nakon prošle sezone nikog ne bi mjenjao, čak bi i Poturu vratio. Dok su rezultati tu ja zadovoljan, kad ih nema - odmah mjenjat. Evo nek ne uzmu titulu, po meni bi to bila sramota velika, ako u narednoj krene loše, odmah šefu noga i odgovornim koji su uz njega i idemo dalje sa novim.
FK Sarajevo
Itekako ima istine u ovome sto je Sema napisao, samo sto je on to prerano plasirao.
Sad da li ce to biti na zalost ili na radost, vidjecemo.
Sad da li ce to biti na zalost ili na radost, vidjecemo.
Ko je Avazov novinar koji je ONO napisao?!
I meni djeluje baš kao da se izlanuo pa ga "neko" nalijepio, i fol sve šala. Glupa mu šala.
@BordoSarajevo je Manijak eno piše 19/21 na našoj temi, banujte ga.

Za Velež ne znam al na derbiju ide 2-3 razlike za nekog. Il će nas dodatno ponizit il ćemo mi saprat spermu od prošlog puta. Nema šanse da bude neka fina i napeta utakmica, biće seksa u režiji jedne strane. Nadam se, naše.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Btw, ovaj novinar piše o nekoj ozbiljnosti a napisao rečenicu, pazite ovo: "Nakon što je Fudbalski klub Sarajevo demantIRALO".
Drugi osnovne i uči promjene po rodu, broju i padežu, debilčino.

Drugi osnovne i uči promjene po rodu, broju i padežu, debilčino.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
N.D. znal' ko tog deb.ila?
Kakav glu.pan.
Kakav glu.pan.
FK Sarajevo
ovde se ne zna ko je gluplji naša uprava(lokalna) ili bh novinari?
NAM je pustio priču u intervjuu oko dovođenja, stranih,boljih trenera(vrlo brzo) i za prvi tim u ekskluzivnom intervjuu za sportsport.ba
dakle da li to glupani iz uprave demantuju NAM-a? ili ovi još veći glupani od novinara ne znaju čitat?
NAM je pustio priču u intervjuu oko dovođenja, stranih,boljih trenera(vrlo brzo) i za prvi tim u ekskluzivnom intervjuu za sportsport.ba
dakle da li to glupani iz uprave demantuju NAM-a? ili ovi još veći glupani od novinara ne znaju čitat?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Novinari su najveca ****.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, Pena, pjankesarajevo, Seipronto, Vanja8 i 116 gostiju.