Rekonstrukcija stadiona u BiH

AnelZ
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la AnelZ » 20 nov 2019, 19:16

Svaki put se obradujem kada vidim puno stranica, nadam se nekoj super diskusiji i ono se uvijek vecinom svede na "aLi NiJe SimeTRIcno"... Stubovi od krova na tribini mi je validna opaska (iako se milion puta reklo da se radi u skladu sa finansijskim mogucnostima jer krov bez stubova na tribini bi bio mnogo skuplji), no "tribine nisu simetricne" mi je tako besmisleno.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 20 nov 2019, 19:18

irfo je napisao/la:
20 nov 2019, 19:13
Blagoje je napisao/la:
20 nov 2019, 19:10
1:17:08
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jesil i ovo fotosopiro? :mrgreen:
Radio nocima. :rol:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 nov 2019, 22:05

drakensang je napisao/la:
20 nov 2019, 16:51
Teren u Kaknju je trenutno u uzasnom stanju, sto ce ti potvrsit i navijaci Mladosti. Kosevo je, barem ovo sto sam ja gledao, takodjer u losem stanju posebno oko golova.

Ne busa se niko i ne metilja se, dok vi mitomani ne pocnete iskrivljivat slike terena, volite se pravit pametni, ismijavat tudje i bahatit se, ti u svakom postu naglasavas najveci, najbolji, a znas i sam da poslije bahacenja uvijek slijedi samar.

Oranica nije, livada nije, suh moze biti posebno ljeti, ali nista vise od toga, i moja tvrdnja je da se na njemu moze igrati fudbal bez da gledas kako ce oskociti lopta
Pogledaj izjavu trenera Borca sve ce ti biti jasno. Kakvom užasnom stanju živ i zdrav bio. Teren je sigurno jedan od boljih. Mogu ti naći hrpu izjava trenera i slika u bilo koje doba godine od snijega do kiša.
Grbavica i Bilino su priča za sebe.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 20 nov 2019, 22:11

20 nov 2019, 18:00
Pusti neka drugi o tebi pricaju da si najveci i najbolji. Teren u kaknju terenu u vrapcicima ne moze primirisat. E sad, gdje ima ogoljenih mjesta u Vrapcicima, gdje lopta "oskace", a pitaj ljude iz Kaknja kakvo je stanje OVE GODINE u Kaknju.

Ppnovit cu: gdje je ogoljeno mjesto u vrapcicima? Gdje lopta oskace kao ns tusnju recimo? Nstopljenost mozes zamjeriti ljeti jer je tad uzasno tesko odrzavati teren natopljenim u Mostaru.

Napamet pricas Dokoljenko, al ludji sam ja sto se raspravljam s tobom. Ziv i zdrav bio, i savjet: pusti da drugi pricaju o vasoj velicini :)
https://sportsport.ba/fudbal/fk-mladost ... rac/340436
Eto ti video i slike užasnog stanja terena...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 nov 2019, 17:55

20 nov 2019, 15:37
slika

E sad uporedi, yebem li ti komplet familiju majmunsku, s ostalim terenima u BiH, opet kazem izuzev Grbavice i BP. Koliko zlobe mora bit u covjeku da ode uredjivat sliku, yebem li ti sestru
De bolan smiri se, momak ti je postavio sliku autentičnu sa prenosa Moje TV, ko je gledao prenos jasno se mogao sjetiti ovog kadra i neravnog terena osim ako ga oni nisu fotošopirali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 21 nov 2019, 18:03

Pobjego čovjek sa teme, komentariše na drugim temama ali ovdje neće da svrati :rol:
MIHAJLOVIĆ !

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 nov 2019, 18:24

Nigdje veze, nije uopce ovako, ispalo eto jest mada gif majstorima ja ne vjerujem nista. Uopce nije ovako neravno, ko da se ne bi rijesilo ako se vec odrzava teren.

I pogrijesio sam ocito za Kakanj, neko im je napisao msm forumas budimo_realni ili tako nesto, da ne odrzavaju stadion ko prije.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 nov 2019, 20:22

sve da je fotošop ništa ti ne daje pravo da psuješ onako. zašto nisi banovan i to trajno meni nije jasno, ali očito je i ovaj forum spao na jako niske grane.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 21 nov 2019, 21:10

Pojedini na forumu (većinom navijači Veleža) nikako da shvate da ako teren izgleda lijepo na oko, ne mora značiti da je kvalitetan i dobar za igru. I ne znam zašto neki ovo shvataju kao uvredu, jer smiješno je tvrditi da je to 3. najbolji teren u državi.
A što se tiče tog nekog poretka, ja bi naravno poslije Grbavice i BP, još uvijek stavio Koševo na to 3. mjesto.
1921

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 nov 2019, 21:28

ma poredak je nebitan, jedino bitno je da se nešto radi, da su se stvari pokrenule sa mrtve tačke.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 21 nov 2019, 23:04

kontrasviju je napisao/la:
21 nov 2019, 21:10
Pojedini na forumu (većinom navijači Veleža) nikako da shvate da ako teren izgleda lijepo na oko, ne mora značiti da je kvalitetan i dobar za igru. I ne znam zašto neki ovo shvataju kao uvredu, jer smiješno je tvrditi da je to 3. najbolji teren u državi.
A što se tiče tog nekog poretka, ja bi naravno poslije Grbavice i BP, još uvijek stavio Koševo na to 3. mjesto.
Jbg majstore neko pravi sve sam i uz minaimalnu pomoc vlasti a nekom svak ziv pomaze od UEFE,NFSBIH,Kantona evo ti primjer zadnji projekat Veleza (reflektori) gdje Grad Mostar nije htio finansirati svi znamo zasto sva sreca pa je vlada FBiH jednim djelom finansirala taj projekat i svi su osudili Velez kako im Vlada pokaze a cini mi se da je cifra ok 50k sto je smjesno prema novcu koji Zeljo dobija morate imati malo respekta prema ovome sto Velez radi

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 21 nov 2019, 23:10

Ne zaostajemo za drugim gradovima u predizbornim obecanjima vezanim za rekonstrukciju stadiona 😂😂
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 21 nov 2019, 23:19

Dođu 2-3 levata i seru na teren, a prave se reflektori i tribina nova.
Kakvi ste vi levati to je strasno..
#musvdg

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 21 nov 2019, 23:25

20 nov 2019, 02:36
Realno, teren u Vrapcicima je top 3 terena lige. Sve zivo su oranice sem grbavice i bp, a retardirano je tako napamet pricat. Moze bit suh, sto je govorio amar, al los nije uopce, bas se pazi po tom pitanju
Prvo, ne sere niko za teren, niti je neko levat, nego se samo realno priča. Baš ste čudna sorta. Znači, apsolutno ne dozvoljavate realan kometar i sve vaše e idealno i najbolje. Daj bolan budite realni.

Teren uz Vrapčićima je očajan. Dakle, u ovoj državi imamo dva kako treba terena, a to su Grbavica i Bilino Polje. Od ovih ostalih, što zbog drenaže kvalitetne na nekim, što zbog toga što je nekad prije decenija i decenija urađeno kako treba za to vrijeme, što jer ga održavaju, mogu se smatrati prihvatljivim tereni na Koševu, Pecari i Bijelom Brijegu. I ovo ne može u ozbiljnu priču sa Grbavicom i BP da se razumijemo, nego su ravni, mekši od drugih i može se nešto učiniti s njima. Banja Luka ima solidne oscilacije, ali kad im je ćejf, mogu ga dovesti u ok stanje. Na Tušnju je teren pretvrd. Sve što ima ok, ubija ga ta čvrstina i nema lijepog fudbala. U Bijeljini također. U Kaknju je neravan, mada oni prave pitu od govana realno. I najzad, u Vrapčićima je i tvrd i neravan. Nije tvrd ko u Tuzli, ali bi uz samo bolje održavanje mogli da ga naprave boljim. Međutim, niti ima drenaže, niti je ravan. I, to vi kao navijači Veleža znate plaho dobro. Imam hejbet familije u Vrapčićima, nadomak stadiona, pa sam na istom bio 100 puta. I nema nikakve veze što nemaju para, rade ogorman posao i sl. Slažem se, cijenim, ali to ne znači da ću tvrditi da im je teren najbolji.

I čisto da ne kenjate, obzirom na sve ovo, draži mi je Velež nego ijedan klub u BiH izuzev Sarajeva. Međutim, stvarno čudna sorta.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 21 nov 2019, 23:26

DembaBa21 je napisao/la:
21 nov 2019, 23:04
Jbg majstore neko pravi sve sam i uz minaimalnu pomoc vlasti a nekom svak ziv pomaze od UEFE,NFSBIH,Kantona evo ti primjer zadnji projekat Veleza (reflektori) gdje Grad Mostar nije htio finansirati svi znamo zasto sva sreca pa je vlada FBiH jednim djelom finansirala taj projekat i svi su osudili Velez kako im Vlada pokaze a cini mi se da je cifra ok 50k sto je smjesno prema novcu koji Zeljo dobija morate imati malo respekta prema ovome sto Velez radi
Bog ti pomogo, deset forumaša kaže da vam teren nije ni među pet u ligi i vi kmečite ko da vas neko ugnjetava, pljuje i omalovažava, ovaj izvrijeđa ko najveci kočijaš, dozovite se sebi jer previše talasate u glupostima, ne mogu da vjerujem na šta ste spali :facepalm:
MIHAJLOVIĆ !

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 nov 2019, 23:43

Hantraga je napisao/la:
21 nov 2019, 23:25
20 nov 2019, 02:36
Realno, teren u Vrapcicima je top 3 terena lige. Sve zivo su oranice sem grbavice i bp, a retardirano je tako napamet pricat. Moze bit suh, sto je govorio amar, al los nije uopce, bas se pazi po tom pitanju
Prvo, ne sere niko za teren, niti je neko levat, nego se samo realno priča. Baš ste čudna sorta. Znači, apsolutno ne dozvoljavate realan kometar i sve vaše e idealno i najbolje. Daj bolan budite realni.

Teren uz Vrapčićima je očajan. Dakle, u ovoj državi imamo dva kako treba terena, a to su Grbavica i Bilino Polje. Od ovih ostalih, što zbog drenaže kvalitetne na nekim, što zbog toga što je nekad prije decenija i decenija urađeno kako treba za to vrijeme, što jer ga održavaju, mogu se smatrati prihvatljivim tereni na Koševu, Pecari i Bijelom Brijegu. I ovo ne može u ozbiljnu priču sa Grbavicom i BP da se razumijemo, nego su ravni, mekši od drugih i može se nešto učiniti s njima. Banja Luka ima solidne oscilacije, ali kad im je ćejf, mogu ga dovesti u ok stanje. Na Tušnju je teren pretvrd. Sve što ima ok, ubija ga ta čvrstina i nema lijepog fudbala. U Bijeljini također. U Kaknju je neravan, mada oni prave pitu od govana realno. I najzad, u Vrapčićima je i tvrd i neravan. Nije tvrd ko u Tuzli, ali bi uz samo bolje održavanje mogli da ga naprave boljim. Međutim, niti ima drenaže, niti je ravan. I, to vi kao navijači Veleža znate plaho dobro. Imam hejbet familije u Vrapčićima, nadomak stadiona, pa sam na istom bio 100 puta. I nema nikakve veze što nemaju para, rade ogorman posao i sl. Slažem se, cijenim, ali to ne znači da ću tvrditi da im je teren najbolji.

I čisto da ne kenjate, obzirom na sve ovo, draži mi je Velež nego ijedan klub u BiH izuzev Sarajeva. Međutim, stvarno čudna sorta.
Replicirat cu ti tako sto cu ti reci da pogledas terene na utakmicama: Velez - Sloboda, Zrinjski - TC i Sloboda - Zeljeznicar i uporedis terene, eto uzeo sam te tri jer su igrane u relativno istim uslovima.

Nadam se da ces se uvjeriti u subotu, ako si navijac Sarajeva, da su Vrapcici u puno boljem izdanju nego sto ih ti pamtis. Eto, uzet cemo da sam ja pogrijesio i bio neobjektivan, ali stavljati recimo Tusanj koji je u tragicnom stanju ispred Vrapcica je apsurdno. Takodjer i BB, za koji je i sam precijenjeni Amar rekao da je katastrofalan.

Tusanj ima bas puno ostecenja, i kao takav ne moze biti nikako bolji od terena koji je na svakom cosku zelen. Ona slika "neravna" sigurno nije onakva kakva izgleda, opet kazem, nadam se da ces to vidjeti i u subotu, mada uzmi kao olakotnu okolnost sto je danima nevrijeme u Mostaru i sunce nije izaslo ima 15 dana.

Niko ne hvali Vrapcice da su Nou Camp, eto opet kazem, mozda nije top 3 ali sigurno da se ne moze strpati u isti kos s terenima poput onog na Tusnju, u Bijeljini ili pod Bijelim brijegom.

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 21 nov 2019, 23:55

Bijeli Brijeg je bolji. Meni su ta stanja tipa izrovljenosti i blato manje bitna, koliko je bitna ta tvrdoća i da li je ravan. Recimo, i to kad Amar kuka, moglo se igrati po zemlji i da lopta ne skače nekontrolisano. A i Amar kuka jer je izgubio :D Mekši je teren i ravan i to je prednost. I normalno, imaju osnovu bolju nego vi u Vrapčićima, ali tako je kako je.

I da, u pravu si da se ne može porediti sa Tušnjem. Ono je katastrofa iznad svih. I uživo je mnogo teško procijeniti, budimo realni. Ja odem u Kakanj na utakmicu, meni djeluje fantastično. Onda na TV vidiš da je to onako. Pa i Tuzla uživo djeluje normalna. Kod Vrapčića jedino možeš uživo vidjeti neravnine i to i vi znate, jer su meni vaši ljudi to pokazivali :D

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 21 nov 2019, 23:57

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 22 nov 2019, 00:05

Hantraga je napisao/la:
21 nov 2019, 23:55
Bijeli Brijeg je bolji. Meni su ta stanja tipa izrovljenosti i blato manje bitna, koliko je bitna ta tvrdoća i da li je ravan. Recimo, i to kad Amar kuka, moglo se igrati po zemlji i da lopta ne skače nekontrolisano. A i Amar kuka jer je izgubio :D Mekši je teren i ravan i to je prednost. I normalno, imaju osnovu bolju nego vi u Vrapčićima, ali tako je kako je.

I da, u pravu si da se ne može porediti sa Tušnjem. Ono je katastrofa iznad svih. I uživo je mnogo teško procijeniti, budimo realni. Ja odem u Kakanj na utakmicu, meni djeluje fantastično. Onda na TV vidiš da je to onako. Pa i Tuzla uživo djeluje normalna. Kod Vrapčića jedino možeš uživo vidjeti neravnine i to i vi znate, jer su meni vaši ljudi to pokazivali :D
A vjeruj da je izrovljenost meni najbitnija koji sam trenirao u **** sjevernog logora, i osjetio sta je i tvrdo i osteceno i lose :D Grbav je puno BB, meksi jeste jer smo se i prosle godine "borili" s busenima koji iskacu, pa znam i sam koliko se truda ulozilo da Vrapcici budu iole bolji teren. Naravno, za vece rezultate, trebace vremena posebno kad sto kazes nemas neku idealnu osnovu i pocinjes ne s nule, nego iz minusa.

Dici ce se to na veci nivo, u to ne sumnjam :)

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 22 nov 2019, 00:09

Radmilo87 je napisao/la:
21 nov 2019, 23:26
DembaBa21 je napisao/la:
21 nov 2019, 23:04
Bog ti pomogo, deset forumaša kaže da vam teren nije ni među pet u ligi i vi kmečite ko da vas neko ugnjetava, pljuje i omalovažava, ovaj izvrijeđa ko najveci kočijaš, dozovite se sebi jer previše talasate u glupostima, ne mogu da vjerujem na šta ste spali :facepalm:
BP i Grbavica su jedini tereni sto postoje u BiH i oni nikad nebi bilo napravljeni da nije saveza i potreba reprezentacije od tog istog saveza Velez nije dobio ni marke dok ova dva stadiona stalno dobijaju neke pare od saveza ili uefe Velez sve sto je uradio to je bilo uz pomoc navijaca u tome je bit a to ciji je teren bolji je smjesno porediti ne mogu se nikako tereni u Bosni porediti sa ovim u Hercegovini jer je klima dosta blaza a posto su na ovom forumu sve TV navijaci razumijem njihovo neznanje cuj teren u Kaknju bolji od ovogu u Mostaru prvo onaj teren duzinom nije veci od 80m nikad u zivotu manji teren nisam vidio

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.