Može ovako, ako se @mortem slaže, ostvorim temu Husref Musemić-ostanak ili odlazak. Glasa se na temi, bez anketa. Naravno uslov je barem 6 mjeseci na forumu i pravo glasa imaju samo naši navijači. Pa da vidimo tih 90% navijača.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:29Nema to smisla jer će glasati i komšinice i navijači drugih klubova, a svi znamo kako bi glasali.
Jedina relevantna anketa u vezi te teme bi bila kada bi mogli glasati samo članovi kluba.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa evo i to da napravi Mortem, opet nije mjerilo. Skontajte već jednom da je forum jedna stvar, a java druga. Ako vi mislite da se unosi nemir u ekipu ako ovdje tri lika pišu konstante gluposti i traže neke smjene, onda vi niste svoji. Tribina je najbitnija, stvarnost je najbitnija i jedino mjerilo svega. Evo sad napravite anketu na tribini, na jednoj od utakmica i neka tema bude recimo Husref, koliko će biti ovakvih likova kao što su ova dvojica bilmeza odavde? Ako dvojicu nađete, kapa dole. Također, napravite anketu po gradu, ista tema, na koliko ovakvih ćete naići? Znate odgovor..
Pojedinci previše daju značaja forumu. Forum je dobar za diskutovanje, ali to kod nas nema smisla i ova tema je generalno u qurcu već dugo vremena, jer koliko god pričao i opominjao, sve same gluposti se vrte u krug. Stvarno mislite da svi koji su ovdje su pravi navijači FKS? Jes', al' u qurcu. Isto tako, forum je strašno dobra manipulacija, jer ako imaš par likova koji se znaju privatno, eto ti onda čopora koji se dogovara šta će pisati i palamuditi. Pa ovdje da izbaciš tri-četiri žohara (zna se ko su), dobio bi neuporedivo bolji PDF. Ovako se oni lafo nešto opominju od moderatora i na tome i završava.
@pantelija
Uzvraćam, od Vlakova.
Pojedinci previše daju značaja forumu. Forum je dobar za diskutovanje, ali to kod nas nema smisla i ova tema je generalno u qurcu već dugo vremena, jer koliko god pričao i opominjao, sve same gluposti se vrte u krug. Stvarno mislite da svi koji su ovdje su pravi navijači FKS? Jes', al' u qurcu. Isto tako, forum je strašno dobra manipulacija, jer ako imaš par likova koji se znaju privatno, eto ti onda čopora koji se dogovara šta će pisati i palamuditi. Pa ovdje da izbaciš tri-četiri žohara (zna se ko su), dobio bi neuporedivo bolji PDF. Ovako se oni lafo nešto opominju od moderatora i na tome i završava.
@pantelija
Uzvraćam, od Vlakova.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 nov 2019, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Najveci Degen
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pridruži se Volim Sarajevo https://invite.viber.com/?g2=AQAc9b8b4f ... 8p0LlJ%2BA na Viberu
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije problem ali ne vjerujem da bi glasalo više od 7-8 osoba.Mokes je napisao/la: ↑22 nov 2019, 01:37Može ovako, ako se @mortem slaže, ostvorim temu Husref Musemić-ostanak ili odlazak. Glasa se na temi, bez anketa. Naravno uslov je barem 6 mjeseci na forumu i pravo glasa imaju samo naši navijači. Pa da vidimo tih 90% navijača.BordoSarajevo je napisao/la: ↑21 nov 2019, 23:29Nema to smisla jer će glasati i komšinice i navijači drugih klubova, a svi znamo kako bi glasali.
Jedina relevantna anketa u vezi te teme bi bila kada bi mogli glasati samo članovi kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zip ,pantelija i onaj sarajevojebordo na aparatima 

Ponavljam, na aparatima su jedino nasi igraci poslije 55' minute. Za disanje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel kontas koliko si napacen i iskompleksiran?
Ovo je 4. Ili 5. Put da me pominjes iako te ignorisem mjesecima. Pises uvrede neke, seljacke i pokusavas ispasti pametan a totalno suprotno si od toga.
Vidi momak, javis se u pp i kazes hajmo na kafu, pa u lice kazes sto mislis ako si vec mudonja da vrijedas svako malo iako te ignorisem totalno jer me ne interesujes. Bio bih ti zahvalan na tome. 2-3 minute
Meni je samo čudno koliko se vi vrijeđate i psujete i prozivate oko nekih nebitnih stvari i likova. Dajte molim vas, fudbal je sporedna stvar. Manite se toga "volim klub više od sebe", voliš qrac, neće ti klub platu donijet, riješit egzistenciju, nećeš yebat klub nit mu djecu pravit. Opušteno ba, mi svi ovdje pratimo to, dolazimo koliko možemo, navijamo... Al zar su klub i svaka ličnost u klubu vrijedni prozivki, psovki, nekih svađa...? Danas je Musemić, sutra će bit Hebib, prekosutra Velkoski... Hajd, jasno mi je ako neko fkt ima srodstvo s Musemićem, pa da se uvrijedi. Al nekom majku yebavat jer ne voli trenera nekog kluba, e to mi je čudno skroz.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako kome brate. Po meni ima.
Primili amo 5 od gov.ana sto nikad halaliti necu, zatim smo na gosyovanjima uzas teski, na zadnja dva gostovanja 3 suta na gol od toga jedan sa 25 metara po zemlji jedva dosla do gola.
Neepremni totalno, poslije 50te minute ni zvijezdu 09 ni slobodu ne mozemo napasti.
Treneru otaju u 83' min dvije izmjene kod negativnog rezultata on ne reaguje i na kraju tekme mu ostane izmjena viska?
Igraci nemotivisani i demoralisaniz van forme ikakve ne samo ovi sto su ozlijerjeni bili nego i zdravi. Igru nasu je mucno gledati, da se ne lazemo. Svijetli trenutci su 3 utakmice. Siroki, celik i mladost. Da se ne lazemo sve tri ove ekipe su slabe, lose. Protiv jacih ekipa smo bili inferiorni a utakmice dobijamo iskljucivo na individualni kvalitet koji itekako posjedujemo.
Ja nisam zadovoljan, mislim da nije fer da gledam 90 min utakmicu ekipe koja je evo 3. Sezonu na okupu a da nema uigrane akcije, da nema nekog sistema i da nemamo prekide uvjezbane. N3 moze to tako, to nije realno.
Ovo ti je ko u boxu kad si u kdo manta yi se, al ustanes nekako a sudija broji pa.te pusti pa te neko udara i evo 3 pauze prodjose prije svake idu najave "sad poslije pauze ima da ...." a ono sve gore i gore. Pa mi smo bolje i ljepse igrali na pocetku prvenstva nego sad kad su se svi vratili. A po meni je razlog uzasna sprema igraca jer vec pocinje ih umor stizati a na pocetku smo nesto ko i odigrali.
Usput, ja nisam.nigfje nikad napisao da je husref bivsi i da ide, niti dam se radovao tome. Mislim da je nas naveci problem nestrucnost strucnog staba, da se digne iz ovog u cemu smo sada. Tu ne omalovazavam husrefa, jer sš nije sam husref, ali je isti vec u nekoliko klubova poslije odredjenog vremena gubio svlacionicu i imao demotivisanu ekipu.
Definitivno nešta nije u redu, samo kad napraviš poređenje između utakmica sa Celticom i BATEom, i ovim što danas gledamo. Pa da smo igrali s njima kako sad igramo, pojeli bi nas. Ovako smo BATEu fino parirali, čak i Celticu, zabili im dva gola.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zanimljiv odabir sudija ponovo, Bjelica koji je trebao da sudi utakmicu zeljeznicara protiv Celika sad ponovo delegiran da im sudi tekmu protiv listice, kad je vec Morz platio mora se odradit, a nama su poslali Petrovica da nas zakolje ko protiv Tuzle , majku im klosarsku svima
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Ma ima puno faktora a po meni je najveci sto smo u sezonu usli neozbiljno, zbog neki kasnjenja odbili ici na pripreme, Ahmet rece u ovom posljednjem interviju da nisu bili spremni za europu i da su poginuli te utakmice to je uzrok i povreda. Znaci problem broj 1 odgadjanje priprema i loše odradjene pripreme, velik broj povreda, po meni Husref je krivac sto dosta utakmica nismo grizli nego laganica to njemu i igracima zamjerim nisu pronasli pravi motiv, svi su protiv nas tako je kad osvojis duplu svi hoce da te pobjede. Ovo su od neki razloga loše igre, tabela je sasvim ok kako igramo.
-
- Kontakt:
Svi u napad, jedan je HASE
Evo drug...

Selmir Pidro radi po planu i programu. Redovno trenira s ekipom, radi na sticanju fizičke spreme i njegov povratak na teren očekuje se krajem godine, kako je i prvobitno planirano.
Ne razumiješ ti to druže moj ocigledno..skoroalen je napisao/la: ↑22 nov 2019, 08:23Meni je samo čudno koliko se vi vrijeđate i psujete i prozivate oko nekih nebitnih stvari i likova. Dajte molim vas, fudbal je sporedna stvar. Manite se toga "volim klub više od sebe", voliš qrac, neće ti klub platu donijet, riješit egzistenciju, nećeš yebat klub nit mu djecu pravit. Opušteno ba, mi svi ovdje pratimo to, dolazimo koliko možemo, navijamo... Al zar su klub i svaka ličnost u klubu vrijedni prozivki, psovki, nekih svađa...? Danas je Musemić, sutra će bit Hebib, prekosutra Velkoski... Hajd, jasno mi je ako neko fkt ima srodstvo s Musemićem, pa da se uvrijedi. Al nekom majku yebavat jer ne voli trenera nekog kluba, e to mi je čudno skroz.
Koliko samo budem sretan kad pobjedimo i nesretan kad izgubimo... Jednostavno neka viša sila ljubavi..
A za ostalo sam se ja pobrinuo dovoljno u zivotu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Treba tuziti ovog idiota (sema ili kako vec).
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Standardno a mi o ovom najmanje pišemo.Inijesta je napisao/la: ↑22 nov 2019, 09:39Zanimljiv odabir sudija ponovo, Bjelica koji je trebao da sudi utakmicu zeljeznicara protiv Celika sad ponovo delegiran da im sudi tekmu protiv listice, kad je vec Morz platio mora se odradit, a nama su poslali Petrovica da nas zakolje ko protiv Tuzle , majku im klosarsku svima
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amidzaa, ASD, bvsic, Dadox, jurisicduska, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Rule_hz, SamoDaKazeem, Sazg, Seipronto, Sinfoc1986 i 91 gost.