Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sve navedene organizacije su teroristicke koje u svom djelovanju uveliko krse temlje islama.
Islam jeste religija mira a da bi uopce pricao o pomenutoj, trebas sjesti te procitati istorijat zadnjih par stoljeca.
Islam jeste religija mira a da bi uopce pricao o pomenutoj, trebas sjesti te procitati istorijat zadnjih par stoljeca.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 22 nov 2019, 17:37, ukupno mijenjano 3 puta.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Smiji se ti,nije frka ali ne zaboravi ima boga, i pravde akobogda bice je i za pobijene Bosnjake, kada tada.tikatakaboys je napisao/la: ↑22 nov 2019, 17:16Sviuodbranu je napisao/la: ↑22 nov 2019, 16:30Genocid
Imali ste hotel za sistematsko silovanje zena....
Mi nismo...Ima li smisla da nastavim![]()
Aj, zdrao!
Nisam mislio na bajke!![]()
Kada smo kod bajki, kako ono bi Asirci pricali srbski, spartanci srbsko pleme...Isus srbin
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ma ja bilo masovno samoubistvo. Šta ti očekuješ od ljudi kad ismijavaš tragediju? Da puše tvoju mitologiju.tikatakaboys je napisao/la: ↑22 nov 2019, 17:16Sviuodbranu je napisao/la: ↑22 nov 2019, 16:30Genocid
Imali ste hotel za sistematsko silovanje zena....
Mi nismo...Ima li smisla da nastavim![]()
Aj, zdrao!
Nisam mislio na bajke!![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Hamas teroristi...Ma ja,da rade 70 god tvojoj fameliji ono sto rade njima ti bi ih cvjecem gadjao.
Znas li ti zasto je nastao i poceo djelovat bokoharam...Jesi se pitao ikada onako iskreno. Ne opravdam svega mi daleko bilo, ali znas li.
Pisem sa tel kada dodjem kuci stavim ti video sa se educiras....
Da bi spriječio djecu da idu u školu ko što im ime i kaže.Sviuodbranu je napisao/la: ↑22 nov 2019, 18:05Hamas teroristi...Ma ja,da rade 70 god tvojoj fameliji ono sto rade njima ti bi ih cvjecem gadjao.A u potpunoj izolaciji i okruzenju, okupaciji sta im drugo ostaje ...Da legnu i umru jel...Evo dok pisemo Izrael bombarduje Gazu.
Znas li ti zasto je nastao i poceo djelovat bokoharam...Jesi se pitao ikada onako iskreno. Ne opravdam svega mi daleko bilo, ali znas li.
Pisem sa tel kada dodjem kuci stavim ti video sa se educiras....
Nullius in verba
- ASD
- Kontakt:
Ne opravdavaš, samo ih uljepšavaš.
I jedni i drugi su gamad koja prije svega štetu nanosi svom narodu, a narod na područjima na kojima djeluje je najzaslužniji zašto oni djeluju tamo, oni su im dopustili.
I jedni i drugi su gamad koja prije svega štetu nanosi svom narodu, a narod na područjima na kojima djeluje je najzaslužniji zašto oni djeluju tamo, oni su im dopustili.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Da citiramo bibliju, da vidis sta je tolerancija
A ima onaj video gdje frajer citira bibliju a kaze ljudima iz Kurana, da vidis sege.
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 22 nov 2019, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Isto sranye, drugo pakovanje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑22 nov 2019, 19:15Da citiramo bibliju, da vidis sta je tolerancija
A ima onaj video gdje frajer citira bibliju a kaze ljudima iz Kurana, da vidis sege.
Let's talk about SIX baby!
Neka sada od svih ovih, kod kojih su utvrdili nevjerodostojne diplome, traže povrat isplaćenih plata od perioda početka rada do danas sa zateznim kamatama.
Ovo je meni u rangu porezne utaje sa namjerom, pa neka se tako i tretira. Na njihove plate su se trošili naši prikupljeni porezi, koji su se mogli koristiti u druge svrhe.
Koliko se samo djece i naše omladine iselilo, zbog situacija poput ove, gdje ljudi samo "osvanu" na nekom radnom mjestu?
Inače, u dosadašnjem procesu provjere, a prema dostavljenim izvještajima, utvrđeno je postojanje 74 nevjerodostojne diplome, i to
1x u Finansijsko-informatičkoj agenciji,
3x u BH Telecomu d.d. Sarajevo
4x u JP Međunarodni aerodrom Sarajevo,
5x u Federalnom zavodu PIO,
20x u JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo,
3x u JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar,
9x u Lutriji BiH,
16x u Službi za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH,
2x u Poreznoj upravi Federacije BiH,
1x u KPZ-ima poluotvorenog tipa u Sarajevu i Orašju,
1x u KPZ-u zatvorenog tipa u Zenici
8x u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Drin
#farukhadzic
Ovo je meni u rangu porezne utaje sa namjerom, pa neka se tako i tretira. Na njihove plate su se trošili naši prikupljeni porezi, koji su se mogli koristiti u druge svrhe.
Koliko se samo djece i naše omladine iselilo, zbog situacija poput ove, gdje ljudi samo "osvanu" na nekom radnom mjestu?
Inače, u dosadašnjem procesu provjere, a prema dostavljenim izvještajima, utvrđeno je postojanje 74 nevjerodostojne diplome, i to
1x u Finansijsko-informatičkoj agenciji,
3x u BH Telecomu d.d. Sarajevo
4x u JP Međunarodni aerodrom Sarajevo,
5x u Federalnom zavodu PIO,
20x u JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo,
3x u JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar,
9x u Lutriji BiH,
16x u Službi za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH,
2x u Poreznoj upravi Federacije BiH,
1x u KPZ-ima poluotvorenog tipa u Sarajevu i Orašju,
1x u KPZ-u zatvorenog tipa u Zenici
8x u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidnih osoba Drin
#farukhadzic
® GONGASHI POWERHOUSE ®
sve su vjere zlo, realno, dobre na papiru u praksi nemoguće
- Fantasista
- Kontakt:
Nemojte bogohulit.
Dok sam bio ateista (nisam praktikovao vjeru) niko od vjernika me nije tjerao da praktikujem vjeru. Kad sam se dozvao, ljudi (prijatelji ateisti) su poceli da provociraju i ismijavaju tu odluku. Meni to dovoljno govori o tome koja je strana istinski tolerantna, a koja licemjerna.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ja bih prije upotrijebio glagol pobijeni.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.